Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Játszatok a Battlefront 2-vel aztán majd rájöttök, hogy miért is verték le a  "plüssmacik" a birodalmat, amikor egyedül mászkálsz az erdőben sötétben, aztán kialszik a fegyverlámpás és csak azt hallod, "érzed" ahogy a lándzsahegyek belédcsapódnak :D

Most beugrott egy konkrét szerintem teljesen érthető megfogalmazás porg témában: Nem a létjogosultságukat vitatom, hanem a túlzott szerepeltetésüket. :) 

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Játszatok a Battlefront 2-vel aztán majd rájöttök, hogy miért is verték le a  "plüssmacik" a birodalmat, amikor egyedül mászkálsz az erdőben sötétben, aztán kialszik a fegyverlámpás és csak azt hallod, "érzed" ahogy a lándzsahegyek belédcsapódnak :D

A Battlefront 2 óta teljesen máshogy látom őket. Kiráz tőlük a hideg és egyből lőni akarok rájuk. :D 

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Dei írta:

A Battlefront 2 óta teljesen máshogy látom őket. Kiráz tőlük a hideg és egyből lőni akarok rájuk. :D 

Volt is egy titkos találkozó a birodalom és a lázadók között, ahol arról tárgyaltak, hogy addig tűzszünetet kötnek, amíg együtt az ewokokat mind 1 szálig ki nem irtják,
sőt versenyeznek is ki ejt el többet.  A szabályok szerint tömegpusztító fegyvereket nem lehetett bevetni, de a birodalom a második halálcsillagra azt mondta, nem tömegpusztító (mert ugye ez bolygópusztító) és ezért nekik azt be szabad vetni az ewokok ellen. Na ezen lett a vita, ami elmérgesedett és ez robbantotta ki az  Endori csatát. A játék neve ewok hunt lett volna.:P;)

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Go Rien Moss írta:

Volt is egy titkos találkozó a birodalom és a lázadók között, ahol arról tárgyaltak, hogy addig tűzszünetet kötnek, amíg együtt az ewokokat mind 1 szálig ki nem irtják,
sőt versenyeznek is ki ejt el többet.  A szabályok szerint tömegpusztító fegyvereket nem lehetett bevetni, de a birodalom a második halálcsillagra azt mondta, nem tömegpusztító (mert ugye ez bolygópusztító) és ezért nekik azt be szabad vetni az ewokok ellen. Na ezen lett a vita, ami elmérgesedett és ez robbantotta ki az  Endori csatát. A játék neve ewok hunt lett volna.:P;)

Nem tudom, hogy te játszol-e a játékkal, de a Battlefront 2 ewokos játékmódjának pontosan az "ewok hunt" a neve.

Hozzászólás ideje:
2020. 01. 09. - 23:58, Darth Cupsy írta:

Nem tudom, hogy te játszol-e a játékkal, de a Battlefront 2 ewokos játékmódjának pontosan az "ewok hunt" a neve.

Tudok róla ezért írtam. A játékkal igen, de az ewok hunt direkt kimaradt, mert számomra idegesítő volt. Ma ha bemegyek egy vadászboltba simán veszek éjjellátót.
Egy rohamosztagos csapatnak aki direkt az ewokokra vadászik nincs a sisakjában éjjellátó mód, bezzeg a Mandaloriaknak van? Vagy mindjárt lehetne hőlátásom, cserébe az Ewokok többen vannak.
De egyébként nem volt kedvem irtani azokat a "primítív" de kedves őslakosokat, akik a saját bolygolyukat védték a birodalmiak ellen

Hozzászólás ideje:

Mandalori: Yoda azt mondta "oda én megyek mert különlegesen jó a kapcsolatom a Wukikkal" SW .Revenge.Of.The.Sith
(! Ismerte Tarfunt és Csubit is.)
Tehát ha a Mando barátunk többet szeretne megtudni Kicsi Yoda fajáról akkor a Kashyyyk nem lenne rossz kiindulási pont szerintem.
Szerintetek?

Hozzászólás ideje:

Akkor már Csubival is "összefuthatna", csípnénk. ;) Kashyyyk klassz helyszín, jól jönne a soriba. Han épp tojik valahol, őt nem látjuk. Csubi mesél, aztán csá, mennek is tovább. Persze vmi akcióóó is befigyelhetne, de az valszeg nem ezen a bolygón, és az is Han nélkül... :) :( 

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Go Rien Moss írta:

Egy rohamosztagos csapatnak aki direkt az ewokokra vadászik nincs a sisakjában éjjellátó mód, bezzeg a Mandaloriaknak van? Vagy mindjárt lehetne hőlátásom, cserébe az Ewokok többen vannak.

