Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Olyat mondok amivel egész biztos nem leszek itt túl népszerű, de Darth Maul azoknak tér vissza akiknek Boba Fett sem halt meg. Igaz, csak az egyik származik Lucastól, de most komolyan, mi a különbség? Egy hallgatag, menő kinézetű figura erőltetett visszahozása.

Igazán, ha néznétek ezek után a Baljós árnyakat, otthon, vagy majd februárban a moziban, amikor Obi-Wan kettévágja Maul-t, az lenne a fejetekben, hogy "na ez sem halt még meg, és vissza fog térni"??

Ettől nézni és élvezni fogom a sorozatot, csak felfogtam, hogy ez miért T és miért nem G canon.

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 14:30, Brodie írta:

Olyat mondok amivel egész biztos nem leszek itt túl népszerű, de Darth Maul azoknak tér vissza akiknek Boba Fett sem halt meg. Igaz, csak az egyik származik Lucastól, de most komolyan, mi a különbség? Egy hallgatag, menő kinézetű figura erőltetett visszahozása.

Igazán, ha néznétek ezek után a Baljós árnyakat, otthon, vagy majd februárban a moziban, amikor Obi-Wan kettévágja Maul-t, az lenne a fejetekben, hogy "na ez sem halt még meg, és vissza fog térni"??

Ettől nézni és élvezni fogom a sorozatot, csak felfogtam, hogy ez miért T és miért nem G canon.

George Lucas egyre gyakoribb közbelépésével kicsit elmosódottnak érzem a határt a kettő között. De attól még az ő ötlete. :para:

Hozzászólás ideje:

Na-na. Maul halála az egész film csúcspontja, az aktuális főgonosz veresége. Obi-Wan miatta vált Jedi lovaggá, ezen kívül "mindig csak kettő van".

Boba Fettnél meg az EU építette filmbeli lófütyi szerepe köré a történetet, ahol a film első 30 percében véletlenül beleesik(nem kettévágódik!) egy lyukba, mint kvázi egy piros inges.

Tök ugyanaz a kettő. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 12. 22. - 14:41, KisKósa írta:

George Lucas egyre gyakoribb közbelépésével kicsit elmosódottnak érzem a határt a kettő között. De attól még az ő ötlete. :para:

Igen olvastam erről az Insider-ben egy cikket, hogy alaposan benne van. De mint mondtam az Ewok filmek (és a Holiday Special) ötlete is tőle van, sőt voltak olyan forgatási napok, hogy ő is rendezte.

De, hogy a TCW-nél maradjak, most már arra is tippelnék, hogy ez a sztori évadokon átívelő lesz.

Obi1: Nem a haláluk között vontam párhuzamot, hanem a visszatérésük okában.

Szerkesztve: - Brodie
Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 15:02, csoli1138 írta:

Most akkor négy, három, vagy két részes lesz az évadzáró?

Mert a címek, képek, trailerek, és félinfók tudatában nekem fogalmam sincs.

Hát, az utolsó négy rész címe ilyen egyszavas, szóval meglehet, hogy összefüggő történetszálról van szó, de Maul leghamarabb a Brothersben tűnik fel.

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 15:03, KisKósa írta:

Hát, az utolsó négy rész címe ilyen egyszavas, szóval meglehet, hogy összefüggő történetszálról van szó, de Maul leghamarabb a Brothersben tűnik fel.

Igen, mivel láttunk a trailerben egy

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 15:44, csoli1138 írta:

Igen, mivel láttunk a trailerben egy

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 16:01, NorbiLordi írta:

Egyszer már láttuk a reakcióját; witches of the mist:

Obi-wan:

"Darth Maul életben van?! Az lehetetlen! Én magam öltem meg."

Yoda:

"Így igaz. Ez csupán egy ugyan olyan fajú lény..."

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 16:09, csoli1138 írta:

Egyszer már láttuk a reakcióját; witches of the mist:

Obi-wan:

"Darth Maul életben van?! Az lehetetlen! Én magam öltem meg."

Yoda:

"Így igaz. Ez csupán egy ugyan olyan fajú lény..."

