Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem titok, hogy nem kifejezetten szeretem a TLJ-t, sőt az új film tükrében át is raktam eggyel lejjebb az értékelését a topicjában, de a 9 kifejezetten tetszett, helyre rakja ezt a trilógiát szerintem. Idézném magam az értékelős topicból, természetesen spoiler mentes

2019. 12. 18. - 21:37, Darth Cupsy írta:

Anno írtam, ha Mr. JJ helyre rakja azt amit Rian csinált akkor szentté avattatom, na szóval ha valaki tudja, hogy kell elindítani a procedúrát akkor ne tartsa magában :D

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Most értem haza a moziból. Egyelőre rövid leszek. Érdekes módon jobban vívódom most, mint a 8. rész első megtekintése után. Az utolsó Jedik-re egyből rávágtam hogy mestermű. Itt most azt mondom: Összességében úgy gondolom hogy gyönyörű lezárást kapott a Skywalker Saga, de van néhány dolog, ami miatt kissé húztam a számat. Kifejtem majd, még össze kell szedni a gondolatokat, amihez idő is kell. De megnyugtatok mindenkit aki még nem látta, a hibái ellenére jó lett a Skywalker kora!

Hozzászólás ideje:

Én majd szombat este fogom megtekinteni. Egyelőre nem futottam bele nagyobb spoilerekbe. Bár lehet, hogy nem bírom ki szombat estig, és elolvasom az összeset. :lol: De valahogy igyekszem tűrtőztetni magam. Már csak kb. 43 órát kell kibírnom, abból kb. 18 óra alvás... :D 

Hozzászólás ideje:
  2019. 12. 19. - 23:14, caseyjones írta:

Én majd szombat este fogom megtekinteni. Egyelőre nem futottam bele nagyobb spoilerekbe. Bár lehet, hogy nem bírom ki szombat estig, és elolvasom az összeset. :lol: De valahogy igyekszem tűrtőztetni magam. Már csak kb. 43 órát kell kibírnom, abból kb. 18 óra alvás... :D 

Teljes nézet  

Nem olyan rég kedvelted az egyik hozzászólásom a spoileresben :P rossz helyen nézelődsz :P

Hozzászólás ideje:

RT audience score: 86 :o hát azt hittem alacsonyabb lesz mint a TLJ (az 45)

Ezek szerint az emberek jobban vevők a fanservice-ra, mint a Rian féle frissességre... Jaj, nagyon félek, hogy ennek ő issza meg a levét

Hozzászólás ideje:
  2019. 12. 20. - 8:47, Yoda József írta:

Ezek szerint az emberek jobban vevők a fanservice-ra, mint a Rian féle frissességre... Jaj, nagyon félek, hogy ennek ő issza meg a levét

Teljes nézet  

Hát igen, tudtam, hogy ez lesz végül. Szerintem Rian már nem dolgozik a projektjén. Amióta elkezdte mondogatni, hogy még akar egy filmet csinálni, azóta lehet már megtörtént aminek megkellett történnie. Ez van. Fanservice kell, új dolog meg nem. Ironic. :hmm:

Hozzászólás ideje:
  2019. 12. 20. - 9:02, Bence1997 írta:

Hát igen, tudtam, hogy ez lesz végül. Szerintem Rian már nem dolgozik a projektjén. Amióta elkezdte mondogatni, hogy még akar egy filmet csinálni, azóta lehet már megtörtént aminek megkellett történnie. Ez van. Fanservice kell, új dolog meg nem. Ironic. :hmm:

Teljes nézet  

Ez szomorú és nagyon rossz útra vezet. 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Azt még megértem, ha azt olvasom, hogy az ep7 "nem új", de miért gondoljátok ezt az ep9-ről is?

Talán a szellemisége olyan, mint a korábbiaknak volt, de cselekményben vagy látványban semmi esetre érzem benne kopizást.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Brodie

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.