luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Most jött el a pillanat, hogy elkezdtem várni a filmet. Nagyon jól néz ki. Bár Hant még kicsit szokni kell. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Így már jobb A spot nagyon minimalizált volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Óriási vigyorral a képemen néztem végig. Jöhet! 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Srácok szerintetek ezen a speeder-en vagy min az ott középen nem a híres kocka? 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Tetszik! Az a csápos lény érdekes. Valóban az lenne a Kessel-futam? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 3 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Srácok szerintetek ezen a speeder-en vagy min az ott középen nem a híres kocka? Simán lehet. Jól kiszúrtad. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Még mindig nem vagyok 100%-osan meggyőzve, hogy ez a film tényleg jó lesz. Bocsi, de a trailerek nem tudnak átejteni. Szóval most szépen lenyomom a lelkesedésemet, és azt mondom, kivárom a végét. Mondom lenyomom a lelkesedésemet. Nem nézem meg harmadszorra is, mert azzal csak felpumpálom... Oké, megnéztem harmadszorra is. De maradok józan... Hát persze, meg, ahogy azt az uraság elképzelte. Ez k*rva jó! Eddig tényleg nem nagyon érdekelt, de az esti, illetve ez a trailer meggyőzött, hogy nekem ezt látnom kell. Már a trailerből ordít, hogy hangulatilag talán ez lesz az egyik legmásabb SW, amit eddig prezentáltak. Olyan, mintha a Blade Runnert keresztezték volna a Firefly-jal. Könnyed, de hangulatos, és úgy tűnik, tényleg az SW mélyebb bugyraiba merülünk. Tetszetős, hogy bár itt is vannak pusztában játszódó jelenetek, úgy tűnik, nagy hangsúlyt kapnak a látványos világok is. Az űrleivatán is bejön. Igen! Ez kell egy olyan fickónak, aki nem lepődik meg egy űrcsigán! És én ilyen dolgokra vágyom, ami úgy reflektál a későbbi Hanra, hogy újat villant. Megjegyzem, ha tényleg ez a Kessel-futam, akkor jöhet! Ahogy elnézem, lesz klasszikus westernek pisztolypárbaj is. Na mibe, hogy Han lő majd előbb? És végre valakinek eszébe jutott Chewie lőszerövét kicserélni. Tiszta röhej, hogy az a Wookiee 40+ éven keresztül ugyanazt az övet viseli. Vagyis, immár csak viselte. És szegény Falcon, hát már a trailerben látottak megmagyarázzák, miért olyan lelakott később. Szóval na, meggyőztek, látni akarom. Ha lehet most, de legkésőbb egy perc múlva. Oké, sajnos még várnom kell kicsit, de nem fogok aggodalmas képpel beülni a moziba és most már elmondhatom, hogy érdekel. Ugyanakkor azért egy picit még szkeptikus maradok, mert ezzel a filmmel azért tényleg sok volt a nyű. De optimistább vagyok, mint reggel voltam. Sokkal-sokkal-sokkal optimistább. Emilia Clarke pedig tök jól néz ki, örülök, hogy szerepel a filmben, szerintem a GoT-ben is ő az egyik legjobb színész. És nem viccelek! 1 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 50 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Az nem Maz volt? Nem, 4 karja van. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 6 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Nem, 4 karja van. Basszus tényleg Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ami még a trailer alapján nekem szembetűnt, de nagyon, hogy Alden Ehrenreich baromi jó választás Han szerepére. Már az esti videó végén is, amikor felnéz a rácsos ablakon, azt hittem, Fordot látom, de most a nagy trailerben is többször volt olyan pillanata Ehrenreich-nek, mintha a fiatal Ford lenne. Ugyanígy tetszik Donald Glover is, ahogy elmosolyodik annál a kártyaasztalnál(?), az tiszta Billy Dee Williams. 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 6 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Basszus tényleg Elsőre én is Maznak néztem azért is kockáztam ki Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ja, és az is baromi jó, hogy ez a trailer nem az előző spot kibővített változata. Alig köszön vissza abból jelenet. Azzal kapcsolatban meg nem tudok elégszer nem elképedve biccenteni, hogy az OT éra legjellegzetesebb hajójából, a Millennium Falconból PT hajót csináltak. Steril, hófehér belső, csilli-villi burkolat - ez már-már fricska az ep1-2-3-at gyűlölő rajongók orra alá. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. De az a 6 szemű alien - akiket még az előző rendezők mutattak - is feltűnik. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Huhh!Most néztem meg! Aztabüd9sééééééééleeeeeeeeet!! Nagy képernyőn,bazi hangosan!Rázott a hideg rendesen! De ez a Han....ezt még tényleg szokni kell!Meg Landot is.... Én is az hittem,hogy Maz. Azt nemMaz. Szerkesztve: 2018. Február 5. - ZoliZoltán 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Alden egyébként szerintem érezhetően más mint Ford, de talán azért mert nem vagyok akkora Solo fan vagy azért mert itt eleve a figurának másnak is kell lennie, hisz jó 10 évvel vagyunk az ep.4 előtt de egyáltalán nem zavar. Nekem egyelőre Han az ep.7-ben a legnagyobb kedvenc. De ha jól csinálják a dolgukat ez akár változhat is májusban. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. A neten találtam Nem tudom eldönteni, hogy ez trollkodás vagy Easter Egg? