KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Ez a videó nagyon jó lett. Nekme az az elképzelésem, hogy Talzin talán Sidious és Dooku uralmát akarja megdönteni és egy új Sith Rendet kialakítani. Ahhoz így önmagában túl kevés lenne, még ha a többi éjnővér klán mellé áll, akkor sem lenne esélye. Ráadásul nem is érteném a motivációját, hiszen eddig sem tett lépéseket ennek érdekében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. (szerkesztve) Volna egy tippem, arra, hogy mitől néz ki úgy Dooku az ep guide képen, mint aki himlőt kapott: Talzin nyilván valami mágikus mérget tett abba a feketegyökér italba, amit akkor adott a grófnak, amikor Dathomir-ra látogatott, pontosan azért, mert előrelátta, hogy Ventress bosszúhadjárata kudarcba fog fulladni, és akkor bizony kelleni fog nekik valami, amivel rákényszeríthetik Dooku-t, hogy vonja vissza a csapatait, amiket biztos rájuk fog küldeni, hogy bosszút álljon az árulásukért. Szerkesztve: 2012. Február 21. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Volna egy tipped, arra, hogy mitől néz ki úgy Dooku az ep guide képen, mint aki himlőt kapott: Talzin nyilván valami mágikus mérget tett abba a feketegyökér italba, amit akkor adott a grófnak, amikor Dathomir-ra látogatott, pontosan azért, mert előrelátta, hogy Ventress bosszúhadjárata kudarcba fog fulladni, és akkor bizony kelleni fog nekik valami, amivel rákényszeríthetik Dooku-t, hogy vonja vissza a csapatait, amiket biztos rájuk fog küldeni, hogy bosszút álljon az árulásukért. És gondolod, hogy Dooku-nak másfél évadon át semmi baja nem volt az italtól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Bocsi Werebazs, de ezúttal igazat adok Bennek. Az a gyökér azóta már biztosan kiürült a szervezetéből, hacsak nem okozott valamilyen maradandó hatást, amelynek nem voltak látható jelei. De... Nem zárnám ki a te verziódat sem. Ebben a történetszálban akármi megtörténhet. Egyébként a Massacre szinte a Witches Of The Mist közvetlen folytatásának is tekinthető, én legalábbis újranéztem az előző évad trilógiáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Volna egy tipped, arra, hogy mitől néz ki úgy Dooku az ep guide képen, mint aki himlőt kapott: Talzin nyilván valami mágikus mérget tett abba a feketegyökér italba, amit akkor adott a grófnak, amikor Dathomir-ra látogatott, pontosan azért, mert előrelátta, hogy Ventress bosszúhadjárata kudarcba fog fulladni, és akkor bizony kelleni fog nekik valami, amivel rákényszeríthetik Dooku-t, hogy vonja vissza a csapatait, amiket biztos rájuk fog küldeni, hogy bosszút álljon az árulásukért. Szerintem észrevette volna Dooku ha megmérgezik, kivéve persze ha íztelen-szagtalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. (szerkesztve) Kiürülne??? Na jó először is lehet, hogy in-universe csak egy hónap telt el a Nightsisiters-trilógia óta, vagy még annyi sem. Másodszor azt írtam, hogy MÁGIKUS méreg, ami lehet, hogy csak akkor kezd hatni, ha Talzin aktiválja, de egyébként akármeddig lappanghat a szervezetben. Tartsátok észben, hogy ugyanazokról a boszorkákról beszélünk, akik egyetlen rituáléval kétajtós szekrényt csináltak Savage-ból. Ezek után szerintetek komolyan problémát okozna nekik, olyan mérget keverni, ami ellenáll az SW univerzum egyébként is inkonsistens biológiai szabályainak? Ami Dooku-t illetti: a filmekben és a sorozatban már bizonyította egy párszor, hogy könnyen manipulálható, és naiv. Az sem volt gyanús neki, mikor Talzin órákkal egy ellene elkövetett merénylet után felkereste őt. Akkor minek gyanakodott volna mérgezésre? Aztán ott van persze, amit te is mondtál NorbiLordi, hogy a méreg lehet íztelen-szagtalan is. A méreg érzékelés képesség pedig egyrészt EU, másrészt mégha canon lenne, akkor sem volt szó arról, sehol a filmekben, vagy a TCW-ben, hogy Dooku birtokában lenne ennek a képességnek. Szerkesztve: 2012. Február 21. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Van fantáziád werebazs, de szerintem se ez lesz a megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 21. Van fantáziád werebazs, de szerintem se ez lesz a megoldás. Majd meglátjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Második Massacre trailer mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 22. Második Massacre trailer mikor lesz? Szerintem holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Jól gondoltad Ody, meg is jött http://www.youtube.com/watch?v=O6m1c_gElGg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Kösz Balázs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Első ránézésre hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Jól gondoltad Ody, meg is jött Köszi, érdekes lesz, annyi biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Felkészülni! Darth Maul is alive! