Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon adja az a pacifej. :cool:

Mi a jó büdös franc lesz itt? :D Támad a Silent? :D

Na még az is lehet. Talán az a képen levő muki az egyik felderítőjük. :D

Hozzászólás ideje:

Olyan Tru Lies szerű lovas motoros üldözésre gondolok. A SWNEWS.net-en ( http://www.starwarsnewsnet.com/2016/03/spoiler-spotted-on-the-starwars-episodeviii-set-in-dubrovnik-plus-more-photos.html ) láttam olyan fotókat, ahol az oly sokat látott ajtók előtt asztalok, székek voltak, mintha éttermek, szórakozóhelyek lennének. Gondolom keresztűl üldözi Finn a lovával a terepsiklós valakiket a fél városon keresztül, átgázolva az esti étkező szórakozó tömegen. Lehet hogy merénylőt üldöz. Leiát biztos meg akarták ölni a temetésen.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Azért durva hogy már most ennyi kép jött. :D Jó persze nyilt terepen forgatás, de akkor is. :)

MIndenesetre nagyon tetszik eddig amit látok. :)

Hozzászólás ideje:

Nem csak téged. Tényleg hasonló csak ez az állat sokkal nagyobb.

Közben egy újabb lényt is lencsevégre kaptak. Ez a jelenet azon a hajón játszódik amit már láttunk korábban.

PXL_140316_12732773.jpg

PXL_140316_12732773-1.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Micsoda képözön. A poén az, hogy a filmben meg lehet, hogy az itt rögzített anyag tart majd tíz másodpercig. :)

Ez a csávó úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt Critter (Rémecske) :D

322ED6EE00000578-3491395-image-a-29_1457973313713.jpg

Ennek sem lennék az anyja helyében. :D

322DEC8600000578-3491395-image-a-90_1457959055279.jpg

A csávo Finn, ez elég biztos, a csaj előtte meg csak nem Rey?

322EE43500000578-3491395-image-a-50_1457974055554.jpg

Ilyen lehet a Porsche a Star Warsban. :)

322DED4900000578-3491395-image-a-82_1457958751650.jpg

De elég csúnya véget ér. Ez valami nagyon baba üldözés lesz. Amúgy ez a sikló sem éppen az ep4-5-6-ra jellemző vonalakat tükrözi.

322DEE2600000578-3491395-image-a-83_1457958754442.jpg

Ezek is csak azért építenek meg mindent, hogy aztán lerombolhassák. :)

322ED8CA00000578-3491395-image-a-30_1457973403516.jpg

Egyre inkább az az érzésem, hogy hőseink valamilyen ünnepségbe rondítanak bele. Mindenki nagyon elegánsan van felöltözve, mintha az operába vagy színházba készülnének. Ezen a képen is, mintha valami exkluzívabb bár lenne azon a hajón.

322DD8C700000578-3491395-image-a-117_1457960302714.jpg

Hozzászólás ideje:

De miért van mindenki feketében? Az egyébként szerintem is Rey. Vagyis a dublőre. Finn -el akkor megint találkozni fognak. Én Poe -t jobban vártam volna oda.

Szerintem is Rey, már az alakja miatt is. Ez alapján nekem valószínűnek tűnik, hogy összejönnek (mármint Rey és Finn), kiindulva a korábbi két trilógiából (a leendő szerelmespár együtt kalandozik a trilógia középső részében, majd végül egymásba szeretnek).

Hozzászólás ideje:

Nekem kicsit olyan "Vámpírok bálja" hangulata van a képek alapján. Főleg az a távol keleti fickó. Tisztára mint egy kínai Lugosi Béla. :lol:

Hozzászólás ideje:

Furcsák...ez benne a jó. Meglesz az SW feeling nyugi. Eddig sok volt a másolás, most meg majd túl sok az új.

Nem kell kiugrani az ablakon. Azért még megszólalni szabad, ugye? Nyilván nyitott vagyok a PT-hez közelebbi világra, csak az eddigi képek kissé furák.

Hozzászólás ideje:

Pár újabb kép. Ha valaki azért elégedetlenkedett mert neki az EPVII nem volt túl eredeti, az már most dörzsölheti a tenyerét. ;) Egyébként ez nem is PT -s. Ez olyan amilyet még nem láttunk az SW -ben.

20160314dubrostreet1_sm.jpg

20160314dubrostreet2_sm.jpg

20160314dubrostreet3_sm.jpg

20160314dubrostreet4_sm.jpg

Hozzászólás ideje:

Persze... De ma csak nyarvogsz. Valami baj van?

Furák a képek. Ott van a csapat, a stáb hogy csodát műveljenek velük.

Nincs baj, de egyik másik kép tényleg nagyon fura. Pl. ha ránézek ezekre a szmokingos férfiakra a siklóban/siklónál, akkor azt érzem, WTF? Ez mi? Nagyon fura érzetet kelt bennem mind a színész, mind pedig a koncepció. Persze az is lehet, hogy ekkor épp nem forgott a kamera, stb. de akkor is furán néz ki. (A lakkcipős kung-fu mester dettó).

Hozzászólás ideje:

Ezt nem is vitatom. Erre írtam, hogy lesz dolguk velük a készítőknek, bár nem tudjuk mi a koncepció. :) Így elsőre nem igazán SW -s érzetet keltenek. Főleg a lakkcipő. De ez a vigyori lény nagyon bejön. :D

Hozzászólás ideje:

Jók a képek! Nagyon kiváncsi vagyok mit fogunk itt látni. A CGI kiegészités vajon mekkorává teszi majd ezt a várost? 8-10 szintes házak között játszódik a cselekmény vagy valami kisebb kaliber lesz? Előbbire tippelnék.

Hozzászólás ideje:

Lehet hogy nem temetés. Lehet hogy konferencia, vagy kultúrális esemény miatt vannak így kiöltözve. Persze kíváncsi vagyok, hogy ez az egész hogy kapcsolódik az Első rendhez, vagy Luke-hoz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.