Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. A kezdés már-már művészi. Azt hiszed, hogy az űrben vagy de nem! Ahogy bekúszik oldalról a fény, és Rey letenyerel a földre az mesteri! Aki ilyen megoldásokat tud, az nem kispályás! Ez engem is lenyűgözött! Le a kalappal a megvalósítás előtt! Nagyon tetszik hogy tényleg csak keveset mutattak, viszont már az is baromi érdekes. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Amikor a könyveket mutatják, akkor Yodát lehet hallani a TESB-ből, mikor az Erőről beszél. "Surrounds us, binds us." Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nagyon tetszett, ahogy össze volt vágva, hogy mikor Rey azt mondja, hogy "light" akkor utána Kylo összetört sisakját láthatjuk, aki ugye küzdött a benne lévő fény ellen (itt amúgy az is király volt, ahogy a törött sisak szemrészéből kis füst szállt fel), majd utána mikor mondja, hogy "darkness" akkor meg azt a kis emelvényt látjuk a könyvekkel amire egy fénysugár mutat... és a végén a "balance" résznél ott a jedik jelvénye. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Na, amikor Kylo összetört sisakját mutatják, akkor tuti Obit lehet hallani, amikor azt mondja az ANH-ban, hogy "seduced by the dark side". Lehet, hogy ő lesz mégis. Nagyon halk. Ez engem is lenyűgözött! Le a kalappal a megvalósítás előtt! Nagyon tetszik hogy tényleg csak keveset mutattak, viszont már az is baromi érdekes. Így van. Szerintem ez egy új kezdet lesz az SW történetében. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Iszonyú jó ez a trailer!! Kylo Ren sisak nélkül Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ja és mellékesen, az ep 7 zene most lett klasszik' ! Szóljon aki szerint nem.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Az egészet lehet kötni valamihez, így sokkal nagyobb a feeling mint anno a VII-nél. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. (szerkesztve) Már van magyar feliratos előzetes! http://www.youtube.com/watch?v=1eW3JGiOw84&feature=youtu.be Szerkesztve: 2017. Április 14. - Nute Gunray Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Köszi! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hát nem tom'. Én egy kicsit többet vártam. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Kemény lesz! De ezért lesz jó! Luke nem akarja Reyt tanítani, mert szerinte a jediknek ideje kipusztulniuk, a sorozatos kudarcok miatt nem is csodálom, hogy ezt gondolja. Rey-nek nagy szerepe lesz abban, hogy Luke meggondolja magát és csak tanítani fogja, de ezt mindenképpen meg kell tennie, mert a renek és a snoke ha rátalálnak, egyedül kevés lesz ellenük, és sötétségbe taszíthatják a galaxist, sötétebbe, mint a birodalom idején. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerintetek melyik bolygó felett csatázhat a két fél? Én úgy gondolom, hogy az, ahol Dubrovnic -ban felvettek. De lehet, hogy az lesz, ahol azokat a vörös benzin-eresztőket láthattuk. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ha valaki megajándékozna HD screenshoot-okkal, megköszönném! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Egyszerűen hátborzongató, valahányszor a trailerre gondolok. Nálam telibe talált! Olyan hangulat és rendezői elemek vannak a képsorokban, hogy csak kapkodtam a fejem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Nekem is nagyon tetszik! Tartalmazza azt az újdonságot, amire vágytam! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ez óriási!! Nálam telibe talált a hangulatával! A zene pedig ennél SW-sabb már nem is lehetne. Azt észrevettétek, hogy mennyire hasonlóan kezdődik, mint az Ébredő Erő trailere? Azzal a hirtelen felcsendülő, kissé disszonáns hanggal, csak akkor Finnt láthattuk, most meg Reyt. De valóban sokat számít, hogy már ismerjük a szereplőket, a galaktikus helyzetet, és a trailer is sokkal kevésbé zűrzavaros, ennek dacára mégis kellően rejtelmes. Kedvenc részem, amikor Rey mondja, hogy mit lát: világosságot, sötétséget és egyensúlyt - itt a képi megoldások hátborzongatóak, az a könyv, amit megérint, roppantúl érdekel. A Jedi Rend vége biztosan valami újnak a kezdetét jelenti, valaminek, aminek ugyanúgy köze van az Erőhöz, ezt az Erő-téma végig szépen jelzi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Hozzászólás ideje: 2017. Április 14. Ez óriási!! Nálam telibe talált a hangulatával! A zene pedig ennél SW-sabb már nem is lehetne. Azt észrevettétek, hogy mennyire hasonlóan kezdődik, mint az Ébredő Erő trailere? Azzal a hirtelen felcsendülő, kissé disszonáns hanggal, csak akkor Finnt láthattuk, most meg Reyt. De valóban sokat számít, hogy már ismerjük a szereplőket, a galaktikus helyzetet, és a trailer is sokkal kevésbé zűrzavaros, ennek dacára mégis kellően rejtelmes. Kedvenc részem, amikor Rey mondja, hogy mit lát: világosságot, sötétséget és egyensúlyt - itt a képi megoldások hátborzongatóak, az a könyv, amit megérint, roppantúl érdekel. A Jedi Rend vége biztosan valami újnak a kezdetét jelenti, valaminek, aminek ugyanúgy köze van az Erőhöz, ezt az Erő-téma végig szépen jelzi. Igen, nekem is feltűnt, úgy fest ez már-már hagyomány lesz az új trilógia teasereinél. Varázslatos lett, olyan hangulat lengi körbe... imádom. Válasz
