Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Rogue One spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Krennicnél mintha Xizor nevét emlegették volna... legendás legenda karakter. hmm, érdekes...

Hozzászólás ideje:

Krennicnél mintha Xizor nevét emlegették volna... legendás legenda karakter. hmm, érdekes...

A birodalom árnyaiból Xizor herceget? Utolsó dolog lenne, aki eszembe jutna Krennicről.

Hozzászólás ideje:

Azt nem mondtam hogy o az. Csak hogy amikor vele beszeltek akkor tobbszor is elmondtak Xizor nevet.

A karakter pedig Legenda igy a kanonban barhogy felhasznalhatjak

Hozzászólás ideje:

A 'Celebration Europe' során több dolog kiderült az első különálló Star Wars filmről. Az egyik ilyen, hogy egy elég régi koncepcióról volt szó - John Knoll, aki az előzménytrilógia vizuális effektjein is dolgozott - 13 éve állt elő a film alapjául szolgáló ötlettel. Eredetileg a Lucas által tervezett élőszereplős sorozatba akarták beleépíteni ezt a sztorit, de az más időben játszódott, így végül akkor ezt elvetették - hogy aztán újra elővegyék, amikor a Disney megvette a Lucasfilmet. Knoll megosztott egy koncepciórajzot is. Így képzelte el a csapatot:

rogue-knoll.png

Hozzászólás ideje:

További információk a szereplőkről:

- Cassian Andor (Diego Luna) a Lázadók hírszerzésénél dolgozik. Ő az, aki átprogramozta a birodalmi K2-SO droidot (Alan Tudyk), amely azután a legjobb barátjává vált. A robot a memóriatörlés óta úgy viselkedik, mint egy goromba vénember.

- Bodhi (Riz Ahmed) eredetileg birodalmi pilóta volt (ezért van az ő ruhájának a vállán a birodalom szimbóluma), de idővel kezdte megkérdőjelezni azt, amit a Birodalom csinált - és ezzel azt is, amit ő addig csinált.

- Chirrut Îmwe (Donnie Yen) és Baze Malbus (Jiang Wen) a Jeddha nevű bolygóról származnak. Ez pedig egy különösen fontos hely. Gareth Edwards arról beszélt, hogy ez a bolygó olyan a Star Wars univerzumban, mint Mekka. A Jediket kiirtották, de az emberek továbbra is hisznek az Erőben, és továbbra is érkeznek zarándokok erre a bolygóra, amely viszont most már a Birodalom fennhatósága alá tartozik. Chirrut Îmwe nem éli túl a történteket.

https://twitter.com/RadekNovo

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:

A Halálcsillag tervei

yOKQ0xH.png

A másik idegen fajú lázadó.

5y5t8rQ.jpg

A lázadók bázisa

Ksx8M9k.png

Keir Santage, X-Wing pilóta, aki részt vett a második Halálcsillag elleni támadásban.

Keir_Santage_rogue1.jpg

Hozzászólás ideje:

Ez a Jeddha nevű bolygó érdekes. Ahogy egyre jobban megismerjük és ezzel kitöltjük a két trilógia között tátongó teret, egyre inkább kiderül, hogy a jedik szellemisége és az Erő, mint misztikus entitás nem veszett ki teljesen a kultúrából és, ha underground is, de fennmaradt. Kíváncsi lennék ennek a zarándokhelynek van e valami kapcsolata a Lor San Tekka féle Church of the Force-al...

Hozzászólás ideje:

Az ősz szakállas ipse szerintem nem Dodonna. De Organában biztos vagyok, bár sehol sem olvastam hogy Smits részt vett volna a forgatáson....

Hozzászólás ideje:

Szerintem Dodonna. Elég nagy hülyeség lenne egy ugyanolyan ősz szakállú, ugyanúgy fésülködő, ugyanolyan ruhát hordó figurát betenni a Yavin IV vezérlőjébe, ha az nem Dodonna. Pláne, hogy az ep4-ben még csak nem is volt még egy ilyen télapó a bázison. Az tuti Dodonna. Csak ő lehet. Neki KELL lennie.

Hozzászólás ideje:

Szerintem Dodonna. Elég nagy hülyeség lenne egy ugyanolyan ősz szakállú, ugyanúgy fésülködő, ugyanolyan ruhát hordó figurát betenni a Yavin IV vezérlőjébe, ha az nem Dodonna. Pláne, hogy az ep4-ben még csak nem is volt még egy ilyen télapó a bázison. Az tuti Dodonna. Csak ő lehet. Neki KELL lennie.

