mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Akkor azt hiszem, én leszek az egyetlen közülünk, aki nem húzza kis a netet 14. után, sőt még a kritikákat is elolvassa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Ody: Egyelőre nincs bővebb. A dolog egy interjúból derült ki amit Kennedy-vel csináltak. Miután rákérdeztek mondta hogy Lucas látta és kifejezetten tetszett neki. Lucas egyébként ott lesz 14-én a los angeles-i világpremieren és a londoni premieren is. Tuti hogy 14-én rengeteg újságíró fog nekiesni hogy mondjon pár szót a filmről úgyhogy még mielőtt láttnánk az ep.7-et biztos hallunk tőle még valami bővebbet is Szerintem már az is jel, hogy miután látta a filmet beadta a derekát és elmegy mindkét nagy premierre. Lucas az SW atyja így ott a helye egy ilyen premieren. Viszont róla simán el tudtam volna képzelni, hogy ha csalódik akkor nem megy el. Most már én is rohadt kíváncsi vagyok a múvira (ki nem az?). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Akkor azt hiszem, én leszek az egyetlen közülünk, aki nem húzza kis a netet 14. után, sőt még a kritikákat is elolvassa. Nem te leszel az egyetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Akkor azt hiszem, én leszek az egyetlen közülünk, aki nem húzza kis a netet 14. után, sőt még a kritikákat is elolvassa. Szerintem addig kiszivárog a regény és az art of könyv is. Akit érdekel, annak nem lesznek már titkok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Az biztos, hogy a jövőhét kritikus lesz spoiler szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Azt esetleg lehet már tudni, hogy Losiban mikor lesz a premier? Helyi idő szerint éjfélkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Los Angeles. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Azt hittem, egyértelmű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Battle of Jakku gameplay az elején egy látványos Csillagromboló zuhanással. A videót elnézve talán a az eddig ismert kánon legnagyobb csatája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. (szerkesztve) Battle of Jakku gameplay az elején egy látványos Csillagromboló zuhanással. A videót elnézve talán a az eddig ismert kánon legnagyobb csatája. Nevezzük nevén a dolgokat: az az Inflictor. Szerkesztve: 2015. December 6. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. December 12-én, szombaton, az RTL Fókusz Plusz c. műsorában "Ébredő Erő" különkiadás lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Jaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Jaj. A Baljóshoz készült különszámuk igazi TV-történelmi mérföldkő volt. Országos adón ilyen gagyit azóta se sokat lehetett látni. "Kíváncsi vagyok" most mit alkotnak. Akik lemaradtak a '99-es adásról: ott például volt olyan vendég aki közölte, hogy mivel ebben a trilógiában születnek az ikrek ezért biztos szex is lesz ezért már előre megálmodta a messzi galaxis alsóneműit. És konkrétan volt egy bemutató, ahol bemutatták az "űrbugyikat". Valamilyen követhetetlen logika miatt a nők arcán lepel volt. És ez a szegmens picit se lógott ki az összképből.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. (szerkesztve) Most se számítok sokkal nagyobb színvonalra. Szerencsére melózok szombaton mert munkanap, ráadásul munkahelyi vacsora este szóval ez kimarad az életemből. Nem mintha amúgy néztem volna. Szerkesztve: 2015. December 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. A Baljóshoz készült különszámuk igazi TV-történelmi mérföldkő volt. Országos adón ilyen gagyit azóta se sokat lehetett látni. "Kíváncsi vagyok" most mit alkotnak. Akik lemaradtak a '99-es adásról: ott például volt olyan vendég aki közölte, hogy mivel ebben a trilógiában születnek az ikrek ezért biztos szex is lesz ezért már előre megálmodta a messzi galaxis alsóneműit. És konkrétan volt egy bemutató, ahol bemutatták az "űrbugyikat". Valamilyen követhetetlen logika miatt a nők arcán lepel volt. És ez a szegmens picit se lógott ki az összképből.... Basszus, erre emlékszem, nagyon nem tudtam felfogni, milyen indíttatásból hozták ezt az egészet össze, de végig úgy éreztem, hogy a divattervező sincs azzal teljesen tisztában, hogy miért neki kellett ezzel beégetnie magát - a szexről a megállapítást viszont nem ő, hanem a műsorvezető dobta be. A többi állatság annyira nem is maradt meg bennem, ez is inkább csak azért, mert táncikáltak a csajok valami tök jó számra. Később aztán kiderült, hogy az ep1 ünnepi zenéje volt az. Kár, hogy letöröltem azt a kazettát, amire az egész Fókusz műsort felvettem. Érdekes lenne visszanézni. A mostanira valahogy nem vagyok kíváncsi, de ha nem felejtem el, lehet, hogy odakapcsolok, csak, hogy röhögjek kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Na ez is kész van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Nézzetek szét a Jakku -i piacon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Nem tudom hányan ismerik a Mozimánia újságot, de minden számukhoz adnak 80 x 56 cm-es posztert valamelyik premier filmről. És most az ep7 a soros ha valakit érdekel https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/12304271_1122678197750449_3724029837960258042_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Vigyázzatok, a főoldalon sajnos megint elkerülhetetlen spoileres képek vannak kint! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Sajnos már belefutottam. Ezeket a híreket nem lehetne spoiler kapcsolóval szerkeszteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Már megcsinálták. Én azt is sajnálom, hogy egyáltalán kijött. Most már ne jöjjön ki semmi a filmig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Már megcsinálták. Én azt is sajnálom, hogy egyáltalán kijött. Most már ne jöjjön ki semmi a filmig! Átszerkesztettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 12. Köszi Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Tudja valaki mikor lesz a díszbemutató magyar idő szerint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 13. EZ a fókusz szintén nagyon gyenge lett szerintem. Az első rész, amikor a trailerekből összevágtak egy hosszabb videót, valami iszonyú lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Anyu mondta tegnap este, hogy van egy műsor valamelyik magyar adón, mondta, hogy nézzem, ezek szerint a Fókuszban volt. Inkább nem kínoztam magam, utána pedig igyekeztem korrigálni anyu által elmondott h*lyeségeket, amit a műsorban látott. Dühös vagyok ezekre a programokra, mert iszonyúan félrevezetik azokat a tévénézőket, akik egyébiránt máshonnan nem néznek utána az infóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Tudja valaki mikor lesz a díszbemutató magyar idő szerint? A starwars.comon los angelesi idő szerint 5:30-kor kezdődik a livestream a vörös szőnyegről, ez magyar időben kedd hajnal 2:30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Köszi. Akkor nem is ma lesz hanem holnap után... Nem baj, jobb is így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.