Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A TROS. Csodálatos. :love:

Határozott véleményem van ezzel a témakörrel kapcsolatban amit nem áll szándékomban megosztani ezen a közösségi oldalon:)))Véleményem elkerülhetetlen következménye volt,hogy a Resistance sorozatot már meg sem néztem.

Hozzászólás ideje:

A teljes arc hossza 1:34:11 (óra-perc-másodperc), stáblista nélkül, és csak az első rész elején lévő logo-intrót számoltam bele :D remélem tényleg kiadják hivatalosan is, mint egész estés film :)

Ha pedig csak a tiszta játékidőt nézzük, intrók és stáblisták nélkül, akkor 1:33:38. Ha minden jelenetet beillesztünk a Sithek bosszújába, akkor egy 3 óra 53 perces filmet kapnánk :D

Hozzászólás ideje:

Május 8. -án összeáll a TCW szinkrongárdája, hogy megemlékezzenek az elmúlt 7 évad eseményeiről és hogy megmérettessék a tudásukat. :D

Image

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A teljes arc hossza 1:34:11 (óra-perc-másodperc), stáblista nélkül, és csak az első rész elején lévő logo-intrót számoltam bele :D remélem tényleg kiadják hivatalosan is, mint egész estés film :)

Ha pedig csak a tiszta játékidőt nézzük, intrók és stáblisták nélkül, akkor 1:33:38. Ha minden jelenetet beillesztünk a Sithek bosszújába, akkor egy 3 óra 53 perces filmet kapnánk :D

Én inkább azt remélem, hogy kiadják BD-n az egész évadot. :) 

Hozzászólás ideje:

Az alábbi linkre kattintva letölthető a Sith-ek bosszúja és a Mandalore ostroma összevágott verziója (kiegészítve egy kis 2003-as CW-szal és néhány ep3-as kivágott jelenettel) 1080p-ben

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta:

Az alábbi linkre kattintva letölthető a Sith-ek bosszúja és a Mandalore ostroma összevágott verziója (kiegészítve egy kis 2003-as CW-szal és néhány ep3-as kivágott jelenettel) 1080p-ben

Csak belepörgettem pár érdekesebb részletbe, hogy hogyan oldották meg az átmenetet :) egész ügyes, kivéve a legvégét.

Spoiler

Az ikernapoktól nagyon éles a váltás a TCW végi Vader jelenetre, valamint a Vader jelenet után jön a szokásos end credits, ami nagyon nem illik a hangulathoz szerintem... A Vader jelenetet sokkal jobban el tudtam volna képzelni egy stáblista végi jelenetként ebben az összeállításban

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Yoda József írta:

Csak belepörgettem pár érdekesebb részletbe, hogy hogyan oldották meg az átmenetet :) egész ügyes, kivéve a legvégét.

Spoileres tartalom megtekintése

És milyen hosszú a "film"? :)

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Iqvi írta:

A 712 képének szerintem jó lenne a hónabafagyott Venator, vagy Jesse sisakja.:peace:

A wookie-n ez van, de mivel korábbi a hivatalosnál, szerintem nem ez lesz.

id-711-a.jpg

Pedig jó lenne. De sajnos az a tapasztalat, hogy a legtöbbször jobban is elkaphatnák a hivatalos oldalon.

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem engedi végig leszedni mert letöltési limitet ír ki. 

4,58 gigánál kéri az anyagi támogatást

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Sky írta:

Nem tudtam, hogy van ilyen limit. :( De ha ismertek más oldalt, ahová fel tudom tölteni, ne tartsátok magatokban. 

Google Drive.

Vagy WinRar-ral felszeleteled és darabokban töltöd fel, aztán majd mindenki egyesíti magának :)

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Darth Sky írta:

Nem tudtam, hogy van ilyen limit. :( De ha ismertek más oldalt, ahová fel tudom tölteni, ne tartsátok magatokban. 

A Google Drive szerintem is jó lenne:)))

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Darth Sky írta:

Szívesen! Szerintem baromi jó volt így egyben látni, igazi mozifilmes hangulatot teremtett. A nagybetűs TCW-élmény, ami méltó lezárása és megkoronázása ennek a remek sorozatnak. :clap:

Köszi szépen! Én is ezt várom tőle így egyben. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.