Donát Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Egy igazi csemege ez a párharc, ahogy megboldogult Knézy Jenő mondaná. Két klasszikus szereplő, akik közül egyértelműen Lando az összetettebb karakter, Chewie viszont talán a szerethetőbb. Han két cimbije közül vajon melyik lesz elég erős, hogy felkapaszkodjon a legjobb 32 mezőnyébe? 1 nap múlva kiderül! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ez se könnyebb mint a többi. Az érzelmek csatája. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Chewie!!!!!! Imádom Landot, de annyira nem érzem olyan erősnek. Jó, Chewie sem olyan erős, de szerethetőbb, és nagyon jó társ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 (edited ) Látom a wookiek nem csak holosakkban nem tudnak veszíteni, hanem a szavazásokon se, így hagyjuk őt nyerni. Edited November 21, 2017 by luke19 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Csubi úgy lenyomja Landót mint anno a Bespinen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Lando nekem nagyon semleges. A Rebels és a Battlefront 2 kampánya kicsit szinesitette, de Chewie-t igy se éri utol. Chewbacca néha viszont szó szerint egy állat: Han befagyasztása előtt úgy dobálja a rohamosztagosokat mintha rongybabák lennének. Amikor pedig lekerül a bilincs Lando hiába jófejkedik a vuki rögtön a torkának esik. És mint tudjuk ha veszit akkor mellesleg letépi az ellenfelei kezeit. Egyébként viszont néha vicces is tud lenni: mint amikor ott nyűszit a Halálcsillag hulladékzúzójának az ajtajában vagy amikor az ep.7-ben a legnagyobb baja a Starkiller bázison -épp mikor kiderül hogy az egész terv dugába dölhet- hogy fázik. Ha a kutyák némi plusz értelmet és erőt kapnának olyasmik lennének mint Chewie. Nem egy észlény, de aki a barátja lesz ahhoz roppant hűséges. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Kire szavazzak? Chewie vagy Chewie? Nem tudok dönteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ez is egyértelmű. Chewie az egyik kedvencem. Remélem jó sokat szerepel majd az idei filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Lando! Bár lehet kisbetűvel kéne írnom, mert ahogy látom, tényleg én vagyok az egyetlen, aki rá szavazott. Én bírom az ipsét, sunyi kis figura, lehengerlő stílussal. Ráadásul az önző külső önzetlen belsőt takar, csak nagyon sokat kell kotorászni azért, hogy megtalálják. Meg párszor át kell vernie Darth Vadernek. A Solóból is inkább Lando érdekel, és még mindig kíváncsi vagyok, hová lett ő az ep6 után (a BF2 kampányára is részben miatta vagyok kíváncsi). Chewie meg a Star Wars egyik népszerű díszleteleme. Nem csípem a kutyákat, Chewie-t sem szeretem. Legjobb esetben is semleges. Az egyetlen, ami miatt érdekel, az az ep8, kíváncsi vagyok, hogyan funkcionál Han nélkül. De ez édes kevés ahhoz, hogy Landót nálam lenyomja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ez megint egy egyszerű, akárcsak a lázadók esetében. Lendo kapta a voksomat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 1 perccel korábban, Dei írta: Ez megint egy egyszerű, akárcsak a lázadók esetében. Lendo kapta a voksomat. Mégsem vagyok egyedül. Már ketten vagyunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 30 perccel korábban, Bomarr írta: Lando nekem nagyon semleges. A Rebels és a Battlefront 2 kampánya kicsit szinesitette, de Chewie-t igy se éri utol. Chewbacca néha viszont szó szerint egy állat: Han befagyasztása előtt úgy dobálja a rohamosztagosokat mintha rongybabák lennének. Amikor pedig lekerül a bilincs Lando hiába jófejkedik a vuki rögtön a torkának esik. És mint tudjuk ha veszit akkor mellesleg letépi az ellenfelei kezeit. Egyébként viszont néha vicces is tud lenni: mint amikor ott nyűszit a Halálcsillag hulladékzúzójának az ajtajában vagy amikor az ep.7-ben a legnagyobb baja a Starkiller bázison -épp mikor kiderül hogy az egész terv dugába dölhet- hogy fázik. Ha a kutyák némi plusz értelmet és erőt kapnának olyasmik lennének mint Chewie. Nem egy észlény, de aki a barátja lesz ahhoz roppant hűséges. Vagy amikor Han ránéz, hogy "Tényleg átvertem őket kétszer?", amire Chewie csak jóváhagyólag bólogat és "hümmög". Hatalmas Ezzel együtt nekem Landohoz húz a szívem, mindig jót derülök a köpönyegforgatásán és az "azt hittem nem látsz!!!" párbeszéden a Sarlacc gyomra fölött. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Mindkét karaktert nagyon bírom, de Chewbacca azért mégiscsak Chewbacca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Lando remek karakter, viszont Csubi az EPVII-ben nagyot alakított, ontotta a poénokat. "Fázol?" Szóval én most reá szavazok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Én is bírom Chewie-t, de főleg azért, ahogy Han beszél vele (az Ep7-beli közös jeleneteik óriásiak, és szerintem a legjobbak a Saga-ban), önálló karakterként nem annyira tudom értékelni. Kicsit olyan, mint egy díszlet elem (két lábon járó bunda, ugyebár), klassz meg minden, de nem sokkal több. Lando messze nem kedvencem, és kevés karakterrel szemben nyert volna, de itt most ő a nyerő nálam is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Nálam is Lando nyert és Pildi meg is indokolta miért: Chewie-ból hiányzik az, hogy tudjon beszélni. Persze az óbégatás most már kitörölhetetlenül a karakter része, de valahogy Lando nálam veri a kenetteljes csibészes stílusával. Na meg ahogy C-3PO-val bánik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lando remek karakter, viszont Csubi az EPVII-ben nagyot alakított, ontotta a poénokat. "Fázol?" Ezt a poént Han ontotta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 De Csubi miatt, és volt még több is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Han csak fordított Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Csubit szeretem. Lando t nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 A Lando képregény után óriásit nőtt számomra a karakter, úgyhogy bocsánat kedves morgó szőnyeg, de neki ment a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Ez a párharc csak azért volt nehéz számomra, mert egyiküket sem kedvelem különsöképpen. Chewie-ra szavaztam, mert ő mindhárom trilógiában (plusz egy spinoff-ban) is szerepet kap, úgyhogy számomra ő jobban hozza van nőve a Saga-hoz, mint Lando... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts