kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Május 5. Hozzászólás ideje: 2023. Május 5. Amazonon elég jó értékelése van. Én személy szerint nem olvastam, mert meg szoktam várni a magyar megjelenést, de azt tudom, hogy amellett, hogy Han és Leia nászútja van a középpontban, olyan elemek is szerepelnek, mint Leia kapcsolata, hozzáállása, viszonya Vaderhez, miután kiderül, o a vérszerinti apja. Plusz több ponton is összekötések vannak az eredeti és a folytatás trilógia között. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 5. (szerkesztve) Olyan sok felnőtt regény nem jelenik meg hogy szelektálni kéne. Én ezt a könyvet kimondottan vártam. A Rebel Rising meg kb az egyik legjobb kánon regény nálam még mindig. Szerkesztve: 2023. Május 5. - Nute Gunray 2 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Május 15. Hozzászólás ideje: 2023. Május 15. Hajhó! A Sithek Árnyéka könyv... Spoiler felkerült ncore-ra! 1 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. A The Princess and the Scoundrel végre felkerült előjegyzésben. Menni előjegyezni, különben ez tényleg nem jelenik meg. Klikk ide. 1 1 2 Válasz
ByRoT Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. Hozzászólás ideje: 2023. Június 5. 37 perccel korábban, kdani20 írta: A The Princess and the Scoundrel végre felkerült előjegyzésben. Menni előjegyezni, különben ez tényleg nem jelenik meg. Klikk ide. Köszi h írod, Szukits oldalát nem nézem azért napi szinten, úgyhogy fel sem tűnt volna, ahogy a BH és a doctor aphra se, amit szintén te linkeltél a fórumra. Amúgy ha tényleg az van, hogy ez egy igény felmérés, ahogy írtad, nem nagyon értem a logikát a Szukits részéről, hogy miért nem hirdetik meg a közösségi médiában. Reklámmal nem lehetne jobban bevonzani a népet, mint nélküle? No mind1, remélem hogy megjelenik, a 2 képregénnyel együtt. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. Hozzászólás ideje: 2023. Június 6. 13 hours ago, kdani20 said: A The Princess and the Scoundrel végre felkerült előjegyzésben. Menni előjegyezni, különben ez tényleg nem jelenik meg. Klikk ide. Toltam rá, és minden más előjegyezhetőre egy előjegyzést. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Június 22. Hozzászólás ideje: 2023. Június 22. Cal Kestis nem "csak" videójátékos karakter, már majdnem multiplatformos https://www.szukits.hu/star-wars-jedi-haborus-sebek 1 4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Remélem lesz még róla több regény és képregény is. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Remélem Cal Kestis hamarosan saját biográfiát is kap, amiben az ikonikus és legendás, utolérhetetlen SW kalandjait szedik sorrba. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Ennyire fáj hogy pár embernek tetszik a fórumon egy karakter akit te nem ismersz? 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Csak gondoltam megtolom kicsit a hype-ot, ami így is az egekben. Amúgy nem lenne jó egy ilyen könyv? Biztos hatalmas siker lenne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. 3 órával ezelőtt, Bomarr írta: Ennyire fáj hogy pár embernek tetszik a fórumon egy karakter akit te nem ismersz? Nézzük a jó oldalát. Mostantól, ha többször megemlítjük, hogy valami nem tetszik az SW-ben, és emiatt Ody ránk szól, elég lesz válaszul annyit írni: Cal Kestis. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Hozzászólás ideje: 2023. Június 23. Most mi rosszat írtam? Már az is fikának számít amikor nem is fikázok? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Hozzászólás ideje: 2023. Július 21. Semmi regény bejelentés nem volt még a comic conon? Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Július 22. Hozzászólás ideje: 2023. Július 22. 7 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Semmi regény bejelentés nem volt még a comic conon? Nem. Csak borító bemutatás volt High Republic 3. fázisához. Új regény bejelentés nem volt. Részben örülök, mert így kicsit rendeződhet a hazai piac. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan oldal ahol a viszonylag újabb Szukits termékeket be lehet szerezni? Mert a szukits.hu ról rendelni most már irdatlan drága számomra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. (szerkesztve) 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan oldal ahol a viszonylag újabb Szukits termékeket be lehet szerezni? Mert a szukits.hu ról rendelni most már irdatlan drága számomra. Létezik, a tuan.hu oldal. SZERK: most nem találok rajta SW könyvet, pedig volt korábban. Kb. 30%-kal volt olcsóbb, mint a szukits-nál. 2023. 