Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Május 28., szombat. Jon és Dave az ún. "Mando+" panelen fog néhány vendéggel hátratekinteni az eddigi évadokra és betekintést nyújtanak majd abba, hogy mi fog érkezni. :)

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Giancarlo Esposito azt mondta egy műsorban, a harmadik évad hamarosan, szerinte nyáron érkezik :shocked:

Véletlenül nem a "holiday / holiday season" kifejezést használta? Mert ugye az a karácsonyi időszakot jelenti. És ami a legvalószínűbb hogy akkor érkezik.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A 12 rész? :D Az barátok között is 3 hónap. 

Szerintem 6 rész lesz. Én tartom magam a korábbi hírhez, hogy két évadra lesz szedve a 12 rész

Hozzászólás ideje:

Úristen. Kiszivárgott a második évad 2.évad 5. része szinkronnal!!!

Már fenn van a neten az egész rész.

Ahsoka hangja Molnár Ilona!

Hozzászólás ideje:

Én Sorozatbarátokon láttam fent. Bele is néztem. A The Jedi szinkronhanjai:

Din Djarin - Varga Gábor

Ahsoka Tano - Molnár Ilona

Magisztrátus - Bertalan Ágnes

Bo-Katan Kryze - Mórocz Adrienn

Gondolom Bo szinkronhangját is visszahívták, ha jól tudom, ő volt régebben is ugye? Nekem nincs ncorom meg ilyenek, szóval nem tudok ebben segíteni. De ha kell meghívó barátra, privibe beszélhetek bárkivel, csak egy email cím kell. :D

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Yoda József írta:

A megfelelő klubba feltehetné valaki, hogy hol érhető el

Melyik az a megfelelő klub?

Hozzászólás ideje:

Nekem óriási élmény volt Ahsokát újra Molnár Ilona hangjával hallani, tiszta nosztalgia. Mindig is szinkronnal néztem az swt gyerekkorom óta, így már úgy vártam a szinkront, mint a messiást. :D 

Hozzászólás ideje:

Magyar szinkron spoiler (?)

Spoiler

This is the way -> Ez az igaz út

Hát ilyenkor mindig úgy érzem, hogy régen a fordítás is minőségibb volt :D hol van ez ahhoz képest, hogy az Erő legyen veled? :D 

Hozzászólás ideje:

Jó lett ez srácok. Féltem, hogy nem fog passzolni Molnár Ilona hangja az élőszereplős formációhoz, de nem volt gáz. 

Az egész szokatlan volt, nagyon furcsa volt magyarul hallani a karaktereket, de ha megszokja az ember, nem lesz vele gond szerintem. 

Ilyen szempontból a Rossz osztag (komolyan, nem lehet írni valahova ezzel kapcsolatban, hogy 1000x inkább Hibás osztag legyen? Borzalmas ez a cím) egy sokkal gyengébb szinkront kapott. Ott is voltak dolgok, amik tetszettek, meg olyanok is, amik nem.

De a lényeg mindkét esetben: nagyon szokni kell még a szinkron lehetőségét, de nagyon örülök neki, hogy készülnek, nem is magam miatt, hanem majd a gyerkőcök miatt, akiknek nem akarok tolmácsolni, amikor pár év múlva megnézzük a tartalmakat. :)

Hozzászólás ideje:

2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

hol van ez ahhoz képest, hogy az Erő legyen veled? :D

No igen. Meg a "buckalakó" a sand people-re. Mennyivel izgalmasabb, beszédesebb, játékosabb már? Mintha Karinthy Frigyes vagy Romhányi József fordította volna. Sajnos a szinkron aranykora régen véget ért... Schéry András nevét jegyezzük meg, zseniális szinkronfordító, aki elképesztő szinkronokban vett részt, mint pl. az És megint dühbe jövünk vagy a Ponyvaregény. Ő készítette el a IV. rész fordítását is.

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, kdani20 írta:

Jó lett ez srácok. Féltem, hogy nem fog passzolni Molnár Ilona hangja az élőszereplős formációhoz, de nem volt gáz. 

Az egész szokatlan volt, nagyon furcsa volt magyarul hallani a karaktereket, de ha megszokja az ember, nem lesz vele gond szerintem. 

Ilyen szempontból a Rossz osztag (komolyan, nem lehet írni valahova ezzel kapcsolatban, hogy 1000x inkább Hibás osztag legyen? Borzalmas ez a cím) egy sokkal gyengébb szinkront kapott. Ott is voltak dolgok, amik tetszettek, meg olyanok is, amik nem.

De a lényeg mindkét esetben: nagyon szokni kell még a szinkron lehetőségét, de nagyon örülök neki, hogy készülnek, nem is magam miatt, hanem majd a gyerkőcök miatt, akiknek nem akarok tolmácsolni, amikor pár év múlva megnézzük a tartalmakat. :)

Nos, ez a Hibás osztag sem hangzik jobban, abba is bele lehet kötni.

Én nem bánom a Rossz osztagot. Nekem a Bad Batch sérti a fülemet, idegesítő.

Molnár Ilona hangjával maximálisan meg vagyok elégedve A mandaloriban. Miért kellett volna másnak lennie? Azért jó pár év eltelt már A klónok háborúja szinkronja óta és Molnár Ilona is idősebb lett. Láttam, hogy kritizálják, de tök fölöslegesen. Már megint előbújtak az idióta trollok.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Nem értem, mit kell amúgy sz*rakodni. Senkinek sem kell majd szinkronnal nézni. Ott marad az eredeti is, akinek baja van a szinkronnal, nézze úgy. Én örülök, hogy kapnak szinkront (első körben nem is magam miatt), ráadásul szerintem a fordítás is jól sikerült ebben az 1-1 epizódban. 

Fura. Persze, hogy fura. Mikor órákon át az angol hangokkal kellett néznünk eddig. Hogy ne lenne fura. De majd megszokjuk. :)

#csakazértis: Ez az igaz út. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.