Zééé Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. (szerkesztve) Adam Driver elég érdekeset nyilatkozott egy bizonyos GQ magazinnak. http://www.gq-magazine.co.uk/article/adam-driver-star-wars-the-last-jedi "You have, also, the hidden identity of this princess who's hiding who she really is so she can survive and Kylo Ren and her hiding behind these artifices," Szerintetek Rey kilétéről beszélt, vagy Leiára utalt? Az artifaktok alatt Luke könyveire gondolt, vagy más forrásra? Leia személye körül nincs titok, hiszen mindeki tudja, hogy Luke testvére és Vader leszármazottja. Ki mit gondol Adam Driver nyilatkozatáról? Szerkesztve: 2017. Október 30. - Zééé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Leia nem hiszem, hogy rejtegetett volna bármit is. Az, hogy Vader lánya köztudott (hála Carris úrnőnek). Rey királyi származású lenne? Válasz
redknight Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Leia nem hiszem, hogy rejtegetett volna bármit is. Az, hogy Vader lánya köztudott (hála Carris úrnőnek). Rey királyi származású lenne? Én mindig azt gondoltam Leia es solo lánya! Szerintem ez a császár unokája teória én nem igazán hiszek bene, Császár nak felesége Mikkor nem igazán érdekelte más mint a zsarnokság na meg a halálcsillag Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Nemzetközi poszter, és ott a kék kard Luke kezében! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Klassz! Csak jön az a nemzetközi trailer pénteken. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Ez is jól néz ki! Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. húúú. Ez ezerszer jobban tetszik mint az előző. Az sem rossz, de ez gyönyörű. Megkockáztatom ez lett a kedvenc SW plakátom. Nagyon bejön. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Nemzetközi poszter, és ott a kék kard Luke kezében! Hála az Erőnek! Gondolom senkinek sincs panasza! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. (szerkesztve) Hála az Erőnek! Gondolom senkinek sincs panasza! Most képzeld el ezt: Luke átveszi Reytől a kardot, aktiválja, meglengeti, mint Ben Kenobi kuckójában, aztán visszaadja, mondván: "kösz, de én már nem használok fénykardot." És Luke kezében többet nem látunk fénykardot. Szerkesztve: 2017. Október 31. - Dzséjt Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Akkor a zöld fénykard ezek szerint ott maradt a Halálcsilagon, vagy később lettvele valami? Kétlem, hogy a JV után fénykard nélkül maradt volna Luke. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Az ep6 végén ott fityeg az övén, így a Halálcsillag II-n tuti nem maradt ott. Később viszont bármi történhetett a karddal. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. A Megtört Birodalom képregényben zöld karddal harcolt, tehát egy bizonyos ideig még használta. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Az ep6 végén ott fityeg az övén, így a Halálcsillag II-n tuti nem maradt ott. Később viszont bármi történhetett a karddal. Történhetett, de ha Luke-nak nincs kardja, akkor gondolom szüksége se nagyon van rá Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Most képzeld el ezt: Luke átveszi Reytől a kardot, aktiválja, meglengeti, mint Ben Kenobi kuckójában, aztán visszaadja, mondván: "kösz, de én már nem használok fénykardot." És Luke kezében többet nem látunk fénykardot. Oké! Nekem így is jó. Mert persze egy plakátból nem kell következtetésket levonni. Pl.: 2 éve Finn feszített a karddal a plakáton és persze, sokan azt hitték, hogy nem elég, hogy dezertált rohamoszi, még erőhasználó is lesz. Na mindegy. Ha megmagyarázza a film, hogy miért nem használ, az oké, ha használ az mégjobb, ha keveset használ de annál hatékonyabban az a legjobb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Történhetett, de ha Luke-nak nincs kardja, akkor gondolom szüksége se nagyon van rá Hol az összefüggés? Lehet nincs kardja, de szüksége még lenne rá, csak készíteni nem tud többet. Vagy úgy van vele, hogy megoldja máshogy. Az, hogy szükség van a kardra, még nem jelenti azt, hogy van is kardja, és nem feltétlen csak azért nincs kardja, mert szüksége sincs rá. Válasz
