Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Továbbra is azt mondom, hogy kellett volna csinálni ennek egy új topikot! Teljesen el fogja nyomni a régi eseményeket az újabb pár száz oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. És miért is nem csináljuk meg és dobjuk át az eddigi hozzászólásokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Meg lehet tenni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hát akkor? Te vagy én? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Akkor én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Az előző Aranyfénykardra gondolsz? Az ottani győzteseket megnézheted most is csak lapozz vissza 4-5 oldalt ebben a topikban. Igen és köszi, én bamba bele sem gondoltam, vajon miért született 40 oldalnyi hozzászólás eddig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Én is leadtam a voksaimat. Meg kell mondjam, életem egyik legnehezebb választásai voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Felőlem aztán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Leadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Lehet hogy törölnöd kell a levelek közül mert azt irja ki hogy nem tudsz új üzenetet fogadni. Köszi, hogy szóltál! Töröltem párat! Küldheted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Azért ekkora kínzásokat mint ez a legjobb jelenet kategória. Hogy lehet ebből választani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Szavazat leadva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Én is leadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Donát, Bomarr: köszi a szavazólistát! Nagyon színvonalas, mint ahogy mostanában már megszoktuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Én is szavaztam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Én is szavaztam, hát mit ne mondjak: nem volt könnyű... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Én alszom rá még egyet. Már késő van ilyen lényeges döntések meghozatalához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Miért nem csak a fórumtagok szavazhatnak? Ja, és mi volt a baj a régi, rangsorolós rendszerrel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Miért nem csak a fórumtagok szavazhatnak? Ja, és mi volt a baj a régi, rangsorolós rendszerrel? A szavazásaink szinte mindig is nyiltak voltak. Még a régi rangsorolós rendszernél is. Egyedüli kivétel talán az első Aranyfénykard volt, de ott is csak azért nem hirdettük meg, mert nem gondoltuk hogy rajtunk kivül mást is érdekelnek a szavazásaink. A gondolat mögötte egyszerű: azoknak a rajongóknak a véleményére vagyunk kiváncsi akik ellátogatnak ide vagy velünk jóban lévő oldalakra. Semmi előnyét nem látjuk a korlátozásoknak. A régi rangsorolós rendszer baja, hogy időigényes volt és ezért kevesen vették igénybe. Mi pedig minél több ember véleményére kíváncsiak vagyunk. A törzstagokét már jól ismerjük, de mi a helyzet a meglepően népes látogatóinkkal, a nagy "néma tömeggel"? A szavazások olyan események amikkel meg tudjuk mozgatni a fórum passzív felhasználóit is. Egyébként ebben a rendszerben már nincs semmi újdonság: már két szavazás lement így. Azért használjuk itt is, mert egyértelművé vált, hogy ez a rendszer bevált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Volt egy-két nehezebb kategória, nem vitás Mivel utolsóként küldtem be a jelölteket, így most igyekeztem, valószínűleg az egyik első voltam, aki beküldte egy órán belül, ahogy kijött a hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Egyébként sokan csak olvassák a fórumot minden regisztráció nélkül, én őket nem fosztanám meg a szavazás lehetőségéről, úgyhogy a nyílt rendszerrel én is egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Most is az a két kategória volt a legnehezebb választás, ami a jelölésnél: a legjobb zenei téma és a legjobb jelenet. De végül leadtam a voksomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Egyébként sokan csak olvassák a fórumot minden regisztráció nélkül, én őket nem fosztanám meg a szavazás lehetőségéről, úgyhogy a nyílt rendszerrel én is egyetértek. Eddig is nyílt rendszer volt mert bárki szavazhatott. Mostanában annyival könnyebb a dolog, hogy egyszerűbb és gyorsabb szavazni. Ráadásul egy online klikkelős rendszer még csábítóbb is mint emailt írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 15. Én is leadtam a voksomat. Izgulok is felhasználónevem ihletőjének sorsa miatt. Hajrá J.J.Binks te vagy a legjobb animált karakter A legnehezebb klikk egyértelműen a Han Solo és Obi-Wan közti döntés volt Arra viszont kíváncsi vagyok vajon ki szavazott Aayla Securára mint legjobb női karakter - rajtam kívül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Egy hét múlva díjátadó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Bizony, nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Én is letudtam a szavazást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Aki még nem szavazott, a következő 1 óra 58 percben megteheti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Ne feledjétek, holnap 20:00-tól Aranyfénykard díjátadó itt, a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Itt leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.