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Valószinüleg az utómunka még nincs meg és ideiglenesen betettek valamit. A filmet még vágják, tehát ez nem lenne meglepő. Az is lehet hogy ez a snitt ebben a formájában nem is lesz a filmben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Meg vagyok lepve! Nagyon tetszik. A kiforrott véleményem, pedig így szól: VÁROM A FILMET! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Az, hogy egy SW jól néz ki szerintem alap. Olyan alap amiről más filmek max. álmodnak. Nagyon egyedi hangulata van egyébként ezzel az SW idegen zenével. Nagyon kellemes meglepetés Clarke kisasszony! Abszolút nem jutott eszembe a GoT karaktere és ez jó. Ehrenreich -et még szokni kell, nem is kicsit. Egyelőre annyi Han-t látok bele mint egy vízilóba egy nyulat. A hangja is teljesen más, magasabb. Már most kitűnik, hogy el kell vonatkoztatni Fordtól. Teljesen. Aki erre nem lesz képes annak ez nem hiteles. Na mindegy... A lényeg, hogy jól néz ki és várjuk szeretettel. SZERK: ja és azt elfelejtettem, hogy elég nyomozós zenét raktak alá. Szerkesztve: 2018. Február 5. - Ody Mandrell 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nálam már a 45 ms-es trailer Qui-Gon Jinn effektust okozott a második viszont belerobbantotta az arcomba. Hogy mi ez az effektus? Mikor az EP 1 első előzetesében megláttam Qui-Gont tudtam hogy ő az a Jedi akit gyerekként elképzeltem mikor az OT-ban a régi Jedikről volt szó. Ugyanez fogott meg most is. Pontosan így képzeltem el a fiatal Hant. Laza, vagány csibészgyerek. Eddig sem vártam Fordot, sőt féltem tőle hogy Aldenre rákényszerítik hogy úgy játsza Hant mintha Ford lenne. Először is ő nem Ford másodszor pedig a 18 éves Hant kell eljátszani ami nem egyezik meg a 30 évessel. Mi is mások voltunk fiatalon. A másik ami nagyon átjön az a Kessel futam. Amikor a Csillagromboló a felhőben van az már tuti az. Már most tudom hogy számomra iszonyú jó lesz. Irtózatosan átjön ebből is a nagybetűs sw hangulat. 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nagyon adja a tréler. Majdnem mindent a helyén találtam. A szereplőkre és a látványra azt mondom hogy oké. A HANgulatot kicsit keveslem de ez nem számít különösebben mivel azt úgyis a kész muviban fogom igazán keresni. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Most értem haza. Húúúú. Végre. Már nagyon kellett valami ami feldob. Ezzel az OT világgal nem lehet hibázni. Ez nagyon SW. Amennyire féltem Alden-től, most annyira bejön a fickó. Gloveren meg már most látszik, hogy Landonak született. Nagy kérés lenne egy ici-pici Vader? Még néznem kell tovább a trailert. Sokszor. Szerkesztve: 2018. Február 5. - A pécsi 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Határozottan tetszik! Mindig elfelejtem hogy írják a nevét Ehrenreich is jó eddig! Egy jó Jabba még elfért volna a trailerbe, de ha a filmben előkerül, megbocsátom. Eddig határozottan pozitív a véleményem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Egyébként EU művekből tudható, hogy miből is áll a Kessel futam? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Na jól van pécsi, akkor májusban talán jobb kedved lesz a film után is! Amit még én kiemelnék, az a zene! Nagyon bejön. Remélem a filmben is ilyen lesz. Kell az újítás a klasszik témák mellé. Ezért imádom az RO zenéjét. Én nagyra becsülöm a mester -sőt a legnagyobbra- de az ep 8 zenéjével már egy picit alulmúlta az elvárásaimat. ezt csak filmen kívül írom a soundtrackre, mert a fillmel együtt él zseniálisan, de valami hányzott szvsz. Szóval bízom a Solo zeneszerzőjében, hogy lesz benne elég spiritusz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Bocs' csoli de ebben a zenében szerintem semmi SW nincs. Ezerszer inkább Williams papa. Amúgy a RO zenéje is fantasztikus, igazán hű az érához amiben a film játszódik. De ez... Nálam sokat levesz az élvezetből. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyébként EU művekből tudható, hogy miből is áll a Kessel futam? Birodalmi ellenőrzés alatt álló fűszerbánya volt a Kessel. A csempészek által használt titkos útvonal volt a Kessel Run. Legalábbis erre emlékszem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bocs' csoli de ebben a zenében szerintem semmi SW nincs. Ezerszer inkább Williams papa. Amúgy a RO zenéje is fantasztikus, igazán hű az érához amiben a film játszódik. De ez... Nálam sokat levesz az élvezetből. Ja igen, eléggé sw idegen, mégis bejött. erre próbáltam célozni. Meg arra, hogy nyitott vagyok az újításokra! Szerkesztve: 2018. Február 5. - csoli1138 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Előbb futottam bele abba az infószerűségbe hogy a bal oldali pacákon talán olyasmi szerkó van mint Lando-n a Tatooine-on. Szerkesztve: 2018. Február 5. - Rog 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nem lesz ez rossz. Bár a szkepticizmus még megmaradt, de látván a reggeli és a mostani előzeteseket, azt kell hogy mondjam, hogy bizakodó vagyok a projekttel kapcsolatban. A látvány nagyon babán néz ki - bár néhol nem az SW, hanem az ST, vagy a Blade Runner ugrott be - a színészek is rendben vannak - főleg Glover, de Alden sem rossz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.