Rog Hozzászólás ideje: 2022. Április 26. Hozzászólás ideje: 2022. Április 26. Újra megváltozott a Spider-Man: Across the Spider-Verse bemutatójának időpontja ami 2023 június 2 lett. A második rész címe Spider-Man: Beyond the Spider-Verse míg a bemutató időpontja 2024 március 29 lett. A Sony bejelentette hogy lesz harmadik Venom muvi. 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 2. Hozzászólás ideje: 2022. Május 2. A galaxis őrzői vol. 3 forgatási képek: 1 3 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Fú gyerekek ez az új Doctor Strange film valami eszméletlen lett Nem tévedtek azzal sem, hogy ez az eddigi legvéresebb Marvel. Az utolsó stáblistás jelenetnél leteszitek a hajatokat, az biztos 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Azt hiszem, ez lesz az első MCU mozi, amit már a Disney+-on fogok először látni. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. On 5/3/2022 at 1:21 AM , Rog said: A galaxis őrzői vol. 3 forgatási képek: Hát, okééé. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Azt hiszem, ez lesz az első MCU mozi, amit már a Disney+-on fogok először látni. A mozibemutatókat a premier napján ugyanúgy felrakja a Disney a streamingre mint a Warner? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. 1 órával korábban, Iqvi írta: Hát, okééé. Mi a bibi? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. 43 perccel korábban, Frenkie írta: A mozibemutatókat a premier napján ugyanúgy felrakja a Disney a streamingre mint a Warner? Nem, kb. három hónapot várnak, és csak aztán került fel. A Black Widownál ők is egyszerre dobták fel streamingre és moziba, de az eléggé visszafelé sült el (alacsony bevétel, összeveszés Scarlett Johansennel, a közösség feldühítése), szóval ezt a megoldást feladták ott és akkor fel is adták, a következő film, a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings már csak moziban lett bemutatva, és azóta is így van. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. A Doktor Strange filmben Spoiler milyen szerepe lesz az X-mennek? Szeretném tudni, hogy megéri-e pénzt áldozni a filmre, mivel én csak az ő szerepükre lennék kíváncsi. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. 9 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Doktor Strange filmben Spoiler elrejtése milyen szerepe lesz az X-mennek? Szeretném tudni, hogy megéri-e pénzt áldozni a filmre, mivel én csak az ő szerepükre lennék kíváncsi. Spoiler Csak pár perces szerepet kapott Charles Xavier. Meg egy Fantasztikus 4es tag tűnik fel. A többiek már az MCU-ban megismert emberek variánsai. Carter kapitány és Marvel kapitány. Az a rengeteg cameo akit beharangoztak hazugság volt. Aki csak ez miatt nézné a filmet csalódni fog. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. 13 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Fú gyerekek ez az új Doctor Strange film valami eszméletlen lett Nem tévedtek azzal sem, hogy ez az eddigi legvéresebb Marvel. Az utolsó stáblistás jelenetnél leteszitek a hajatokat, az biztos Én ma megyek. Nem is feltétlenül a lehetséges cameók miatt várom. Ez az egész horroros, multiverzumos őrület már önmagában nagyon érdekel. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. 1 órával ezelőtt, ati írta: Spoileres tartalom megtekintése Csak pár perces szerepet kapott Charles Xavier. Meg egy Fantasztikus 4es tag tűnik fel. A többiek már az MCU-ban megismert emberek variánsai. Carter kapitány és Marvel kapitány. Az a rengeteg cameo akit beharangoztak hazugság volt. Aki csak ez miatt nézné a filmet csalódni fog. Köszönöm a választ, Spoiler akkor ez nálam kimarad. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. 1 órával korábban, Whill írta: Én ma megyek. Nem is feltétlenül a lehetséges cameók miatt várom. Ez az egész horroros, multiverzumos őrület már önmagában nagyon érdekel. Na kíváncsi leszek a véleményedre 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Nekem még várnom kel holnapig. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. (szerkesztve) Nagyon jó volt. Hozta az elvárásaimat. @Darth Revan9 nézd meg mindenképp, az ízlésedet ismerve biztos tetszeni fog neked is. Még egy Dragonlance utalás is van benne. Szerintem ez megint az a fajta film lesz, amit a kritikusok lehúznak, de a rajongók odalesznek érte. Szerkesztve: 2022. Május 6. - Whill Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, Whill írta: Nagyon jó volt. Hozta az elvárásaimat. @Darth Revan9 nézd meg mindenképp, az ízlésedet ismerve biztos tetszeni fog neked is. Még egy Dragonlance utalás is van benne. Szerintem ez megint az a fajta film lesz, amit a kritikusok lehúznak, de a rajongók odalesznek érte. Köszi, de most nincs hozzá kedvem. Spoiler Csak egyvalami miatt néztem volna meg, de mint kiderült minimális a szerepe. Szerkesztve: 2022. Május 7. - Darth Revan9 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Valaki elmondja hogy pontosan mit láttam az első stáblistás jelenetben? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. Hozzászólás ideje: 2022. Május 7. 8 perccel korábban, RacerX írta: Valaki elmondja hogy pontosan mit láttam az első stáblistás jelenetben? Doctor Strange-SPOILEREK: Megmagyarázzuk a film végét és a stáblistás jeleneteket 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 6 órával ezelőtt, Rog írta: Padmé jól kigyúrta magát. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Befejeződött a harmadik galaxis őrzős muvi forgatása. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Padmé jól kigyúrta magát. Ma már Vader nem fojtogathatná csak úgy, mert akkorát letoszna neki a kalapáccsal, hogy menten visszatérne a Világos Oldalra, kétszer is. 6 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. Hozzászólás ideje: 2022. Május 8. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Padmé jól kigyúrta magát. Szenáthor. 9 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.