De engem az érdekel amikor rájön hogy ténylegesen életben van, ott áll vele szemtől szembe :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 16:51, Embo írta:

Egyébként nem szoktak így szünetben kiadni egy előzetest a szezon második feléről? Vagy az későbbre várható?

De szoktak és én is furcsállom a dolgot. Lehet, hogy holnap jön majd ki valami.

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 16:52, Ody Mandrell írta:

Akkor jól emlékeztem, hogy tavaly is volt ilyen tájban egy előzetes, a mostanit is izgatottan várom.

2011. 12. 22. - 14:47, Brodie írta:

Obi1: Nem a haláluk között vontam párhuzamot, hanem a visszatérésük okában.

De így se működik, mert Lucas ezzel a húzásával saját magával került ellentmondásba (ergo csökkent a szavahihetősége) - igazából okát sem látom minek hozták vissza :? -, amíg Boba visszahozását egy - pontosabban kettő - EU író vezényelte le(kétféleképpen), és ugye azt már egy párszor megtárgyaltuk, hogy amit ők csinálnak nem muszáj készpénznek venni, és itt az ok tiszta: pénz (és mellékesen a Boba legenda növelése)

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 16:52, Ody Mandrell írta:

Csak nem tudsz valamit? Kicsit erős tippnek ez a "holnap".

Amúgy én is örülnék így a szünetben egy pár Deathwatch-os vagy évadzárós képkockának.

Tavaly ilyenkor a szünetben láttunk először képeket a Mortis-ból, meg a Citadelből is.

Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 22. - 19:22, csoli1138 írta:

Csak nem tudsz valamit? Kicsit erős tippnek ez a "holnap".

Amúgy én is örülnék így a szünetben egy pár Deathwatch-os vagy évadzárós képkockának.

Tavaly ilyenkor a szünetben láttunk először képeket a Mortis-ból, meg a Citadelből is.

Csak azért gondolom holnapra, mert hétvégén karácsony és ez egy szép ajándék lenne. :)

Mivel még nem érkezett meg a várva várt előzetes a negyedik évad második feléhez, ezért gondoltam kedveskedem nektek azzal, hogy kivágom mindazokat a jeleneteket a korábban megjelent előzetesekből, amiket még nem láthattunk ebben az évadban. Huszonnyolc szemléletes kép vár rátok a spoiler gomb mögött. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Áhh,köszi,kellett ez már :) Ahogy lejjebb-lejjebb görgettem,valami elszabadult bennem és csak szakadtam a röhögéstől :D Jó mondatok lettek :)

Szerkesztve: - Ágki
Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 23. - 11:42, Ágki írta:

Áhh,köszi,kellett ez már :) Ahogy lejjebb-lejjebb görgettem,valami elszabadult bennem és csak szakadtam a röhögéstől :D Jó mondatok lettek :)

Oh, köszike. ^.^

2011. 12. 23. - 12:29, Embo írta:

Nagyon jó lett ez az összefoglaló, KisKósa!

Köszönet érte! :)

Nagyon szívesen mindenkinek. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi KisKósa, nagyon jók ezek a képek. Milyen jó kis történetek lesznek itt még. :) A Death Watch szálat várom most a legjobban.

A Darth Maul spoiler-áradatot nem olvastam el, az első ehhez kapcsolódó hsz második (vagy harmadik :?) spoiler gombjánál megálltam, de ahogy magamat ismerem egy gyengébb pillanatomban meg fogom nézni. :D

Oh, köszönöm szépen mindenkinek az elismerést, tényleg nagyon szívesen. :) Jut eszembe, NorbiLordi, megtaláltam a választ egy további kérdésedre.

Szerkesztve: - KisKósa
Hozzászólás ideje:
  2011. 12. 23. - 17:58, KisKósa írta:

Oh, köszönöm szépen mindenkinek az elismerést, tényleg nagyon szívesen. :) Jut eszembe, NorbiLordi, megtaláltam a választ egy további kérdésedre.

Egyik kedvenc jelenet :D Na igen ez mindent megmagyaráz :):hmm:

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik az összefoglalód, KisKósa! :)

Csak most tudatosult bennem, hogy még mennyi minden is vár ránk...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.