Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az előző Aranyfénykardra gondolsz? Az ottani győzteseket megnézheted most is csak lapozz vissza 4-5 oldalt ebben a topikban.

Igen és köszi, én bamba bele sem gondoltam, vajon miért született 40 oldalnyi hozzászólás eddig... :D

Hozzászólás ideje:

Lehet hogy törölnöd kell a levelek közül mert azt irja ki hogy nem tudsz új üzenetet fogadni.

Köszi, hogy szóltál! Töröltem párat! Küldheted.

Hozzászólás ideje:

Donát, Bomarr: köszi a szavazólistát! Nagyon színvonalas, mint ahogy mostanában már megszoktuk. :)

Hozzászólás ideje:

Én alszom rá még egyet. Már késő van ilyen lényeges döntések meghozatalához. :)

Hozzászólás ideje:

Miért nem csak a fórumtagok szavazhatnak? Ja, és mi volt a baj a régi, rangsorolós rendszerrel?

A szavazásaink szinte mindig is nyiltak voltak. Még a régi rangsorolós rendszernél is. Egyedüli kivétel talán az első Aranyfénykard volt, de ott is csak azért nem hirdettük meg, mert nem gondoltuk hogy rajtunk kivül mást is érdekelnek a szavazásaink. A gondolat mögötte egyszerű: azoknak a rajongóknak a véleményére vagyunk kiváncsi akik ellátogatnak ide vagy velünk jóban lévő oldalakra. Semmi előnyét nem látjuk a korlátozásoknak.

A régi rangsorolós rendszer baja, hogy időigényes volt és ezért kevesen vették igénybe. Mi pedig minél több ember véleményére kíváncsiak vagyunk. A törzstagokét már jól ismerjük, de mi a helyzet a meglepően népes látogatóinkkal, a nagy "néma tömeggel"? A szavazások olyan események amikkel meg tudjuk mozgatni a fórum passzív felhasználóit is.

Egyébként ebben a rendszerben már nincs semmi újdonság: már két szavazás lement így. Azért használjuk itt is, mert egyértelművé vált, hogy ez a rendszer bevált.

Hozzászólás ideje:

Volt egy-két nehezebb kategória, nem vitás :) Mivel utolsóként küldtem be a jelölteket, így most igyekeztem, valószínűleg az egyik első voltam, aki beküldte egy órán belül, ahogy kijött a hír :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként sokan csak olvassák a fórumot minden regisztráció nélkül, én őket nem fosztanám meg a szavazás lehetőségéről, úgyhogy a nyílt rendszerrel én is egyetértek.

Hozzászólás ideje:

Most is az a két kategória volt a legnehezebb választás, ami a jelölésnél: a legjobb zenei téma és a legjobb jelenet. De végül leadtam a voksomat. :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként sokan csak olvassák a fórumot minden regisztráció nélkül, én őket nem fosztanám meg a szavazás lehetőségéről, úgyhogy a nyílt rendszerrel én is egyetértek.

Eddig is nyílt rendszer volt mert bárki szavazhatott. Mostanában annyival könnyebb a dolog, hogy egyszerűbb és gyorsabb szavazni. :) Ráadásul egy online klikkelős rendszer még csábítóbb is mint emailt írni. :)

Hozzászólás ideje:

Én is leadtam a voksomat. Izgulok is felhasználónevem ihletőjének sorsa miatt. Hajrá J.J.Binks te vagy a legjobb animált karakter :)

A legnehezebb klikk egyértelműen a Han Solo és Obi-Wan közti döntés volt

Arra viszont kíváncsi vagyok vajon ki szavazott Aayla Securára mint legjobb női karakter - rajtam kívül :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.