Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem az garantált, hogy Kylo az ep8-ban még fenyegetőbb lesz mint az ep7-ben bármikor, hihetetlen bosszúvágy lehet benne és ha Snoke befejezte a kiképzését, akkor bizony nagy gondokat fog okozni, a trilógiák középső részében amúgy is általában a negatív főszereplők diadalmaskodnak.

Hozzászólás ideje:

Ott van pár hozzászólással lejjebb. Miért nem olvassátok a topikot? :)

De az angolul volt és gondoljunk azokra is akik nem tudnak. Meg nem pontosan ugyan az a cikk.

Hozzászólás ideje:

Az szerepelt már, hogy egy 20-35 év közötti női főszereplőt keresnek a castingon?

Hát az, hogy 20 és 35 közt keresnek, ráadásul bármilyen etnikumú lehet, az nekem annyit tesz, hogy kb. senki máshoz nem fog kapcsolódni. :)

Hozzászólás ideje:

Azt mondják, hogy minden fontosabb szereplő visszatér az ep8-ba, még Harrison Ford is. Elképzelhető, hogy az ep7-ből kivágott jelenetet teszik bele az ep8-ba, amikor

Han és Leia Luke akadémiájára viszik az ifjú Ben-t.

Ha már az ep7-ben megkurtították az előzmények elmesélését, talán Luke elmeséli valamikor Rey-nek (és a nézőknek) kicsit részletesebben.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, hogy ennek mennyi értelme lenne. Én inkább hagynám már őt, úgyis valószínűleg kap saját spin-off-ot is. Persze ha megint egy kisebb vagyont akarnak fizetni neki egy cameo-ért vagy flashback-ért, ám legyen. :D

Hozzászólás ideje:

Azt mondják, hogy minden fontosabb szereplő visszatér az ep8-ba, még Harrison Ford is. Elképzelhető, hogy az ep7-ből kivágott jelenetet teszik bele az ep8-ba, amikor

Han és Leia Luke akadémiájára viszik az ifjú Ben-t.

Ha már az ep7-ben megkurtították az előzmények elmesélését, talán Luke elmeséli valamikor Rey-nek (és a nézőknek) kicsit részletesebben.

Hú azt valami nagyon gagyin visszafiatalított Harrison Fordal és Carrie Fisherrel és Mark Hamillal kellene megoldani. Gondold el úgy kellene kinézniük mint kb. 1983-ban.

Hozzászólás ideje:

Miért kéne? Valószínűleg nem újszülöttként vitték oda. Szerintem lehetett vagy 5-10 éves legalább.

Viszont az még így is 15-20 évvel az ep7 előtti esemény volt, és azért annyi idő bőségesen meglátszódik az embereken. Nem mintha manapság nem lehetne megoldani, Michael Douglast is simán visszafiatalították az Ant-Manben és szerintem teljesen jól festett.

Hozzászólás ideje:

A Star Wars 8 eléggé különös lesz..

Nem fog hasonlítani egyik Star Wars filmre se, amit valaha láttunk

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/star-wars-8-is-going-to-be-weird-promises-screenwriter-a6788031.html

Ígéri nekünk Lawrence Kasdan, aki nyilván képben van, miről fog szólni a sztori.

Hozzászólás ideje:

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/star-wars-8-is-going-to-be-weird-promises-screenwriter-a6788031.html

Ígéri nekünk Lawrence Kasdan, aki nyilván képben van, miről fog szólni a sztori.

Helyes, legyen így. Nekem már volt rémálmom arról, hogy milyen lesz a VIII. és IX. rész. Ebben az Első Rend visszavágott, az Ellenállás erői folyamatosan menekülnek, Megkezdődik Rey kiképzése. Kylo Ren elfogja Finn-t és karbonitba fagyasztja, magához karja csalogatni Rey-t. Rey és Kylo megküzdenek, Kylo levágja Rey kezét és elmondja neki, Rey apja Luke. Közben Snoke már izzítja a második Csillagpusztítót.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Helyes, legyen így. Nekem már volt rémálmom arról, hogy milyen lesz a VIII. és IX. rész. Ebben - EP7 spoiler -

az Első Rend visszavágott, az Ellenállás erői folyamatosan menekülnek, Megkezdődik Rey kiképzése. Kylo Ren elfogja Finn-t és karbonitba fagyasztja, magához karja csalogatni Rey-t. Rey és Kylo megküzdenek, Kylo levágja Rey kezét és elmondja neki, Rey apja Luke. Közben Snoke már izzítja a második Csillagpusztítót.

Gyerekek, az ep7-es spoilereket nem kell spoiler mögé rakni (csak az ep7 spoilermentes topicban), pláne nem az ep8 spoileres topicjában. Aki ezt olvassa, az nyilván legalábbis már látta az ep7-et. ;)

Ha akarom, az imdb szerint akár én is játszhatok az ep8-ban. :D

Hozzászólás ideje:

Máris jönnek a komoly ígéretek..Legyen így.

Hozzászólás ideje:

Nekem már volt rémálmom arról, hogy milyen lesz a VIII. és IX. rész. Ebben az Első Rend visszavágott, az Ellenállás erői folyamatosan menekülnek, Megkezdődik Rey kiképzése. Kylo Ren elfogja Finn-t és karbonitba fagyasztja, magához karja csalogatni Rey-t. Rey és Kylo megküzdenek, Kylo levágja Rey kezét és elmondja neki, Rey apja Luke. Közben Snoke már izzítja a második Csillagpusztítót.

Nekem is volt egy ilyen álmom. Annyi különbséggel, hogy Poe-t fagyasztották karbonitba, de előtte összejött Rey-el, akinek a kezét nem vágták le. Ja és ez NEM rémálom volt :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.