Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amazonon elég jó értékelése van. Én személy szerint nem olvastam, mert meg szoktam várni a magyar megjelenést, de azt tudom, hogy amellett, hogy Han és Leia nászútja van a középpontban, olyan elemek is szerepelnek, mint Leia kapcsolata, hozzáállása, viszonya Vaderhez, miután kiderül, o a vérszerinti apja. Plusz több ponton is összekötések vannak az eredeti és a folytatás trilógia között. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Olyan sok felnőtt regény nem jelenik meg hogy szelektálni kéne. Én ezt a könyvet kimondottan vártam.

A Rebel Rising meg kb az egyik legjobb kánon regény nálam még mindig.

Szerkesztve: - Nute Gunray

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

The Princess and the Scoundrel végre felkerült előjegyzésben. Menni előjegyezni, különben ez tényleg nem jelenik meg. Klikk ide.

Hozzászólás ideje:
37 perccel korábban, kdani20 írta:

The Princess and the Scoundrel végre felkerült előjegyzésben. Menni előjegyezni, különben ez tényleg nem jelenik meg. Klikk ide.

Köszi h írod, Szukits oldalát nem nézem azért napi szinten, úgyhogy fel sem tűnt volna, ahogy a BH és a doctor aphra se, amit szintén te linkeltél a fórumra.

Amúgy ha tényleg az van, hogy ez egy igény felmérés, ahogy írtad, nem nagyon értem a logikát a Szukits részéről, hogy miért nem hirdetik meg a közösségi médiában.

Reklámmal nem lehetne jobban bevonzani a népet, mint nélküle? :D No mind1, remélem hogy megjelenik, a 2 képregénnyel együtt.

Hozzászólás ideje:
13 hours ago, kdani20 said:

Toltam rá, és minden más előjegyezhetőre egy előjegyzést. :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Ennyire fáj hogy pár embernek tetszik a fórumon egy karakter akit te nem ismersz?

Nézzük a jó oldalát. Mostantól, ha többször megemlítjük, hogy valami nem tetszik az SW-ben, és emiatt Ody ránk szól, elég lesz válaszul annyit írni: Cal Kestis. :evil:

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Semmi regény bejelentés nem volt még a comic conon?

Nem. Csak borító bemutatás volt High Republic 3. fázisához. Új regény bejelentés nem volt.  

Részben örülök, mert így kicsit rendeződhet a hazai piac.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan oldal ahol a viszonylag újabb Szukits termékeket be lehet szerezni? Mert a szukits.hu ról rendelni most már irdatlan drága számomra.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Nute Gunray írta:

Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan oldal ahol a viszonylag újabb Szukits termékeket be lehet szerezni? Mert a szukits.hu ról rendelni most már irdatlan drága számomra.

Létezik, a tuan.hu oldal.

SZERK: most nem találok rajta SW könyvet, pedig volt korábban. Kb. 30%-kal volt olcsóbb, mint a szukits-nál. 

2023. 02. 17. - 11:07, Ody Mandrell írta:

Akkor se olcsóbb ha postpontra vagy postán maradó csomagot választasz. Sőt, még a postán maradó csomagnál 210 forintot rátesz. :lol: Így jön ki a 2210 forintos postaköltség. 

Konkrét példa:

Star Wars Szereplők Nagykönyve

Líra: 5949+899 MPL.

Szukits: 5949+1590 MPL.

De tovább megyek! Van a Tuan kiadónak az oldala, ahol a szukits regényeit SOKKAL olcsóbban lehet megvenni. Pár példa.

Star Wars: A Köztársaság Fénykora - A Fergeteghajtó 

Szukits: 5490.-

Tuan: 3843.-

Fejvadászok Háborúja

Szukits: 5790.-

Tuan: 4053.-

És még lehetne folytatni a sort.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 4 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

John Jackson Miller új regénnyel tér vissza a Star Warshoz. Az új regény, a The Living Force 1 évvel a Baljós árnyak előtt fog játszódni, és a Jedi Tanácsra fókuszál majd.

(A regény felnőtt regény, bár ez már semmit nem garantál a magyar kiadás kapcsán.)

Borító:

f9832adab85384da10449b30631e9348.jpg

Forrás

Hozzászólás ideje:

Ez baromira meglepett!!! :o És ahogy látom jövő áprilisban fog érkezni!

Jövőre elleszünk látva előzményekkel... High Republic 3. fázis... ez a könyv... az Acolyte... :yeah:

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Vasárnap a NYCC-on meglesz tartva a Lucasfilm Publishing: Stories from a Galaxy Far, Far Away... nevű panelja, ahol a következő írók lesznek:

- Charles Soule (High Republic, fő Star Wars széria)

- Claudia Gray (High Republic)

- John Jackson Miller (The Living Force)

- E. K. Johnston (Crimson Climb)

- Megan Crouse (High Republic Character Encylopedia)

- valamint ott lesz az egész levezényelője Michael Siglain képében.

Majd érkezem az infókkal, már ha lesz. Szerintem amire amúgy számítani lehet, azok a következők:

- a Köztársaság Fénykoráról egy kicsit többet elárulnak

- a képregényekkel kapcsolatban egy picit beszélnek a jelenlegi crossoverről és a jövő évről megejtenek pár dolgot

- E. K. Johnston regénye a héten jelent meg és SW Explained videója alapján nyitva van a lehetőség egy folytatásnak is (a könyv Han és Qi'ra elválásától meséli el a történetet egészen addig, amíg Qi'ra nem találkozik Maullal az első alkalommal), szóval nem lennék meglepve, ha jövőre jönne a folytatás. Ha Padmé kapott egy trilógiát, simán kinézem, hogy Qi'rának is adnak egyet.

- esetleg 1-2 új könyv vagy képregény bejelentése, bár nagyon kicsi esélyt látok erre jelenleg. Remélem rám fognak cáfolni. :)

Szerkesztve: - Bence1997

• 4 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.