Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. A fáma úgy szól hogy nem terveztek második évadot. Ez kifejezetten egy évadra lett kitalálva. Viszont McGregor nagyon szeretné újra eljátszani Obi-Want még ezután is. Ennek kapcsán mondta Kennedy, hogy emiatt nyilván ők is gondolkodnak benne hogy esetleg lehetne még valami Obi-Wan sztori viszont ahhoz kéne egy jó indokot vagyis egy jó sztorit szerezni és azt azért még találni kell. Elvileg itt tartunk most. Nyilván ha kitörő lesz a fogadtatás akkor fognak találni valami új sztorit Obi-Wannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 5 perccel korábban, Bomarr írta: A fáma úgy szól hogy nem terveztek második évadot. Ez kifejezetten egy évadra lett kitalálva. Viszont McGregor nagyon szeretné újra eljátszani Obi-Want még ezután is. Ennek kapcsán mondta Kennedy, hogy emiatt nyilván ők is gondolkodnak benne hogy esetleg lehetne még valami Obi-Wan sztori viszont ahhoz kéne egy jó indokot vagyis egy jó sztorit szerezni és azt azért még találni kell. Elvileg itt tartunk most. Nyilván ha kitörő lesz a fogadtatás akkor fognak találni valami új sztorit Obi-Wannak. Igen ezt érzem én is! Hogy nem is láttuk még, fura már egy esetleges folytatásra gondolni. De felteszem, hogy annak már Vadermentesnek kellene lennie. Vagy találkozómentesnek. Mert a TCW is eljátszott 3-4 újabb "utolsó találkozót" Anakin és Dooku közt, szintúgy pár csörtét Grievous és Kenobi közt, annak idején szintúgy kissé vitatható találkozónak tartottuk ezeket. Úgy gondolom élőszereplősben ez még vékonyabb jég lehet, jó sztorival jöjjön, de talán ne újra Vader találkozóval! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. HYPE!!! 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hú ez hol van? De komoly! Viszont most eszembe jutott John Williams! Szinte el is felejtettem ,hogy Ő hozz a zenét a holnapi programra! Te jó ég! Nem hallotunk még újat ugye csak a klassz PT témákat a hype során? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Én se értem, hogy még nem hallhattuk az Obi témát! De szerintem már csak 1-2 óra és megismerjük azt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 1 órával korábban, Bence1997 írta: HYPE!!! Baszki, csorognak a könnyeim a gyönyörűségtől. Mi lesz itt holnap? Szerintem felrobban az internet! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 59 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én se értem, hogy még nem hallhattuk az Obi témát! De szerintem már csak 1-2 óra és megismerjük azt is! Pont most adják a panelen lévőknek. Williams van a színpadon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Én azon gondolkodom, hogy ha ma kiadják a zenét, lehet akkor is csak holnap hallgatom meg először a sorozattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Hayden végtelenül szimpatikus! Öröm megnézni az összes mostani interjút vele. Megmondom őszintén, hosszú évek óta nem láttam őt, és most hihetetlen nosztalgikus érzés fog el minden egyes videó során. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 26. 41 évvel ezelött Frenkie bácsi(akkor rmég kilencéves hülyegyerek) betért egy csepeli mozi erkélyére a szüleivel és a húgával hogy megnézzék a Csillagok Háborúja címü tudományos-fantasztikus filmet. Hogy mi késztette őket erre? Frenkie bácsi osztálytársai aki már látták ezt a filmet és odavoltak érte. Frenkie bácsi nagy rajongója lett a filmnek. A filmben volt egy Ben Kenobi nevü idős ember aki a főhőst ,Luke-ot tanította a Jedik tanaira. Kik voltak a Jediik, hogyan jött létre a Birodalom? Az évek során erre is választ kapott De arra soha hogy mit érzünk, és mondunk egyáltalán akkor ,amikor mi képezzük ki a szörnyeteget és ő a legjobb barátunk. MIkor megtörténik az elképzelhetlen a barát odaáll ahova nem kéne, és 10 év múlva ott áll elöttünk az az ember akit feltétel nélkül szerettünk, aki szembeköpött mindent amiben hittünk ,aki megszüntzette azt a Rendet ami biztonságot adott neki, azt a rendet ami biztosította a galaxis békéjét. Ha nekünk lenne egy ilyen barátunk aki ezt tette mit mondanál neki? Számomra ez a Kenobi-sorozat legfontosabb pillanata. MIt mondassz NEKI 10 év után? Holnap kiderül. Az EP3 óta nem voltam ennyire izgatott várakozó állásponton. Alig várom a holnap estét hogy barátokkkal megnézzem és kivesézzem. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 4 órával ezelőtt, Frenkie írta: MIt mondassz NEKI 10 év után? Holnap kiderül. Nem biztos, hogy már az első részben összefuthatnak. Sanszos, hogy csak a vége felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Már fenn vannak a részek a Disney+ -on. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Érdemes benézni a Nar Shadda-i kalózbázisra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Hát ez a nap is eljött 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 55 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már fenn vannak a részek a Disney+ -on. Vajon hány percesek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. (szerkesztve) Most jött le az első epizód. Mindjárt mondom is hány perces. Az első epizód 52 perces! A második epizód majdnem 39 perces. Szerkesztve: 2022. Május 27. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. A címüket esetleg be tudod írni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Ha látom beírom. De egyelőre 6 perc játékidő után még nem írták ki, pedig a logó már lement. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Na képzeljétek ma a vérem adom a star wars ért. Szó szerint. Elmegyek vért adni 6 óra munkaidőkedvezményért, mert le lehet csúszni a napból, pedig dolgoznék. Ennyi gyerekek, muszáj, hát dolog van.. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Csak legyen hozzá szinkron. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. (szerkesztve) Első epizód utáni reakcióm: Gyerekek, valami veszettül király sorozatnak nézünk elébe, az előzetesek még a felszínét se karcolgatták a sorozatnak. Volt 2 jelenet, amelyet eskü megkönnyeztem. Epizódcímet sehol se láttam. Neten majd utánanézek, de elsőként a 2. részt megnézem. Szerkesztve: 2022. Május 27. - Bence1997 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Hú, de jól hangzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 2. epizód: ha lehet mégjobban fokozni a téteket, itt megtették! És van 1-2 váratlan dolog, amivel megleptek. Meg van még egy dolog, amire majd kitérek a rész topikjában. De ez a két epizód. Olyat láthattok majd, amit eddig még sose! 4 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Hát jó én konkrétan besz*rtam. Nem kicsit, nagyon. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 3 perccel korábban, NorbiLordi írta: Hát jó én konkrétan besz*rtam. Nem kicsit, nagyon. Te is láttad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 27. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Te is láttad? Ma még konkrétan nem is dolgoztam, mert első dolgom az Obi-Wan volt 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.