redknight Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Hol az összefüggés? Lehet nincs kardja, de szüksége még lenne rá, csak készíteni nem tud többet. Vagy úgy van vele, hogy megoldja máshogy. Az, hogy szükség van a kardra, még nem jelenti azt, hogy van is kardja, és nem feltétlen csak azért nincs kardja, mert szüksége sincs rá. Szerintem az alap hogy Luke nak van fény kardja, meg hogy használja is, A Ren lovagok megtamadják csak erővel szbasz mindenkit?! De ne olyan legyen mint az uj reményben Ben kenobi vs Vader párbaj! Szerintem Luke nak egy ellenfele lehet az pedig Snoke, ha Kylo győzi le baromság, ha Rey öli meg még nagyobb baromság, kb olyan lenne mint Yoda vs Anakin es Anakin győzne!? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Látom eltűnt a tegnap hozzászólásom, ezért beteszem újból az IMAX promós posztereket, hátha kell még valakinek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Ezt kerestem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerintetek van rá reális esély, hogy a Finn/Rey/Kylo hármasból valamelyiktől elköszönünk a VIII. részben? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szvsz Kylótól, ha csak nem áll át a Világos Oldalra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Esélytelen, hogy Kylo meghaljon. Még nem. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Nem hinném, hogy máris a trilógia 2. részében kiírnának egy "új" szereplőt. A trilógia végén lehet, de most még nem. Aki meghalhat ebben a részben, az egy régi szereplő - Leia, vagy akár lehet Holdo, Ackbar stb. - vagy én még Rose, esetleg a testvére, Paige halálán is elgondolkodtam. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Pedig ezek is eléggé új szereplők. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) 4 minutes ago, RacerX said: Pedig ezek is eléggé új szereplők. Leia, és Ackbar régi szereplők, Holdo pedig olyan tekintetben "régi", hogy mint kiderült a Princess of Alderaan c. regényben is feltűnik ami ugye ha jól tudom 2-3 évvel az EpIV előtt játszódik. Rose és Paige nem régi szereplők, de megemlítettem őket, tekintve hogy míg utóbbinak szerintem a D'Qar -i csata lesz a végzete - ez csak tipp a részemről - addig utóbbi sorsa kérdéses, egyáltalán milyen szerepe lesz azon kívül, hogy Finnel bejárják Canto Bight -ot, meg besurrannak Snoke hajójára. Szerkesztve: 2017. November 3. - Bence1997 Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 0% esélyt látok rá hogy az új 4-es (Kylo,Rey,Poe,Finn) bármelyike meghaljon. Azt elképzelhetőnek tartom hogy majd a 9.-ben valamelyiktől elköszönünk, de mivel kellenek a visszatérők a 4. trilógiára (mert ekkora anyagi siker után biztosan lesz) ezért max egy halhat meg közülük. Ha a lehetséges halálozásokon gondolkodunk akkor sajnos Leia az első számú jelölt, a nyilvánvaló okok miatt, illetve Luke, mert a nem tartom valószínűnek hogy őt egyedül élve hagyják, de szerintem ezek sem most lesznek. Én így elöljáróban Finn barátnőjét tartom sanszosnak, ő lehet hullani fog. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Ez milyen jó kép! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Még egy két emberke elférne rajta,de így is baromi jó ez a kép. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Hozzászólás ideje: 2017. November 5. On 2017. 11. 03. at 5:31 PM, Bence1997 írta: Leia, és Ackbar régi szereplők, Holdo pedig olyan tekintetben "régi", hogy mint kiderült Spoiler elrejtése a Princess of Alderaan c. regényben is feltűnik ami ugye ha jól tudom 2-3 évvel az EpIV előtt játszódik. Rose és Paige nem régi szereplők, de megemlítettem őket, tekintve hogy míg utóbbinak szerintem a D'Qar -i csata lesz a végzete - ez csak tipp a részemről - addig utóbbi sorsa kérdéses, egyáltalán milyen szerepe lesz azon kívül, hogy Finnel bejárják Canto Bight -ot, meg besurrannak Snoke hajójára. Akkor ennyi erővel Snoke is "régi" karakter, mivel látta a Birodalmat felemelkedni. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. On 2017. 11. 03. at 5:56 PM, Jar-Jar Binks írta: 0% esélyt látok rá hogy az új 4-es (Kylo,Rey,Poe,Finn) bármelyike meghaljon. Azt elképzelhetőnek tartom hogy majd a 9.-ben valamelyiktől elköszönünk, de mivel kellenek a visszatérők a 4. trilógiára (mert ekkora anyagi siker után biztosan lesz) ezért max egy halhat meg közülük. Ha a lehetséges halálozásokon gondolkodunk akkor sajnos Leia az első számú jelölt, a nyilvánvaló okok miatt, illetve Luke, mert a nem tartom valószínűnek hogy őt egyedül élve hagyják, de szerintem ezek sem most lesznek. Én így elöljáróban Finn barátnőjét tartom sanszosnak, ő lehet hullani fog. Szeritnem Luke sem. Max valaki elveszti a kezét. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.