Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyébként ha egy "átskinezett" AC-t kapunk, engem már azzal megvettek kilóra, ha egy jó storyval megindokolják nekem még a bolygók közötti utazás sem fog hiányozni.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az EA jelezte, hogy ne számítsunk az EA Playen semmilyen Star Warsos hírre. Azt írták, hogy jövőre fogják csak felfedni a terveiket.

Hozzászólás ideje:

Remélem valami Fllen Order folyt köv. lesz!

Azért sz*r lehet a tudat, hogy monopóliumom volt a világ egyik legnagyobb franchise-ának egyik termékágazatában, de elb*sztam... :P :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2021. 02. 20. - 22:29, tomcsi80 írta:

A Zynga és a Lucasfilm games új játékot mutatott be a Star Wars: Hunters free-to-play arénás harci videó játékot.

A játékot eltolták egészen 2022 utolsó negyedévére.

• 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Bespin Bulletin úgy tudja, hogy a Quantix Dream SW játéka a Star Wars: Eclipse címre hallgat és a High Republic idején fog játszódni. :)

Hozzászólás ideje:

A SWNN forrásától megtudta, hogy a Quantix Dream SW játéka a december 9.-én megrendezésre kerülő The Game Awardson fog lelepleződni.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy jó kis stratégiai játékra lenne is igény a részemről. Pont a minap csaptam fel a 2007-es Empire at Wart és dobtam fel a Fall of the Republic modot. Ha tudná hozni ezt a szintet, én már boldog lennék

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem kellett volna mert úgy már két ugyanazon témájú videó van egymás alatt ami totál felesleges. Nem gondoltam hogy nem nézel bele abba a videóba amire az előző kommentem mutat.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
On 2/23/2022 at 10:11 PM , Cpt. Rex said:

Annyi topik van itt, hogy az ember megbolondul.  Sokszor el vagyok veszve, hova rakjam a dolgokat...........  

Átraktam.

Sok van, de ha megismered az oldalt akkor ki fogod ismerni magadat a topikok közt.:peace:

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Iqvi írta:

Sok van, de ha megismered az oldalt akkor ki fogod ismerni magadat a topikok közt.:peace:

Több mint 1 éve, (inkább 2 éve már) járok ide, de nem igazán ismerem ki, annyira nagy fórum..

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

https://www.starwars.com/news/star-wars-celebration-anaheim-panel-schedule-2022

Nem nagyon látok gaming paneleket, a Hunters lesz külön panelen. Lehet, hogy a Jedi Fallen Order 2 trailer elmarad? Az első JFO-nak külön nagy panelje volt!

Ti melyik panelen tudnátok elképzelni a JFO 2 trailerét? Opening ceremony? Closing ceremony?

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Fallen Order számomra egy komfort játék, amit minden évben egyszer végigjátszok. Egyesíti magában azokat a tulajdonságokat, amelyeket nagyon szeretek, a "soulsborne" játékok harcrendszerének kihívását, az Uncharted széria platformer kalandjának varázsát és mindezt a kedvenc kitalált univerzumomban egészen minőségi tálalásban. Szóval, ha ebből a játékból folytatás készül, akkor a shut up and take my money... egyedül azt fájlalom, hogyha next-gen only lesz, akkor jövőre már tényleg be kell szereznem egy PS5-öt. Ha tényleg 5 évet ugrunk előre az időben, az jót fog tenni a sztorinak, kíváncsi leszek Cal mennyit fejlődött, hová jutott a FO-ben megismert állapota óta és az esetleges fejlődés, majd milyen új játékbeli skillekben, mechanikákban nyilvánul meg. Ez jövőre mindenképpen egy biztos vétel lesz számomra!

• 3 hónappal később...
  • 3 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.