Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. The Suicide Squad szereplőlista: 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Wonder Woman 1984 előzetes: 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. The Suicide Squad Behind the scenes videó... na most lett várós ez a film! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Az eddigi "Csodanőci 1984" videóanyagok nem igazán fogtak meg. Egyelőre úgy érzem hogy azt a muvit csakis "Csodanőci" miatt fogom megnézni mert eddig egyedül ő érdekel belőle. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. 16 perccel korábban, Rog írta: Az eddigi "Csodanőci 1984" videóanyagok nem igazán fogtak meg. Egyelőre úgy érzem hogy azt a muvit csakis "Csodanőci" miatt fogom megnézni mert eddig egyedül ő érdekel belőle. Én várom a filmet, márcsak Pedro Pascal miatt is. Az első képek Robert Pattinson Batmanjéről! 1 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. 18 perccel korábban, Rog írta: Egyelőre úgy érzem hogy azt a muvit csakis "Csodanőci" miatt fogom megnézni mert eddig egyedül ő érdekel belőle. Ezt nem csodálom, bár én inkább Harley Quinn párti vagyok. A Suicide Squadot is ő mentette meg nálam a "borzalmas" kategóriától. Közben a Gotham Knights címre hallgató játéknak is befutott az előzetese: 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. The Flash concept art-ok. A felsőn Keaton Batman-je van. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 22. (szerkesztve) Zack JL alkotásának előzetese: 4 darab 1 órás műként fog érkezni jövő év elején. Később egy 4 órás filmként is meglehet majd tekinteni. Szerkesztve: 2020. Augusztus 22. - Bence1997 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. A Pattinson—féle The Batman előzetese is befutott. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. (szerkesztve) 13 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én várom a filmet, márcsak Pedro Pascal miatt is. Pedi engem csak Mandi nézés közben érdekel. Amúgy egyáltalán nem. 13 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Ezt nem csodálom, bár én inkább Harley Quinn párti vagyok. Nekem az egész DC-CU vagy mi és MCU világ női közül egyedül "Csodanőci" jön be igazán. Mindene megvan hozzá. Sötét haj, barna szemek, bejövős jellem, arc, hang, alak és szuperhős szerkó. Szerkesztve: 2020. Augusztus 23. - Rog 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. Eddig a Batman és az Igazság Ligája lett a legjobb. 1 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 23. 21 órával ezelőtt, Bence1997 írta: The Suicide Squad szereplőlista Nagyon hangulatos kis anyag (bár ez az előző verziónál is tök rendben volt szerintem), de ezeknek a figuráknak a többsége számomra szörnyen gagyinak és szánalmasnak tűnik. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Az új Robert Pattinson-féle Batman fog valamelyik univerzumhoz kapcsolódni? Esetleg a Joaquin Phoenix-féle Jokerhez? Vagy teljesen különálló lesz? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. 6 perccel korábban, Whill írta: Az új Robert Pattinson-féle Batman fog valamelyik univerzumhoz kapcsolódni? Esetleg a Joaquin Phoenix-féle Jokerhez? Vagy teljesen különálló lesz? Elméletileg teljesen különálló lesz, illetve bejelentettek egy a filmmel egy univerzumban játszódó, a Gothami Rendőrségre fókuszáló sorozatot is. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. 23 órával ezelőtt, pb69 írta: Nagyon hangulatos kis anyag (bár ez az előző verziónál is tök rendben volt szerintem), de ezeknek a figuráknak a többsége számomra szörnyen gagyinak és szánalmasnak tűnik. Dettó. Már a 2016-os film is azért nem tetszett, mert totál érdektelenek voltak a karakterek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 24. A Themyscira című szám a Wonder Woman 1984 zenei albumáról: Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Így többszöri megnézés után az új The Batman trailere nagyon bejövős. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. 22 órával ezelőtt, Frenkie írta: Dettó. Már a 2016-os film is azért nem tetszett, mert totál érdektelenek voltak a karakterek. Azt hiszem a Bosszúállók nekem is pont ezért nem tetszett. Vasemberen kívül szinte mindenki érdektelen volt. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 25. Én az MCU hősei közül a Vaspasas-Thor-kapitány triót míg a DC-CU hősei közül a Batmanus-Supermanus-Csodanőci triót bírom igazán. A 2016-os Suicide Squad-ból egyedül csak Batmanust bírom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 31. 22 millióan követték a DCFandome eseményt!!! Tkp. lesöpörtek mindenkit. A SDCC is virtuálisan volt közvetítve, de ott még a fele se volt szerintem. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 31. 47 perccel korábban, Bence1997 írta: 22 millióan követték a DCFandome eseményt!!! Tkp. lesöpörtek mindenkit. A SDCC is virtuálisan volt közvetítve, de ott még a fele se volt szerintem. Ez jót jelent a DC-nek? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 2. Hírek! Nem hiszem el! Egy ismerősöm jelezte, hogy az ún sorozatbarát oldalon megtalálta a Gotham sorozat 5. évadának 1-5. részeit szinkronosan. Én egy másik oldalon kezdtem el kutakodni, és belenéztem ott az ötödik évad 1. részébe Tényleg szinkronos volt. Ha jól hallottam minden hang maradt. Nem igazán értem, hogy történhetett ez. Eddig mindig bárkit kérdeztem, senki se tudott semmit a Gotham 5. évadának szinkronjáról. Két dolog történhetett. 1. Egy steaming szolgáltatónál volt, vagy van még az ötödik évad. Valamelyik steaming csatorna leadta szinkronosan a befejező évadot. 2. A TV2 csoport a közelmúltban kezdte el készíteni a befejező évadhoz a szinkront. Van valaki, aki közel van a kályhához, megszerezte az első öt leszinkronizált részt és felpakolta netre. Valószínűleg még folyamatban lehet a további részek szinkronizálása. A Prime épp most ismétli a negyedik évadot. Legutóbb a 4. évad 14. része volt TV-ben. Vajon melyik lehet a háttérben? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 2. Közben megtudtam, hogy a Netflix készítette el a Gotham zárásának szinkronját. Állítólag szeptember 1-én lőtték fel mind a 12 részt. Ennek nem örülök. Nem tudom, hogy van-e remény arra, hogy TV-ben is vetítsék 8 héten belül, mikor a Prime befejezi a 4. évad részeinek ismétléseit. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. A COVID újra lecsapott! A The Batman 3 napja kezdte el újra a munkát, ma viszont jött a hír, hogy leáll 2 hétre a munka, mivel az egyik stábtag - Robert Pattinson - koronavírusos lett... 1 2 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 4. Lehet, hogy ebből a Batman filmből 2022-re lesz valami? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 4. Minden film 2022-ben jön? Durva év lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megint elhalasztották a Wonder Woman 1984-et. Ezúttal december 25-e az új dátum. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. 11 perccel korábban, Darth Sky írta: december 25 Ez komoly? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez komoly? Ebből szerintem még 21 tavasza is lesz. Egyszerűen idén nagy blockbuster filmeket nem fognak kiadni - ezt a Sony leközölte, más stúdiók se fognak kockáztatni. Mivel a WW most tolódott, a Marvel is fogja előbb-utóbb a Black Widow filmet - tippre februárra, az Eternals helyére, amelyről még mindig nincs semmi infónk. Így ott minden tolódik, legalábbis az első 3-4 film a 4. fázisból biztos. Itt a Batman film kérdéses, lesz ebből jövő őszre valami? (Illetve a Dűne is tolódni fog így jövőre) 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Sajnálom. Szegény új Wonder Woman film elég rosszul járt. Már rég készen van. Eredetileg tavaly novemberben akarták bemutatni azt hiszem. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.