Palpi Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Szerintem az garantált, hogy Kylo az ep8-ban még fenyegetőbb lesz mint az ep7-ben bármikor, hihetetlen bosszúvágy lehet benne és ha Snoke befejezte a kiképzését, akkor bizony nagy gondokat fog okozni, a trilógiák középső részében amúgy is általában a negatív főszereplők diadalmaskodnak. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Annyira jó lett a VIII. rész forgatókönyve, hogy J.J. Abrams már bánja, hogy nem ő rendezi. http://hu.ign.com/star-wars-az-ebredo-ero/9593/news/jj-abrams-mar-banja-hogy-nem-o-rendezi-a-viii-resz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Ott van pár hozzászólással lejjebb. Miért nem olvassátok a topikot? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Ott van pár hozzászólással lejjebb. Miért nem olvassátok a topikot? De az angolul volt és gondoljunk azokra is akik nem tudnak. Meg nem pontosan ugyan az a cikk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Szóval akkor láttad. Végül is a magyar nyelv miatt érdemes volt berakni. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 24. Hozzászólás ideje: 2015. December 24. De az angolul volt és gondoljunk azokra is akik nem tudnak. Kösz, Fulcrum! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Az szerepelt már, hogy egy 20-35 év közötti női főszereplőt keresnek a castingon? http://hvg.hu/kultura/20151226_Meg_fog_lepodni_ki_ter_vissza_a_Star_Wars Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Az szerepelt már, hogy egy 20-35 év közötti női főszereplőt keresnek a castingon? Hát az, hogy 20 és 35 közt keresnek, ráadásul bármilyen etnikumú lehet, az nekem annyit tesz, hogy kb. senki máshoz nem fog kapcsolódni. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Azt mondják, hogy minden fontosabb szereplő visszatér az ep8-ba, még Harrison Ford is. Elképzelhető, hogy az ep7-ből kivágott jelenetet teszik bele az ep8-ba, amikor Han és Leia Luke akadémiájára viszik az ifjú Ben-t. Ha már az ep7-ben megkurtították az előzmények elmesélését, talán Luke elmeséli valamikor Rey-nek (és a nézőknek) kicsit részletesebben. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Nem tudom, hogy ennek mennyi értelme lenne. Én inkább hagynám már őt, úgyis valószínűleg kap saját spin-off-ot is. Persze ha megint egy kisebb vagyont akarnak fizetni neki egy cameo-ért vagy flashback-ért, ám legyen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. (szerkesztve) http://www.moviecastingcall.org/2015/12/star-wars-episode-viii-casting-new-lead-and-supporting-roles.html Ez mennyire számít hivatalosnak? És a szereplők listáján miért nincs ott Adam Driver és Andy Serkis? Szerkesztve: 2015. December 27. - Yoda József Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Az de érdekes lenne, ha ebben a részben Kylo és Snoke csak nyalogatnák a sebeiket... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Szerintem ez nem jelent semmit. Kennedy már elárulta, hogy minden TFA szereplő visszatér majd. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Mikor lesz teaser? Ha az ep 7 b-ől indulunk ki, akkor május! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Azt mondják, hogy minden fontosabb szereplő visszatér az ep8-ba, még Harrison Ford is. Elképzelhető, hogy az ep7-ből kivágott jelenetet teszik bele az ep8-ba, amikor Han és Leia Luke akadémiájára viszik az ifjú Ben-t. Ha már az ep7-ben megkurtították az előzmények elmesélését, talán Luke elmeséli valamikor Rey-nek (és a nézőknek) kicsit részletesebben. Hú azt valami nagyon gagyin visszafiatalított Harrison Fordal és Carrie Fisherrel és Mark Hamillal kellene megoldani. Gondold el úgy kellene kinézniük mint kb. 1983-ban. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Miért kéne? Valószínűleg nem újszülöttként vitték oda. Szerintem lehetett vagy 5-10 éves legalább. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Hozzászólás ideje: 2015. December 28. Miért kéne? Valószínűleg nem újszülöttként vitték oda. Szerintem lehetett vagy 5-10 éves legalább. Viszont az még így is 15-20 évvel az ep7 előtti esemény volt, és azért annyi idő bőségesen meglátszódik az embereken. Nem mintha manapság nem lehetne megoldani, Michael Douglast is simán visszafiatalították az Ant-Manben és szerintem teljesen jól festett. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. http://makingstarwars.net/2015/12/a-star-wars-the-force-awakens-set-returns-for-star-wars-episode-viii/ Skellig Michael sziget díszletét felhúzzák a Pinewood stúdióban. Az ottani ritka és veszélyeztetett költöző madarak miatt egyszerűen lehetetlen nyugodtan forgatni a helyszínen. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. A Star Wars 8 eléggé különös lesz.. Nem fog hasonlítani egyik Star Wars filmre se, amit valaha láttunk http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/star-wars-8-is-going-to-be-weird-promises-screenwriter-a6788031.html Ígéri nekünk Lawrence Kasdan, aki nyilván képben van, miről fog szólni a sztori. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Helyes! Lepjenek meg valami eredetivel és nagyon jóval Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Remélem, tényleg így lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Már annyit aggódtam az EPVII miatt alaptalanul, hogy most már nincs kedvem. Legyen jó és SW film. Ennyit kérek. Nagyon nehéz dolga van/lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. (szerkesztve) A Star Wars 8 eléggé különös lesz.. Nem fog hasonlítani egyik Star Wars filmre se, amit valaha láttunk http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/star-wars-8-is-going-to-be-weird-promises-screenwriter-a6788031.html Ígéri nekünk Lawrence Kasdan, aki nyilván képben van, miről fog szólni a sztori. Helyes, legyen így. Nekem már volt rémálmom arról, hogy milyen lesz a VIII. és IX. rész. Ebben az Első Rend visszavágott, az Ellenállás erői folyamatosan menekülnek, Megkezdődik Rey kiképzése. Kylo Ren elfogja Finn-t és karbonitba fagyasztja, magához karja csalogatni Rey-t. Rey és Kylo megküzdenek, Kylo levágja Rey kezét és elmondja neki, Rey apja Luke. Közben Snoke már izzítja a második Csillagpusztítót. Szerkesztve: 2015. December 30. - Ody Mandrell Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. az imdb szerint Maz Kanata is benne lesz a filmben.... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Az imdb-t szinte bárki szerkesztheti. Amig nem mutatják be a filmet az ep.8 adatlapjuk teljesen megbizhatatlan. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Az imdb-t nem szabad készpénznek venni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Helyes, legyen így. Nekem már volt rémálmom arról, hogy milyen lesz a VIII. és IX. rész. Ebben - EP7 spoiler - az Első Rend visszavágott, az Ellenállás erői folyamatosan menekülnek, Megkezdődik Rey kiképzése. Kylo Ren elfogja Finn-t és karbonitba fagyasztja, magához karja csalogatni Rey-t. Rey és Kylo megküzdenek, Kylo levágja Rey kezét és elmondja neki, Rey apja Luke. Közben Snoke már izzítja a második Csillagpusztítót. Gyerekek, az ep7-es spoilereket nem kell spoiler mögé rakni (csak az ep7 spoilermentes topicban), pláne nem az ep8 spoileres topicjában. Aki ezt olvassa, az nyilván legalábbis már látta az ep7-et. Ha akarom, az imdb szerint akár én is játszhatok az ep8-ban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. A Star Wars 8 eléggé különös lesz.. Nem fog hasonlítani egyik Star Wars filmre se, amit valaha láttunk http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/star-wars-8-is-going-to-be-weird-promises-screenwriter-a6788031.html Ígéri nekünk Lawrence Kasdan, aki nyilván képben van, miről fog szólni a sztori. Máris jönnek a komoly ígéretek..Legyen így. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Máris jönnek a komoly ígéretek..Legyen így. Ami azt illeti az interjú amiből idéznek még a bemutató előtt vált publikussá. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Nekem már volt rémálmom arról, hogy milyen lesz a VIII. és IX. rész. Ebben az Első Rend visszavágott, az Ellenállás erői folyamatosan menekülnek, Megkezdődik Rey kiképzése. Kylo Ren elfogja Finn-t és karbonitba fagyasztja, magához karja csalogatni Rey-t. Rey és Kylo megküzdenek, Kylo levágja Rey kezét és elmondja neki, Rey apja Luke. Közben Snoke már izzítja a második Csillagpusztítót. Nekem is volt egy ilyen álmom. Annyi különbséggel, hogy Poe-t fagyasztották karbonitba, de előtte összejött Rey-el, akinek a kezét nem vágták le. Ja és ez NEM rémálom volt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.