Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. (szerkesztve) Most hogy mondod, eléggé odaszerkesztettnek tűnik az a sárga rész ott ... :/ Szerkesztve: 2019. December 13. - Sinistra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Zseniális ez a kis videó! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hétfőn élőben bele lehet nézni a világpremier közvetítésébe ami helyi idő szerint 5:30pm PT/8:30pm ET-kor kezdődik. No lehet agyalni hogy az magyar idő szerint mikor lesz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 2 perccel korábban, Rog írta: ami helyi idő szerint 5:30pm PT/8:30pm ET-kor kezdődik. No lehet agyalni hogy az magyar idő szerint mikor lesz. Nem sokat kell agyalni. 12.17 - 02:30. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Én nem értek az időátszámításokhoz úgyhogy hiába agyaltam volna rajta. 1 Válasz
Süni Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 40 perccel korábban, Rog írta: Most az a sejtésem támadt hogy kamu az egész. Fura, hogy egy úszóról nevezték el. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 16 interjú (YouTube-osak de úgy voltam velük hogy mellőzöm a lejátszóablakos berakást mert úgy annyi videó szerintem már sok ide,): J. J. Abrams John Williams Daisy Ridley Adam Driver Anthony Daniels John Boyega Oscar Isaac Domhnall Gleeson Ian McDiarmid Mark Hamill Billy Dee Williams Kelly Marie Tran Keri Russell Naomi Ackie Joonas Suotamo Richard E. Grant 1 2 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Éppen most , Rog írta: 16 interjú (YouTube-osak de úgy voltam velük hogy mellőzöm a lejátszóablakos berakást mert úgy annyi videó szerintem már sok ide,): J. J. Abrams John Williams Daisy Ridley Adam Driver Anthony Daniels John Boyega Oscar Isaac Domhnall Gleeson Ian McDiarmid Mark Hamill Billy Dee Williams Kelly Marie Tran Keri Russell Naomi Ackie Joonas Suotamo Richard E. Grant Igen, ők vannak a legutóbbi trailer stáblistáján is. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. (szerkesztve) Nem olvastam, hogy mit írtok, (szándékosan) de láttam, hogy Palpatine-ról volt szó, meg, hogy @Ody Mandrell szerint lehet Baby Yoda Rey apja. Én Palpatine-t úgy tudnám elképzelni, mint Darth Bane-t, a TCW-ben. Tehát, hogy meghalt, de ott van. Remélem értitek mire gondolok. Mondjuk Szerdán megtudjuk. Szerkesztve: 2019. December 13. - Adrián 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Most látom hogy a messengeren már vannak SW-s filterek. A chat színét is átlehet állítani. Valamint megjelentek a filmmel kapcsolatos matricák is. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 13. (szerkesztve) 10 perccel korábban, Adrián írta: Nem olvastam, hogy mit írtok, (szándékosan) de láttam, hogy Palpatine-ról volt szó, meg, hogy @Ody Mandrell szerint lehet Baby Yoda Rey apja. Én Palpatine-t úgy tudnám elképzelni, mint Darth Bane-t, a TCW-ben. Tehát, hogy meghalt, de ott van. Remélem értitek mire gondolok. Mondjuk Szerdán megtudjuk. Elolvashatod, itt csak hivatalos dolgok vannak és max. fan teóriák. Szerkesztve: 2019. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Elolvashatod, itt csak hivatalos dolgok vannak és max. fan teóriák. Kerülöm az összes Ep9-es topikot, több-kevesebb sikerrel, most éppen kevesebbel. Na mindegy én majd most RO-t nézek. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. A TV spotokat és ezt a bizonyos videót már én sem néztem meg, és még az itteni beszélgetést a videóról sem mertem elolvasni. Persze tudom, hogy ez a szó szoros értelmében nem spoiler, mert hivatalos anyag. Hétfőtől már netezni sem nagyon merek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Aki semmit nem akar tudni a filmről az hétfőtől tényleg jobb ha nem megy fel a netre. Max. ide. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Veszélyes dolog már az is, ha az ember ott ül a gépe előtt, mert lehet, hogy végül mégis megnézi azt a bizonyos videót. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2019. December 13. Hozzászólás ideje: 2019. December 13. 1 órával korábban, Rog írta: 16 interjú (YouTube-osak de úgy voltam velük hogy mellőzöm a lejátszóablakos berakást mert úgy annyi videó szerintem már sok ide,): J. J. Abrams John Williams Daisy Ridley Adam Driver Anthony Daniels John Boyega Oscar Isaac Domhnall Gleeson Ian McDiarmid Mark Hamill Billy Dee Williams Kelly Marie Tran Keri Russell Naomi Ackie Joonas Suotamo Richard E. Grant Jó volt megnézni ezeket az interjúkat. Érdekes, milyen irányba változtak a karakterek a 9. részre. Nekem anno még valamelyest piszkálta a csőrömet, hogy Kylóra visszakerült a sisak, de ma már tök jó döntésnek tartom. JJ-nek igaza volt; nagyon jól illik a személyiségéhez ez a repedezett sisak és fenyegetőbb lesz tőle. Öröm Hamillel újra interjút látni. Már hiányzott. Nagyon bírom a fickót. Lehet, hogy nem mai gyerek, de még mindig az a fiatalos lelkesedés árad belőle, ami anno az eredeti trilógiában, Luke-ként is. Remélem a szelleme többször is fel fog tűnni a 9. részben és láthatjuk a jóságos bölcs mentor szerepében tetszelegni, ha már a TLJ-ben ez nem lehetett benne, amivel egyébként nem volt bajom, de azért ilyen téren mégiscsak van egy kis hiányérzetem. A másik, ami tetszett még, az az, hogy Richard E. Grant szerint Pryde Huxra amőbaként tekint. Azon jót mosolyogtam. 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. (szerkesztve) Az eddigi legjobb klipben elhangzik, hogy: "At last..." és JJ mondta, hogy a film első mondata az At szóval kezdődik. Lehetséges, hogy ez a klip lesz a film nyitánya? Szerkesztve: 2019. December 14. - Kenobi tábornok 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Nem lenne gyenge nyitány az biztos. Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Nekem csak egy kérdésem van. Miért Kylo-t manipulálta az elejétől foga Sidius? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Talán így akart bosszút állni a Skywalkereken. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Meg az is benne lehet a pakliban hogy a srác a teljes kiképzetlensége miatt könnyű célpont lehetett a vén szemétládának. Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Talán így akart bosszút állni a Skywalkereken. Igen az logikusan hangzik. Ez meg is magyarázná, hogy Snoke miért is félt Luke-tól. Bár van egy sejtésem, hogy a Lucas féle verziót használták alapul. Abban Luke-ot kísérti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Lehet, hogy rájött miszerint a Skywalkerek elpusztítása nélkül nem térhet vissza tartósan. Ezért ez volt az első és azután lépne megint színre, hogy a kiválasztott vérvonalát eltörölte és senki nem lesz aki megint bele tudna köpni a levesébe. 2 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 1 órával ezelőtt, DiO írta: Nekem csak egy kérdésem van. Miért Kylo-t manipulálta az elejétől foga Sidius? Az ep8-ban Snoke-ként ki is mondja: a vérvonala miatt. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Majdnem sikerült megúszni a Skywalker sagát LMBTQIDDQDIDKFA szerepeltetés nélkül... 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Egy kis retró: 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Újabb részletet kaptunk. 1 4 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. 8 perccel korábban, Rog írta: Újabb részletet kaptunk. Bszki és ezt sem bírtam ki, hogy ne nézzem meg. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Ez egy átvezető jelenet, sokat nem tudtunk meg belőle. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Hozzászólás ideje: 2019. December 14. Jött egy új szöveg Palpi atyánktól is: 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.