1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A TROS. Csodálatos. Határozott véleményem van ezzel a témakörrel kapcsolatban amit nem áll szándékomban megosztani ezen a közösségi oldalon:)))Véleményem elkerülhetetlen következménye volt,hogy a Resistance sorozatot már meg sem néztem. 1 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. Hozzászólás ideje: 2020. Május 3. (szerkesztve) Az epizód fent van a megszokott oldalakon. Szerkesztve: 2020. Május 4. - Ody Mandrell 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. A teljes arc hossza 1:34:11 (óra-perc-másodperc), stáblista nélkül, és csak az első rész elején lévő logo-intrót számoltam bele remélem tényleg kiadják hivatalosan is, mint egész estés film Ha pedig csak a tiszta játékidőt nézzük, intrók és stáblisták nélkül, akkor 1:33:38. Ha minden jelenetet beillesztünk a Sithek bosszújába, akkor egy 3 óra 53 perces filmet kapnánk 1 Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Star Wars - A klónok háborúja 7.évad Magyar Felirat 1080p Megtekintés és letöltés: Spoiler Mega: https://mega.nz/folder/SRsm2ARB#M5VVLMYo_OiC-8xx0HXrWw 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. 49 perccel korábban, Yoda József írta: remélem tényleg kiadják hivatalosan is, mint egész estés film Igaz, nem hivatalos, de nekem már van egy ilyen verzióm. Ha mást is érdekel, feldobhatom valahova. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Május 8. -án összeáll a TCW szinkrongárdája, hogy megemlékezzenek az elmúlt 7 évad eseményeiről és hogy megmérettessék a tudásukat. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. 11 órával ezelőtt, Yoda József írta: A teljes arc hossza 1:34:11 (óra-perc-másodperc), stáblista nélkül, és csak az első rész elején lévő logo-intrót számoltam bele remélem tényleg kiadják hivatalosan is, mint egész estés film Ha pedig csak a tiszta játékidőt nézzük, intrók és stáblisták nélkül, akkor 1:33:38. Ha minden jelenetet beillesztünk a Sithek bosszújába, akkor egy 3 óra 53 perces filmet kapnánk Én inkább azt remélem, hogy kiadják BD-n az egész évadot. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. (szerkesztve) Az alábbi linkre kattintva letölthető a Sith-ek bosszúja és a Mandalore ostroma összevágott verziója (kiegészítve egy kis 2003-as CW-szal és néhány ep3-as kivágott jelenettel) 1080p-ben Spoiler https://archive.org/download/star.-wars.-episode.-iii.-revenge.of.the.-sith.-siege.of.-mandalore.-cut.-1080p-numeral-j.mp-4/Star.Wars.Episode.III.Revenge.of.the.Sith.Siege.of.Mandalore.Cut.1080p-NumeralJ.mp4.torrent Szerkesztve: 2020. Május 5. - Nabopolasszar 1 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. 3 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: Az alábbi linkre kattintva letölthető a Sith-ek bosszúja és a Mandalore ostroma összevágott verziója (kiegészítve egy kis 2003-as CW-szal és néhány ep3-as kivágott jelenettel) 1080p-ben Csak belepörgettem pár érdekesebb részletbe, hogy hogyan oldották meg az átmenetet egész ügyes, kivéve a legvégét. Spoiler Az ikernapoktól nagyon éles a váltás a TCW végi Vader jelenetre, valamint a Vader jelenet után jön a szokásos end credits, ami nagyon nem illik a hangulathoz szerintem... A Vader jelenetet sokkal jobban el tudtam volna képzelni egy stáblista végi jelenetként ebben az összeállításban Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. 19 perccel korábban, Yoda József írta: Csak belepörgettem pár érdekesebb részletbe, hogy hogyan oldották meg az átmenetet egész ügyes, kivéve a legvégét. Spoileres tartalom megtekintése Az ikernapoktól nagyon éles a váltás a TCW végi Vader jelenetre, valamint a Vader jelenet után jön a szokásos end credits, ami nagyon nem illik a hangulathoz szerintem... A Vader jelenetet sokkal jobban el tudtam volna képzelni egy stáblista végi jelenetként ebben az összeállításban És milyen hosszú a "film"? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. 13 perccel korábban, Brodie írta: És milyen hosszú a "film"? 4:12:43 stáblista nélkül 1 1 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Hozzászólás ideje: 2020. Május 5. Búcsúznak a TCW szereplői: 1 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. A 712 képének szerintem jó lenne a hónabafagyott Venator, vagy Jesse sisakja. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. Hozzászólás ideje: 2020. Május 6. 2 perccel korábban, Iqvi írta: A 712 képének szerintem jó lenne a hónabafagyott Venator, vagy Jesse sisakja. A wookie-n ez van, de mivel korábbi a hivatalosnál, szerintem nem ez lesz. Pedig jó lenne. De sajnos az a tapasztalat, hogy a legtöbbször jobban is elkaphatnák a hivatalos oldalon. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Köszi csoli! Már csak egy van... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Innen letölthetitek a Siege of Mandalore összevágott változatát. Szerintem így még inkább filmszerű élményt nyújt a történet, amit jó egyben látni. Valamint a felirat hozzá. Star.Wars.The.Clone.Wars.Siege.of.Mandalore.srt 2 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Nem engedi végig leszedni mert letöltési limitet ír ki. Válasz
1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem engedi végig leszedni mert letöltési limitet ír ki. 4,58 gigánál kéri az anyagi támogatást Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Öt óra múlva lehet folytatni. Válasz
1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Öt óra múlva lehet folytatni. ez most sajnos felejtös. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Nem tudtam, hogy van ilyen limit. De ha ismertek más oldalt, ahová fel tudom tölteni, ne tartsátok magatokban. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. 1 perccel korábban, Darth Sky írta: Nem tudtam, hogy van ilyen limit. De ha ismertek más oldalt, ahová fel tudom tölteni, ne tartsátok magatokban. Google Drive. Vagy WinRar-ral felszeleteled és darabokban töltöd fel, aztán majd mindenki egyesíti magának 1 Válasz
1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. 8 perccel korábban, Darth Sky írta: Nem tudtam, hogy van ilyen limit. De ha ismertek más oldalt, ahová fel tudom tölteni, ne tartsátok magatokban. A Google Drive szerintem is jó lenne:))) 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Hozzászólás ideje: 2020. Május 7. Közben felraktam a Drive-ra is. 3 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Köszi, este leszedem. Válasz
1valaki Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. 11 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Közben felraktam a Drive-ra is. Köszönjük Sky:))Elmentettem Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Szívesen! Szerintem baromi jó volt így egyben látni, igazi mozifilmes hangulatot teremtett. A nagybetűs TCW-élmény, ami méltó lezárása és megkoronázása ennek a remek sorozatnak. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. Hozzászólás ideje: 2020. Május 8. 16 perccel korábban, Darth Sky írta: Szívesen! Szerintem baromi jó volt így egyben látni, igazi mozifilmes hangulatot teremtett. A nagybetűs TCW-élmény, ami méltó lezárása és megkoronázása ennek a remek sorozatnak. Köszi szépen! Én is ezt várom tőle így egyben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.