Mestal Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. (szerkesztve) Ha valaki megajándékozna HD screenshoot-okkal, megköszönném! Itt van a 4K Ultra HD verzió, ebből tudsz screenshotolni: http://www.youtube.com/watch?v=Y2YDq2xzrqA Szerkesztve: 2017. Április 15. - Ody Mandrell Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. itt a képi megoldások hátborzongatóak, az a könyv, amit megérint, roppantúl érdekel. Nem biztos hogy Rey érinti meg a könyvet. A kézen egy piros kesztyű van, Persze Rey-nek is lehet, csak eddig nem volt neki kesztyúje. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. (szerkesztve) Biztosan több trükköt is beleraktak a trailer vágása során Szerkesztve: 2017. Április 15. - MissKarrde Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Csak most jutott el hozzám a nagy hír, azt hittem, teaser nélkül maradunk, de mégse! És imádom, már most jobban lelkesedek, mint anno a TFA-ért, pedig azt is nagyon vártam! Baromi hangulatos az egész, a zene és a képi világ is egyaránt fantasztikus! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Nagyon jó ez a teaser! Remélem a full trailer többet mutat majd, egzotikus világokkal és lényekkel megspékelve. Válasz
mmateexd Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Nálam 10/10 a trailer eddig Sok minden lesz ebben a filmbe is, Rey kitanítástól egészen a Birodalom vs Lázadók csatájáig. Nekem azért hiányzott 1-2 dolog belőle....pl. Snoke-t nem mutatták de biztos hogy fog szerepelni ( csak nehogy úgy mint Az Ébredő Erőben egy jelentben kb és kész ), ami még jobban kíváncsivá teszi a dolgot az még annyi hogy vajon Darth Vader sisakját ki töri szét??? Kylo Ren vagy Snoke aki majd megmutatkozik ( szerintem )??? Amitől nagyon félek hogy Luke csak hasonlóan mint Yoda vagy Obi-Wan csak tanárként lesz ott a filmben és harcolni vagy akár fénypárbajt már nem fogunk látni tőle. Persze ez még nem biztos mert a fő trailer az még odébb lesz csak abban fogunk valamivel többet megtudni. Rey vs Kylo harc szinte 100% hogy megint lesz sőt szerintem többször is összecsapnak a filmben majd. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Itt van a 4K Ultra HD verzió, ebből tudsz screenshotolni: http://www.youtube.com/watch?v=Y2YDq2xzrqA Ideje Jedivé válnod, hogy vége legyen? Hmm? Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. vajon Darth Vader sisakját ki töri szét??? Kylo Ren vagy Snoke aki majd megmutatkozik ( szerintem )??? Amitől nagyon félek hogy Luke csak hasonlóan mint Yoda vagy Obi-Wan csak tanárként lesz ott a filmben és harcolni vagy akár fénypárbajt már nem fogunk látni tőle. Persze ez még nem biztos mert a fő trailer az még odébb lesz csak abban fogunk valamivel többet megtudni. Rey vs Kylo harc szinte 100% hogy megint lesz sőt szerintem többször is összecsapnak a filmben majd. Ez nem Darth Vader sisakja a trailerben, bár kétségkívül megtévesztő, mert ugyanúgy, mint a TFA második trailerében az ő szuszogása van alá vágva. Valójában Kylo-é, jól látszik a szemet fedő rész a fémes csíkokkal körülötte. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Luke Skywalker ebben a filmben fénykardot fog ragadni, és a film csúcspontján használni is fogja azt. Rian Johnson megerősítette, hogy a The Last Jedi singular, ami szintén evidens volt, mert az egy állítás, hogy az utolsó Jedi. Az nem, hogy az utolsó jedik, az semmitmondó, mint a Forces of Destiny... Főleg a trailer fényében evidens, hogy Luke az utosó Jedi, és nem akarja, hogy folytatódjon a Jedik hagyománya. Ebből kifolyólag ő a címszereplő, és biztos vagyok benne, hogy kulcsszerepe lesz, sokkal inkább, mint Obi-Wannak a IV-ben és Yodának az V-ben. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Ideje Jedivé válnod, hogy vége legyen? Hmm? "Itt az ideje, hogy a Jediknek vége legyen." a helyes megfejtés. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. "Itt az ideje, hogy a Jediknek vége legyen." a helyes megfejtés. Bekapcsolt felirattal néztem, ott ezt dobta ki. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. (szerkesztve) Az nem, hogy az utolsó jedik, az semmitmondó Mert aztán az Ébredő Erő qrvára egyértelmű cím Az meg már csak plusz, hogy az "Utolsó Jedik" fordítás sem lenne semmitmondó, csak azért mert nem tudjuk, hogy kikre utalhat Szerkesztve: 2017. Április 15. - Nabopolasszar Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Úgy gondolom, hogy nagyobb kérdés, hogy vajon mire utal a cím Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Hozzászólás ideje: 2017. Április 15. Bekapcsolt felirattal néztem, ott ezt dobta ki. Az egész felirat sz*r, kb Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.