Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Ody Mandrell írta:

Akkor a trailer az első négy részből volt. Az alapján nagyon jó lesz az eheti rész is, tele akcióval. 

Jön a Mythrol csávó!:hehe:

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:
  Spoiler elrejtése

Rá nagyon kíváncsi leszek. Meg arra is hogy kerül megint a Navarrora Djarin. 

Szerintem a hajó miatt hogy rendesen meg legyen csinálva.

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Gondolom a Nevarrora csak azért tér vissza, hogy kicsit kicsinosítsák a hajóját - amilyen állapotban van még mindig :D - illetve gondolom BY megint éhes.

Aztán hogy a kék fickó miként kerül a képbe, az jó kérdés. Lehet bejön a tippem és véletlenül bukkannak rá, miközben a birodalmi bázison randalíroznak. :D

Hozzászólás ideje:

Teória-time. :D (az előző rész inspirált meg :hehe:) Főként a következő évadról és a 2. évad fináléjáról lesz szó.

Spoiler

Ebben az évadban nagy valószínűséggel lezáródik a Jedis szál. Legalábbis nem hinném egyelőre, hogy Luke Skywalkert bemernék vállalni. Persze Sebastian Stan készséggel áll a rendelkezésükre. :D

Node a lényeg, hogy a gyermek minden bizonnyal továbbra is játékban marad. Viszont, a 3. részben belebegtették Mandalore visszaszerzését. Bo-Katant még viszontlátjuk, ebben biztos vagyok. De vajon BY, Gideon, a sötétkard, Bo-Katan és maga Mandalore miként kapcsolódik össze a későbbiekben?

Nagyon tetszik az a teória, miszerint Gideon a Mandalore felett uralkodik, ott tartózkodik a flottájával. Giancarlo olyat említett, hogy elvileg lesz egy jelenet Gideon és BY között. Na mármost, az én teóriám a következő:

- az évad úgy ér véget, hogy BY Gideonhoz kerül. Ezzel Giancarlo elszólását ki is pipálhatjuk, hiszen Gideon gondolom nem fogja megütni a gyermeket. Az első évad végén úgy beszél BY-ról, mint valami értékes tárgyról. Nem hinném, hogy bántani akarja, valószínűleg addig nem akarja, hogy bántódása essen a gyermeknek, amíg a céljait el nem éri. Ami mi is? Ez egy jó kérdés. :D

- azzal, hogy Gideonhoz kerül BY, Din egyedül marad. Láthatnánk a 3. évadban, hogy miként viseli meg ez a veszteség a mandinkat és hogyan akarja megmenteni a "fiát".

- hogyha kiderül Din számára, hogy Gideon a Mandalore -on tartózkodik - a 3. évad 1. része erről szólhatna, keresi Gideon helyzetét, mert ahol a moff, ott a gyermek is - akkor jöhet a 3. évad fő történése: Din újra csatlakozik Bo-Katan bandájához és együttes erővel lerohanják Gideon seregét.

- Így több minden történne: Bo-Katan Mandalore és a sötétkard sorsáért megy harcba, Din pedig a gyermeket akarja megmenteni és ha már ott van, jó ha Gideonnal is leszámol, hogy végre ne legyen veszélyben BY.

Persze ezt nem tudom, hogyan lehetne elhúzni 8 részen át, de lehet már az első felében lemehetne a spoilerben leírtak része. :D

Teória-time vége. :hehe:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Egy kérdés :D

Spoiler

Aki látta a részt, meg tudná mondani, hogy feltűnik-e benne Ahsoka? Nem akarom úgy nézni a részt, hogy végig őt várom, aztán semmi. :D Ha meg tudom, hogy benne lesz akkor annál jobb.

Hozzászólás ideje:

Amúgy szerintem teljesen logikus lépés volt a készítők részéről, hogy semmit se árultak el nekünk az évad második feléről. Jujj, mi lesz itt gyerekek! :D:D:D

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amúgy szerintem teljesen logikus lépés volt a készítők részéről, hogy semmit se árultak el nekünk az évad második feléről. Jujj, mi lesz itt gyerekek! :D:D:D

A mai rész után már egy purgillflotta se elképzelhetetlen:D

Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, Bence1997 írta:

Elnézést, korrigálom magam: egy jelenetet még nem láthattunk. :)

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Elnézést, korrigálom magam: egy jelenetet még nem láthattunk. :)

Melyik?!

Hozzászólás ideje:
45 perccel korábban, Iqvi írta:

Melyik?!

Spoiler

Volt egy jelenet az exclusive look előzetesében, ahol a gyermeket látjuk és ha megállítod a videót ott, akkor a szemén látni lehet a sötétkard sziluettjét. :)

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:
  Spoileres tartalom megtekintése

Spoiler

Ez akkor talán már az 5.részben benne lesz.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Hát ez valami elképesztő! Indult egy sima, szuper kis fillernek aztán mi lett belőle! Állat rész volt. Tényleg az egyik legjobb. Hogy mire képesek ezzel a sorozattal az valami egészen lenyűgöző.

Remek! Itt a szokásos péntek délutáni lelkesítő :yeah:

Hozzászólás ideje:

Még nem láttam, de a leírásotok alapján nagyon várom :D

Vicces, hogy mindig azt írjátok, hogy ez az eddigi legjobb rész, de aztán mindig beigazolódik :D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Whill írta:

Még nem láttam, de a leírásotok alapján nagyon várom :D

Vicces, hogy mindig azt írjátok, hogy ez az eddigi legjobb rész, de aztán mindig beigazolódik :D

Ééés most is beigazolódott :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.