Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Nagyon adja az a pacifej. Mi a jó büdös franc lesz itt? Támad a Silent? Na még az is lehet. Talán az a képen levő muki az egyik felderítőjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Mi a jó büdös franc lesz itt? Támad a Silent? Lehet, hogy ez Snoke fajának egy képviselője? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. (szerkesztve) Olyan Tru Lies szerű lovas motoros üldözésre gondolok. A SWNEWS.net-en ( http://www.starwarsnewsnet.com/2016/03/spoiler-spotted-on-the-starwars-episodeviii-set-in-dubrovnik-plus-more-photos.html ) láttam olyan fotókat, ahol az oly sokat látott ajtók előtt asztalok, székek voltak, mintha éttermek, szórakozóhelyek lennének. Gondolom keresztűl üldözi Finn a lovával a terepsiklós valakiket a fél városon keresztül, átgázolva az esti étkező szórakozó tömegen. Lehet hogy merénylőt üldöz. Leiát biztos meg akarták ölni a temetésen. Szerkesztve: 2016. Március 14. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. (szerkesztve) Lehet, hogy ez Snoke fajának egy képviselője? Szerintem is hasonlít. Szerkesztve: 2016. Március 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 13. Azért durva hogy már most ennyi kép jött. Jó persze nyilt terepen forgatás, de akkor is. MIndenesetre nagyon tetszik eddig amit látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Ez a ló-szerű lény csak engem emlékeztet a TCW-ben látotttee-mussokra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. (szerkesztve) Nem csak téged. Tényleg hasonló csak ez az állat sokkal nagyobb. Közben egy újabb lényt is lencsevégre kaptak. Ez a jelenet azon a hajón játszódik amit már láttunk korábban. Szerkesztve: 2016. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Sok-sok új kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Micsoda képözön. A poén az, hogy a filmben meg lehet, hogy az itt rögzített anyag tart majd tíz másodpercig. Ez a csávó úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt Critter (Rémecske) Ennek sem lennék az anyja helyében. A csávo Finn, ez elég biztos, a csaj előtte meg csak nem Rey? Ilyen lehet a Porsche a Star Warsban. De elég csúnya véget ér. Ez valami nagyon baba üldözés lesz. Amúgy ez a sikló sem éppen az ep4-5-6-ra jellemző vonalakat tükrözi. Ezek is csak azért építenek meg mindent, hogy aztán lerombolhassák. Egyre inkább az az érzésem, hogy hőseink valamilyen ünnepségbe rondítanak bele. Mindenki nagyon elegánsan van felöltözve, mintha az operába vagy színházba készülnének. Ezen a képen is, mintha valami exkluzívabb bár lenne azon a hajón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. De miért van mindenki feketében? Az egyébként szerintem is Rey. Vagyis a dublőre. Finn -el akkor megint találkozni fognak. Én Poe -t jobban vártam volna oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. ... Én Poe -t jobban vártam volna oda. Micsoda troll komment. Kicsit fura hangulatot árasztanak ezek a képek, remélem, csak azért, mert nem véglegesek, hanem forgatási képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. De miért van mindenki feketében? Az egyébként szerintem is Rey. Vagyis a dublőre. Finn -el akkor megint találkozni fognak. Én Poe -t jobban vártam volna oda. Szerintem is Rey, már az alakja miatt is. Ez alapján nekem valószínűnek tűnik, hogy összejönnek (mármint Rey és Finn), kiindulva a korábbi két trilógiából (a leendő szerelmespár együtt kalandozik a trilógia középső részében, majd végül egymásba szeretnek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Poe és Rey. Furcsák...ez benne a jó. Meglesz az SW feeling nyugi. Eddig sok volt a másolás, most meg majd túl sok az új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Szóval szerinted inkább Poe és Rey jönnek össze? Én elfogadnám. Nagyon is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Én ezt várnám... Lehetne egy szerelmi háromszög. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. (szerkesztve) Nekem kicsit olyan "Vámpírok bálja" hangulata van a képek alapján. Főleg az a távol keleti fickó. Tisztára mint egy kínai Lugosi Béla. Szerkesztve: 2016. Március 14. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Szerintem meg senki nem jön össze senkivel (mármint a trió tagjai egymással) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Eddig határozottan tetszetős. Végre civilizáció. A képeket elnézve most még annyira a régi fajok sem hiányoznak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Furcsák...ez benne a jó. Meglesz az SW feeling nyugi. Eddig sok volt a másolás, most meg majd túl sok az új. Nem kell kiugrani az ablakon. Azért még megszólalni szabad, ugye? Nyilván nyitott vagyok a PT-hez közelebbi világra, csak az eddigi képek kissé furák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Persze... De ma csak nyarvogsz. Valami baj van? Furák a képek. Ott van a csapat, a stáb hogy csodát műveljenek velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. (szerkesztve) Pár újabb kép. Ha valaki azért elégedetlenkedett mert neki az EPVII nem volt túl eredeti, az már most dörzsölheti a tenyerét. Egyébként ez nem is PT -s. Ez olyan amilyet még nem láttunk az SW -ben. Szerkesztve: 2016. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Persze... De ma csak nyarvogsz. Valami baj van? Furák a képek. Ott van a csapat, a stáb hogy csodát műveljenek velük. Nincs baj, de egyik másik kép tényleg nagyon fura. Pl. ha ránézek ezekre a szmokingos férfiakra a siklóban/siklónál, akkor azt érzem, WTF? Ez mi? Nagyon fura érzetet kelt bennem mind a színész, mind pedig a koncepció. Persze az is lehet, hogy ekkor épp nem forgott a kamera, stb. de akkor is furán néz ki. (A lakkcipős kung-fu mester dettó). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. (szerkesztve) Ezt nem is vitatom. Erre írtam, hogy lesz dolguk velük a készítőknek, bár nem tudjuk mi a koncepció. Így elsőre nem igazán SW -s érzetet keltenek. Főleg a lakkcipő. De ez a vigyori lény nagyon bejön. Szerkesztve: 2016. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. ÚrIsten mi az a ló?! Nekem nagyon nem jön be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. (szerkesztve) ÚrIsten mi az a ló?! Ló. Négy lábú állat. Van bozontos farka meg sörénye. Viszont az már biztos, hogy ez nem Ahch-to. Szerkesztve: 2016. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Jók a képek! Nagyon kiváncsi vagyok mit fogunk itt látni. A CGI kiegészités vajon mekkorává teszi majd ezt a várost? 8-10 szintes házak között játszódik a cselekmény vagy valami kisebb kaliber lesz? Előbbire tippelnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Szerintem az utóbbi. A lakkcipőről pedig Donátnak küldöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Részlet a forgatásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Szerintem meg senki nem jön össze senkivel (mármint a trió tagjai egymással) Én is inkább emellett vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. (szerkesztve) Lehet hogy nem temetés. Lehet hogy konferencia, vagy kultúrális esemény miatt vannak így kiöltözve. Persze kíváncsi vagyok, hogy ez az egész hogy kapcsolódik az Első rendhez, vagy Luke-hoz. Szerkesztve: 2016. Március 15. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.