Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Micsoda aranyszínű fürdőköpenye van. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Piton professzor fénykardra cserélte a varázspálcát, vagy wtf?! Tényleg tiszta Piton Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Mi van Snoke kezében? Csak nem..?! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Aranyos pacák ez a Snokey. Mi van Snoke kezében? Csak nem..?! Lehet hogy szivar. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Goa'uld kézifegyver. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 13. Fénybicska az én mondom, fénybicska. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Még egy két twiilek táncos kéne Snoke köré és ő lehetne a galaxis Hugh Heffnere. :D Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Vigyázz, mert a végén még bedobnak egy ilyen jelenetet, hogy jobban szimpatizálj vele. Elvégre Johnson reméli, hogy egy kicsit "shocking" lesz a film. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Úgy tűnik megtudtuk hogy mit kezdtek a dzseki hátulján levő vágással. . Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Megvarrták. Ki gondolta volna. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Úgy tűnik megtudtuk hogy mit kezdtek a dzseki hátulján levő vágással. ez tényleg a spoileres topicba kellett. XD Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Jópofa, hogy erre is gondoltak a Legónál. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. (szerkesztve) Megvarrták. Ki gondolta volna. Én valami spécibb dologra számítottam. Például "forrasztásra" vagy ahhoz hasonló eljárásra. ez tényleg a spoileres topicba kellett. XD Szerintem szpojleres hiszen elárulja hogy Finn sebet kap valamikor a hátára. Nem egy nagy szpojler de akkor is. Úgy voltam vele hogy ha akárhány kép (teszem azt az egyik porgos) átkerült a szpojlermentesből a szpojleres topikba akkor emez meg kerüljön egyből ide mert a fene tudja hogy kinek mi a szpojleres. Nekem például egy csomó dolog nem az ami másoknak igen. Szerkesztve: 2017. Augusztus 14. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Én valami spécibb dologra számítottam. Például "forrasztásra" vagy ahhoz hasonló eljárásra. Igen, olyan csalódást keltő. A fénykardok világában még mindig tűt és cérnát használnak. El is képzelem, ahogy az egykori rohamosztagos és az Első Rend hőse gubbaszt egy hiperűrben száguldó csillaghajón, és közben varr. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. (szerkesztve) Jópofa, hogy erre is gondoltak a Legónál. A Lego?...az inkább alap, hogy gondoltak rá, nem jópofaság. A lényeg, hogy eszerint a filmben is varrott lesz. Bár én arányaiban nagyobb vágást képzeltem el és arréb kicsit, valahogy így: úgyhogy kicsit Kylo-sebhely szindrómám van. Szerkesztve: 2017. Augusztus 14. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. (szerkesztve) Talán a muviban másfajta vágás fog szerepelni azon a jakón. Szerintem úgyis az a Legoson a lényeg hogy varrva lesz. Igen, olyan csalódást keltő. A fénykardok világában még mindig tűt és cérnát használnak. El is képzelem, ahogy az egykori rohamosztagos és az Első Rend hőse gubbaszt egy hiperűrben száguldó csillaghajón, és közben varr. Ja. Gyűszűvel az ujján. Szerkesztve: 2017. Augusztus 14. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Chewie nem lesz depressziós, Han elvesztése helyett a feladatára koncentrál, Maz Kanata pedig hasonló szerepben tűnik fel, mint az ep7-ben, árulta el Rian Johnson. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 14. Chewie nem lesz depressziós, Han elvesztése helyett a feladatára koncentrál, Maz Kanata pedig hasonló szerepben tűnik fel, mint az ep7-ben, árulta el Rian Johnson. Mindkettőt helyeslem! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Trónon csücsülő Snoke gárdistákkal körülvéve. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Most akartam linkelni, Szerintem ez a kép marha jól néz ki, és csak remélni tudom hogy valami hasonló OP jelenet lesz benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Ez valódi kép vagy fan alkotás? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Tehát Csubi nem lesz alkoholista és lezüllött alak, mint az Új Jedi Rendben Han Solo. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Így egyrakáson látva a gárdistákat, nem lehet, ők a ren-lovagok tobbi tagja? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. És miért cseréltek volna öltözéket? Mert Ryan-nek nem tetszett az eddigi? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Így egyrakáson látva a gárdistákat, nem lehet, ők a ren-lovagok tobbi tagja? Nem is lenne hülyeség az ötlet, elvégre ruhát akár válthattak is a Jedi Templom kiirtása és az TLJ cselekménye között (mégis csak impozánsabbak így, mint szakadtan). Ráadásul ezek is ugyanúgy vágó és szúrófegyvereket használnak (az ep7-ben csak egy Ren tartott puskát), még a számuk is majdnem egyezik (6 Rent láttunk Kylót nem számítva, e képen 5 figura van). Csak eddig mindenhol Snoke's Preatorian Guardjaiként hivatkoztak rájuk - ami lehet megtévesztés, de szerintem nem az lesz. Én azért nem zárkózom el az ötlettől. Mondjuk, ha külön banda, akkor azért Snoke nem kicsit veszi körül magát fegyveresekkel, hiszen akkor az eddigiek alapján van öt Preatorian őre és hét Ren lovagja. Ehhez képest Palpatine beérte két semmire sem jó bioszoborral és egy Sith tanítvánnyal. Snoke talán mégsem akkora spíler? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Rian Johnson az alábbit tweetelte az előző héten: More stuff is coming, that's the nature of the beast. But I fully endorse avoiding everything you can from now till December! Mark Hamill pedig visszaválaszolt rá I fully endorse this @rianjohnson endorsement: AVOID EVERYTHING YOU CAN FROM NOW TILL DECEMBER!!!!! #WordsOfWisdom #WellWorthWaitingForVIII Mark H Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. A képet elnézve nekem is azonnal eszembe jutott hogy mi van h ők a ren lovagjai, főleg mert eléggé egyedi fegyvere van (szinte) mindegyiknek. Lehet hogy azt nyilatkozzák hogy ne nézzünk több trailert...de...ki tudja azt megállni. :D Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 15. Tehát Csubi nem lesz alkoholista és lezüllött alak, mint az Új Jedi Rendben Han Solo. És a Falcont se festi át feketére. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Összefoglaló az elmúlt napok hireiből. http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/08/16/star_wars_viii_az_utolso_jedik_elozmenyek/ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. A ScreenDaily (kicsit szpojleres a cikk) azt közölte hogy Jani Boy a BBC Radio4-nek elárulta hogy Tom Hardy-val, és a Vili-Harry herceg duóval is forgattak kameós jelenetet a TLJ-hoz. A hercegek rohamoszi szerepben tűntek fel. A cikk nem említi hogy Hardy milyen szerepet kapott de lehet hogy ő is rohamoszi lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.