Indokolt lenne, hogy ő legyen, de ennek a csókának messziről is más az ábrázata....

Hozzászólás ideje:

Attól még ő lesz az (nagyon remélem, bár ezen a ponton a lentieket figyelembe véve kizárt, hogy nem ő lesz). Bár szerintem annyira azért nem más, pláne egy huszadrangú mellékszereplőhöz képest - a kulcsfontosságú jegyek megvannak: szakállas, a Yavin bázison áll és köpenyt hord. Ennyi! Ennyi marad meg az emberben Dodonnából, hiszen nem egy kardinális szereplő, még az ep4-ben sem. Ha beteszik a háttérbe, a rajongók örülnek majd neki, mindenki másnak meg legjobb estben is csak az marad meg: ez az a télapó, aki szövegelt az űrcsata előtt a Csillagok háborújában. Rosszabb esetben ez sem tűnik fel.

Hozzászólás ideje:

Tény és való, hogy Organa megjelenese minden szempontból fontosabb, nagyon remélem, hogy ő feszít ott zöldben. De remélem kaponk Tarkint is, mert egyelőre Krennic karakterével nem tudok mit kezdeni....

Hozzászólás ideje:

Ez a Jeddha nevű bolygó érdekes. Ahogy egyre jobban megismerjük és ezzel kitöltjük a két trilógia között tátongó teret, egyre inkább kiderül, hogy a jedik szellemisége és az Erő, mint misztikus entitás nem veszett ki teljesen a kultúrából és, ha underground is, de fennmaradt. Kíváncsi lennék ennek a zarándokhelynek van e valami kapcsolata a Lor San Tekka féle Church of the Force-al...

Fura ez, mert Han pl. abszolút nem hitt ez Erőben és a Jedikben. A Rebelsben és most itt is viszont lépten-nyomon azt látjuk, hogy azért az Erő használók ott vannak a színen.

Hozzászólás ideje:

Tény és való, hogy Organa megjelenese minden szempontból fontosabb, nagyon remélem, hogy ő feszít ott zöldben. De remélem kaponk Tarkint is, mert egyelőre Krennic karakterével nem tudok mit kezdeni....

Bailnek ez lehetne a végső, méltó elköszönése. Azok után, hogy az ep2-3-ban, a TCW-ben és a Rebelsben is szerepet kapott, ideje lenne megadni a szereplőnek a méltó búcsúját, mert az off-screen halála fájó pontja az ep4-nek. Én is nagyon remélem, hogy az Bail.

Tarkinnak is örülnék. Szerintem már ott kell lennie a Halálcsillagon, szóval adná magát, hogy valahogy ő is megjelenjen. Nagyon sok karaktert vissza kell hozni ebben a filmben az újak mellé, hogy teljes legyen a kohézió.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Fura ez, mert Han pl. abszolút nem hitt ez Erőben és a Jedikben. A Rebelsben és most itt is viszont lépten-nyomon azt látjuk, hogy azért az Erő használók ott vannak a színen.

De itt nem Erőhasználókról van szó hanem emberekről akik hisznek az Erőben. A jedik 18 éve még éltek és részei voltak a galaxis életének. Érthető ha nem mindenki viszonyul úgy hozzájuk mint Han. Az ep.4-ben még a Lázadók is az "Erő legyen velünk" kifejezést használják.

Hozzászólás ideje:

Azért szerintem ne Han véleménye alapján ítéljük meg az egész Galaxis hitét. ;) Talán ő az egyetlen a teljes SW Sagaban, aki hitetlen ebben a kérdésben. A Lázadók Szövetségében általános jókívánság volt a Jedi búcsú - ez szerintem beszédesebb, és jól passzol a Rebelshez. Tarkin és a többi Birodalmi sem azt jelzi, hogy az Erő, mint olyan nem létezik, vagy nem hinnének benne. Épp ellenkezőleg, némelyikük igencsak jól megtapasztalja az Erőt. :) Csak durván lekicsinylik a "mágiát".

Han csak egy szkeptikus tuskó. Még Chewie is valószínűleg lehülyézi magában a kijelentéséért. :D Elég csak azt végiggondolni, hogy mostanra mindenki, akivel Han összefut, találkozott Jedi lovagokkal. Elég fura lenne, ha az ő felfogása lenne az általános hit a Galaxisban, amikor még a saját környezetében is durván kisebbségben, hovatovább, egyedül van a véleményével.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.