Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Újra megváltozott a Spider-Man: Across the Spider-Verse bemutatójának időpontja ami 2023 június 2 lett.

A második rész címe Spider-Man: Beyond the Spider-Verse míg a bemutató időpontja 2024 március 29 lett.

A Sony bejelentette hogy lesz harmadik Venom muvi.

Hozzászólás ideje:

Fú gyerekek ez az új Doctor Strange film valami eszméletlen lett :D Nem tévedtek azzal sem, hogy ez az eddigi legvéresebb Marvel. Az utolsó stáblistás jelenetnél leteszitek a hajatokat, az biztos :D 

Hozzászólás ideje:
On 5/3/2022 at 1:21 AM , Rog said:

A galaxis őrzői vol. 3 forgatási képek:

011.jpg

014.jpg

013.jpg

015.jpg

016.jpg

017.jpg

019.jpg

018.jpg

Hát, okééé.:shocked:

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Dzséjt írta:

Azt hiszem, ez lesz az első MCU mozi, amit már a Disney+-on fogok először látni. :D 

A mozibemutatókat a premier napján ugyanúgy felrakja a Disney a streamingre mint a Warner?

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, Frenkie írta:

A mozibemutatókat a premier napján ugyanúgy felrakja a Disney a streamingre mint a Warner?

Nem, kb. három hónapot várnak, és csak aztán került fel. A Black Widownál ők is egyszerre dobták fel streamingre és moziba, de az eléggé visszafelé sült el (alacsony bevétel, összeveszés Scarlett Johansennel, a közösség feldühítése), szóval ezt a megoldást feladták ott és akkor fel is adták, a következő film, a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings már csak moziban lett bemutatva, és azóta is így van.

Hozzászólás ideje:

A Doktor Strange filmben

Spoiler

milyen szerepe lesz az X-mennek?

Szeretném tudni, hogy megéri-e pénzt áldozni a filmre, mivel én csak az ő szerepükre lennék kíváncsi.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A Doktor Strange filmben

Spoiler elrejtése

milyen szerepe lesz az X-mennek?

Szeretném tudni, hogy megéri-e pénzt áldozni a filmre, mivel én csak az ő szerepükre lennék kíváncsi.

Spoiler

Csak pár perces szerepet kapott Charles Xavier. Meg egy Fantasztikus 4es tag tűnik fel. A többiek már az MCU-ban megismert emberek variánsai. Carter kapitány és Marvel kapitány. Az a rengeteg cameo akit beharangoztak hazugság volt. Aki csak ez miatt nézné a filmet csalódni fog.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Fú gyerekek ez az új Doctor Strange film valami eszméletlen lett :D Nem tévedtek azzal sem, hogy ez az eddigi legvéresebb Marvel. Az utolsó stáblistás jelenetnél leteszitek a hajatokat, az biztos :D 

Én ma megyek. Nem is feltétlenül a lehetséges cameók miatt várom. Ez az egész horroros, multiverzumos őrület már önmagában nagyon érdekel. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, ati írta:
  Spoileres tartalom megtekintése

Köszönöm a választ,

Spoiler

akkor ez  nálam kimarad.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Whill írta:

Én ma megyek. Nem is feltétlenül a lehetséges cameók miatt várom. Ez az egész horroros, multiverzumos őrület már önmagában nagyon érdekel. :D

Na kíváncsi leszek a véleményedre :D 

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt. Hozta az elvárásaimat. @Darth Revan9 nézd meg mindenképp, az ízlésedet ismerve biztos tetszeni fog neked is. Még egy Dragonlance utalás is van benne. :D

Szerintem ez megint az a fajta film lesz, amit a kritikusok lehúznak, de a rajongók odalesznek érte.

Szerkesztve: - Whill

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Whill írta:

Nagyon jó volt. Hozta az elvárásaimat. @Darth Revan9 nézd meg mindenképp, az ízlésedet ismerve biztos tetszeni fog neked is. Még egy Dragonlance utalás is van benne. :D

Szerintem ez megint az a fajta film lesz, amit a kritikusok lehúznak, de a rajongók odalesznek érte.

Köszi, de most nincs hozzá kedvem.

Spoiler

Csak egyvalami miatt néztem volna meg, de mint kiderült minimális a szerepe.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Padmé jól kigyúrta magát.

Ma már Vader nem fojtogathatná csak úgy, mert akkorát letoszna neki a kalapáccsal, hogy menten visszatérne a Világos Oldalra, kétszer is. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.