Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoilermentes topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akkor azt hiszem, én leszek az egyetlen közülünk, aki nem húzza kis a netet 14. után, sőt még a kritikákat is elolvassa.

Hozzászólás ideje:

Ody: Egyelőre nincs bővebb. A dolog egy interjúból derült ki amit Kennedy-vel csináltak. Miután rákérdeztek mondta hogy Lucas látta és kifejezetten tetszett neki. Lucas egyébként ott lesz 14-én a los angeles-i világpremieren és a londoni premieren is. Tuti hogy 14-én rengeteg újságíró fog nekiesni hogy mondjon pár szót a filmről úgyhogy még mielőtt láttnánk az ep.7-et biztos hallunk tőle még valami bővebbet is :)

Szerintem már az is jel, hogy miután látta a filmet beadta a derekát és elmegy mindkét nagy premierre.

Lucas az SW atyja így ott a helye egy ilyen premieren. Viszont róla simán el tudtam volna képzelni, hogy ha csalódik akkor nem megy el. :) Most már én is rohadt kíváncsi vagyok a múvira (ki nem az?). :D

Hozzászólás ideje:

Akkor azt hiszem, én leszek az egyetlen közülünk, aki nem húzza kis a netet 14. után, sőt még a kritikákat is elolvassa.

Szerintem addig kiszivárog a regény és az art of könyv is. Akit érdekel, annak nem lesznek már titkok.

Hozzászólás ideje:

Battle of Jakku gameplay az elején egy látványos Csillagromboló zuhanással. A videót elnézve talán a az eddig ismert kánon legnagyobb csatája.

Hozzászólás ideje:

Battle of Jakku gameplay az elején egy látványos Csillagromboló zuhanással. A videót elnézve talán a az eddig ismert kánon legnagyobb csatája.

:) Nevezzük nevén a dolgokat: az az Inflictor.

Szerkesztve: - R2-D2

Hozzászólás ideje:

Jaj.

:lol:

A Baljóshoz készült különszámuk igazi TV-történelmi mérföldkő volt. Országos adón ilyen gagyit azóta se sokat lehetett látni. "Kíváncsi vagyok" most mit alkotnak. Akik lemaradtak a '99-es adásról: ott például volt olyan vendég aki közölte, hogy mivel ebben a trilógiában születnek az ikrek ezért biztos szex is lesz ezért már előre megálmodta a messzi galaxis alsóneműit. És konkrétan volt egy bemutató, ahol bemutatták az "űrbugyikat". Valamilyen követhetetlen logika miatt a nők arcán lepel volt.

És ez a szegmens picit se lógott ki az összképből....

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Baljóshoz készült különszámuk igazi TV-történelmi mérföldkő volt. Országos adón ilyen gagyit azóta se sokat lehetett látni. "Kíváncsi vagyok" most mit alkotnak. Akik lemaradtak a '99-es adásról: ott például volt olyan vendég aki közölte, hogy mivel ebben a trilógiában születnek az ikrek ezért biztos szex is lesz ezért már előre megálmodta a messzi galaxis alsóneműit. És konkrétan volt egy bemutató, ahol bemutatták az "űrbugyikat". Valamilyen követhetetlen logika miatt a nők arcán lepel volt.

És ez a szegmens picit se lógott ki az összképből....

Basszus, erre emlékszem, nagyon nem tudtam felfogni, milyen indíttatásból hozták ezt az egészet össze, de végig úgy éreztem, hogy a divattervező sincs azzal teljesen tisztában, hogy miért neki kellett ezzel beégetnie magát - a szexről a megállapítást viszont nem ő, hanem a műsorvezető dobta be. A többi állatság annyira nem is maradt meg bennem, ez is inkább csak azért, mert táncikáltak a csajok valami tök jó számra. Később aztán kiderült, hogy az ep1 ünnepi zenéje volt az. :)

Kár, hogy letöröltem azt a kazettát, amire az egész Fókusz műsort felvettem. Érdekes lenne visszanézni. A mostanira valahogy nem vagyok kíváncsi, de ha nem felejtem el, lehet, hogy odakapcsolok, csak, hogy röhögjek kicsit. :evil:

Hozzászólás ideje:

EZ a fókusz szintén nagyon gyenge lett szerintem.

Az első rész, amikor a trailerekből összevágtak egy hosszabb videót, valami iszonyú lett.

Hozzászólás ideje:

Anyu mondta tegnap este, hogy van egy műsor valamelyik magyar adón, mondta, hogy nézzem, ezek szerint a Fókuszban volt. Inkább nem kínoztam magam, utána pedig igyekeztem korrigálni anyu által elmondott h*lyeségeket, amit a műsorban látott. Dühös vagyok ezekre a programokra, mert iszonyúan félrevezetik azokat a tévénézőket, akik egyébiránt máshonnan nem néznek utána az infóknak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.