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Ez az előzetes valami brutál hangulatos, köszi! Jól sejtettem, Obi-Wannak azonnal visszanőtt a haja és a szakálla, nem sokat foglalkoztak vele a készítők. Ventress - Grievous - Talzin - Dooku - Opress - Maul... mi lesz itt? Amióta folyamatosan barátkozom a ténnyel, miszerint Maul él, egyre könnyebb megemészteni és bár továbbra sem tetszik, ez a trailer alaposan meghozta a kedvem a fináléhoz. A záró képkockák pedig remélem, meggyőzték a kétkedőket: Maul Grievous-szerű alsó részt kapott, így az Ep1-ben kettévágott "példány" teszi tiszteletét a TCW-ben, nem klón, vagy szellem (legalábbis nagyon-nagyon valószínű). A magyarázatra továbbra is kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Felkészülni! Tejóságos Erő! :yes: :yes: Mikor jön, mikor jön, mikor jön? Ez már most nem az évad, de a sorozat legjobb részei lesznek szerintem számomra. Nagyon sokat várok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hát igen....most már nincs miben reménykedni. Obi vs. Maul megint, kicsit ironikus lesz. De legalább felbolydul a galaxis, mindenki megérzi a dolgot és ebből talán ki lehet hozni valamit. Nem csodálom, hogy a Jedikenk élve kellene... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Maul milyen szószátyár lett hirtelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Maul milyen szószátyár lett hirtelen. 10 évig nem szólhatott senkihez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Maul milyen szószátyár lett hirtelen. Az elmúlt 12 év alatt gyűlhetett benne. Egyébként tudnátok letöltési elérhetőséget adni ehhez a trailerhez? Eddig egy előzetes se fogott meg ennyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Maul milyen szószátyár lett hirtelen. Az semmi, de ahhoz képest hogy egy mezei tanitvány volt hirtelen akkora power lett hogy a fél galaxis érzi hogy visszatért. Az előzö elözetes jobban tetszett: nekem ez nagyon hatásvadász volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Oh My God! Najó, kövezzetek meg, de engem most már rohadtul nem érdekel, mennyire logikátlan hülyeség ez a sztori, egyszerűen beleszerettem! Grievous és Dooku párbeszéde.... EPIC! Éjnővérek vs. Grievous és droidjai....EPIC! Obi vs. Maul round 2..... F***IN' EPIC! Ennyire még nem vártam TCW részt. Ez a trailer valami hihetetlen jó kedvcsináló volt (számomra). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Felkészülni! Darth Maul is alive! Hatalmas lesz...semmi kétség. Micsoda zene? Micsoda képi vlág? Micsoda évadzárónak nézünk elébe? Azta!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. (szerkesztve) Az semmi, de ahhoz képest hogy egy mezei tanitvány volt hirtelen akkora power lett hogy a fél galaxis érzi hogy visszatért. Gondolom nem a puszta személye, hanem az öntudatra ébredése vagy valami hasonló kelthetett ekkora zavart az Erőben. Ahogy elnézem ezek elég mágikus részek lesznek, szóval... Szerkesztve: 2012. Február 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Azt a... A defoliator újra akcióban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. (szerkesztve) FÚÚÚÚ Köszi Ody Most már pontosan tudom, hogy mi is az a "Nerdgasm" Talzin úgy néz ki még hatalmasabb, mint eddig gondoltam, nem semmik azok a "villámok" amikkel lövöldözik Azt viszont nem értem, hogy miért nem hívták harcba az Éjfivéreket? Vagy csak nem vettem észre őket? Ami Maul-t illetti: 10 évig a Sötét Oldalba kapaszkodva maradt életben. Persze, hogy az egész Galaxis megérzi a visszatérését Szerkesztve: 2012. Február 23. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Március 9? Nem a héten lesz? Én azt hittem hogy Maul már ebben a részben lesz. Amúgy értette valaki mit mondanak a trailerben? Sajna így nekem nem jött át, persze a képek alapján hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. (szerkesztve) Március 9? Nem a héten lesz? Én azt hittem hogy Maul már ebben a részben lesz. Amúgy értette valaki mit mondanak a trailerben? Sajna így nekem nem jött át, persze a képek alapján hangulatos. Erősen Spoileres - Talzin és Ventress arról beszélnek, hogy vége az Éjnővéreknek. Valószínűleg csak ketten maradnak. - Maul éledését mindenki megérzi. Yoda úhy fogalmaz, hogy visszatért a halálból. - Windu szerint az a legfontosabb, hogy elkapják Mault. Észrevettétek, hogy Opress és Ventress is összecsap? A holnapi rész nagyon brutális lesz. Szerkesztve: 2012. Február 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Ez még mindig lehet egy klón. A klónt kettévághatták, és elláthatták művégtagokkal, és a klón rendelkezhet Maul emlékeivel. Mindezt azért, hogy mindenki elhiggye ő az igazi. Szép hatásvadász előzetes. Vajon mi lesz a hatása ennek a szálnak a TCW-re? Az egekbe emeli a nézettséget, vagy elbukik a sorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.