02. 17. - 11:07, Ody Mandrell írta: Akkor se olcsóbb ha postpontra vagy postán maradó csomagot választasz. Sőt, még a postán maradó csomagnál 210 forintot rátesz. Így jön ki a 2210 forintos postaköltség. Konkrét példa: Star Wars Szereplők Nagykönyve Líra: 5949+899 MPL. Szukits: 5949+1590 MPL. De tovább megyek! Van a Tuan kiadónak az oldala, ahol a szukits regényeit SOKKAL olcsóbban lehet megvenni. Pár példa. Star Wars: A Köztársaság Fénykora - A Fergeteghajtó Szukits: 5490.- Tuan: 3843.- Fejvadászok Háborúja Szukits: 5790.- Tuan: 4053.- És még lehetne folytatni a sort. Szerkesztve: 2023. Július 24. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. Hát akkor nem tudom. De ez így már nagyon drága nekem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. Hozzászólás ideje: 2023. Július 24. 54 perccel korábban, Nute Gunray írta: Hát akkor nem tudom. De ez így már nagyon drága nekem. Írd be a google a címet, hátha kidob valami jó hazai lehetőséget. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 18. 2024. szeptemberben jelenik megy egy regény, ami nem Köztársaság Fénykorás, hanem valami más. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. John Jackson Miller új regénnyel tér vissza a Star Warshoz. Az új regény, a The Living Force 1 évvel a Baljós árnyak előtt fog játszódni, és a Jedi Tanácsra fókuszál majd. (A regény felnőtt regény, bár ez már semmit nem garantál a magyar kiadás kapcsán.) Borító: Forrás 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Ez baromira meglepett!!! És ahogy látom jövő áprilisban fog érkezni! Jövőre elleszünk látva előzményekkel... High Republic 3. fázis... ez a könyv... az Acolyte... 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. @Darth Revan9, Lehet tudni valamit a The Princess and the Scoundrel regényről? Hogy állhat az előjegyzés, nem tudod véletlenül? 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 14. Nem tudok róla, hogy előkészületben lenne most a Princess and the Scoundrel. Az előjegyzési adatlapján utoljára 2024-es dátumot láttam. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. (szerkesztve) Vasárnap a NYCC-on meglesz tartva a Lucasfilm Publishing: Stories from a Galaxy Far, Far Away... nevű panelja, ahol a következő írók lesznek: - Charles Soule (High Republic, fő Star Wars széria) - Claudia Gray (High Republic) - John Jackson Miller (The Living Force) - E. K. Johnston (Crimson Climb) - Megan Crouse (High Republic Character Encylopedia) - valamint ott lesz az egész levezényelője Michael Siglain képében. Majd érkezem az infókkal, már ha lesz. Szerintem amire amúgy számítani lehet, azok a következők: - a Köztársaság Fénykoráról egy kicsit többet elárulnak - a képregényekkel kapcsolatban egy picit beszélnek a jelenlegi crossoverről és a jövő évről megejtenek pár dolgot - E. K. Johnston regénye a héten jelent meg és SW Explained videója alapján nyitva van a lehetőség egy folytatásnak is (a könyv Han és Qi'ra elválásától meséli el a történetet egészen addig, amíg Qi'ra nem találkozik Maullal az első alkalommal), szóval nem lennék meglepve, ha jövőre jönne a folytatás. Ha Padmé kapott egy trilógiát, simán kinézem, hogy Qi'rának is adnak egyet. - esetleg 1-2 új könyv vagy képregény bejelentése, bár nagyon kicsi esélyt látok erre jelenleg. Remélem rám fognak cáfolni. Szerkesztve: 2023. Október 12. - Bence1997 2 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Vasárnap magyar idő szerint mikor lesz? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. 19:30 -tól kezdődik majd a panel. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 5. Hozzászólás ideje: 2023. November 5. Ha november 30-ig valaki rendelne a Szukitstól és jól jönne neki egy 500 ft-os kupon, szóljon, mert van egy extrám. Bizonyos feltétleknek teljesülni kell, hogy a kupon érvényes legyen, de egy próbát megérhet. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. November 6. Hozzászólás ideje: 2023. November 6. Most elég sok könyvre van 40-60%-os engedmény, be lehet szerezni a hiányzó darabokat. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. November 10. Hozzászólás ideje: 2023. November 10. A Kolibrit kevésbé követtem. Mikor volt utoljára olyan aktív időszak, amikor adtak ki Star Warst? Mikor ritkult meg náluk a SW kiadás? 2019? 2020? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.