Egyrészt így működőképes a játék, másrészt azért az SW sajátja az efféle felszerelésbeli hiányosságok, hányszor láttunk már bujkálni embereket droidok elől, azokban miért nincs élőlényeket érzékelő szenzor? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
10 órával ezelőtt, Go Rien Moss írta:

Mandalori: Yoda azt mondta "oda én megyek mert különlegesen jó a kapcsolatom a Wukikkal" SW .Revenge.Of.The.Sith
(! Ismerte Tarfunt és Csubit is.)
Tehát ha a Mando barátunk többet szeretne megtudni Kicsi Yoda fajáról akkor a Kashyyyk nem lenne rossz kiindulási pont szerintem.
Szerintetek?

Elvileg lehetne, de túl egyszerűnek tartanám ezt a megoldást.

9 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Igaz a felröppent hír Boba visszatéréséről? Szóban hallottam, gondoltam ide jövök megkérdezni. 

Nem olvastam még ilyen hírt sehol. 

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem olvastam még ilyen hírt sehol. 

Ha jól emlékszem volt cikk az 5. epizód után, amikor is a végén feltűnik a rejtélyes alak, hogy pontosan ugyanolyan szkennelő hangot hallani a jelenet alatt, mint az Új Reményben amikor Boba elsétál előttünk a hangárban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Cikket nem láttam, csak itt olvastam, hogy a rajongó társak észrevették a dolgot. :) Hivatalosan még biztos nem volt szó róla. Persze ettől még nagyon is felbukkanhat. A végén egyébként azt is mondogatták, hogy Gideon volt az az alak.

Hozzászólás ideje:

Szerintem a legnagyobb pletyka zuhatagot az okozta, mikor a Mandalori sorozatos funko pop szériát leleplezték, és volt egy Boba Fett figura is a többi szereplő között.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
46 perccel korábban, Dei írta:

Szerintem a legnagyobb pletyka zuhatagot az okozta, mikor a Mandalori sorozatos funko pop szériát leleplezték, és volt egy Boba Fett figura is a többi szereplő között.

Erről nem is tudtam. :) De akkor ez már a bemutató előtt ismert volt?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Erről nem is tudtam. :) De akkor ez már a bemutató előtt ismert volt?

Nem ez utána volt már, mivel Baby Yoda is része a szettnek. Valahol az évad finálé környékén volt ez a leleplezés.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Mire gondolsz? Ismerem az összes új Funko figurát, de nem jelentettek be egyetlen új Boba Fett figurát sem, ami a Mandalorian-hez kapcsolódna.

Tudom én azt, csak arról beszéltem amit twitteren írtak az emberek. Valójában pár ember Boba Fett figurának nézte a Covert Mandalorian figurát és ezt indította el az egészet. :D 

Hozzászólás ideje:

Te jó ég ez hivatalos? Lesz Mon Mothma meg Aphra a következő évadban? :o :o :o Aphrának egyébként nagyon jól választottak szinésznőt igy első blikkre.

És még Iden Versio-t is beleszövik? Döbbenet. Bossk-ot kicsit fanservice-nek érzem de abból is kijöhet valami jó.

Hát eddig is vártam ezt az évadot, de ezután meg pláne....

Edit: mi a forrás? Most igy utána gondolva ez túl szép hogy igaz legyen. Nem valami fan kép ez?

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

Is that official?:shocked:

Nem tudom. Bár az Iden Versiot megszólaltató nő, Janina Gavankar azt írta twitteren, amikor tudakolták tőle a Mandi 2. évadában való szereplését, hogy kérdezzék meg Filonit. :?

Hozzászólás ideje:

Mondjuk Mayfeld esetleg még visszatérhet hogy megpróbáljon bosszút állni Mandon, amiért kvázi lecsukta.

Hozzászólás ideje:

Nekem is gyanúsnak tűnik. Bár Chloe Bennet egy az egyben Aphra lehetne a valóságban.

Amúgy itt van Janina válasza:

Hozzászólás ideje:

Itt van amúgy a teljes gárda. Ez nekem is nagyon gyanúsnak tűnik, de Filoni miatt birizgál a nem létező pókösztönöm. :D

EOWZQMxXUAAetyU?format=jpg&name=4096x409

Hozzászólás ideje:

Így egybe nézve már egyértelműbb, hogy fake. Túl sok közismert karakter, túl sok jó nevű szinész. Ráadásul elirások is vannak benne. Bill Burr karakterét nem Mayfield-nek hanem Mayfeldnek írják. Clancy Brown karaktere pedig nem Blurg hanem Burg. Ezt egy hivatalos anyagban nem rontanák el.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.