Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 04. - 12:13, Dzséjt írta:

Most képzeld el, mit érzek én, két hónapja várom már ezt a részt. :hehe:

Teljes nézet  

Na jó most azt képzeld el mit éreztünk mi, mikor megtudtuk, hogy nálunk korábban jutott el hozzád az első 4! rész! Majd máskor sajnállak cimbora! De szép próbálkozás volt! ;)

Hozzászólás ideje:

A dialógusok baromi erősek, no pátosz, real az egész, poénok finomak de ütnek, 5 rész óta... nagyon bejön a sztori, remekül megírva és adagolva, a látvány úgy pazar ahogy van. Nálam ez a sori 10/10, és az is látszik már most, hogy ez végig így marad, ez a stáb nem nyúl mellé, fél centit sem. Állat. 

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 05. - 14:45, Darth Porg írta:

A dialógusok baromi erősek, no pátosz, real az egész, poénok finomak de ütnek, 5 rész óta... nagyon bejön a sztori, remekül megírva és adagolva, a látvány úgy pazar ahogy van. Nálam ez a sori 10/10, és az is látszik már most, hogy ez végig így marad, ez a stáb nem nyúl mellé, fél centit sem. Állat. 

Teljes nézet  

Pontosan.

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 06. - 22:00, Yoda József írta:

Az a helyzet, hogy mikor a nap végén megnézem a részt, az előttem szólók már kb mindent elmondtak róla... 

Teljes nézet  

Én is inkább érzelmi hsz-t írtam, mintsem tartalmit, mert számomra ami leginkább érdemessé teszi a sorozatot a többi közt, az a rám gyakorolt hatása. 

Hozzászólás ideje:

Van arról valamilyen info, hogy az Andor és a Rebels epizódjai milyen sorrendben követik egymást? Gondoltam az Andor mellé érdemes lenne egy Rebels újranézés is, ha már mind a kettő ugyanabban az évben játszódik.

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 09. - 20:44, ati írta:

Van arról valamilyen info, hogy az Andor és a Rebels epizódjai milyen sorrendben követik egymást? Gondoltam az Andor mellé érdemes lenne egy Rebels újranézés is, ha már mind a kettő ugyanabban az évben játszódik.

Teljes nézet  

Részletes sajnos nincsen. Az ötödik részben említenek egy kesseli incidenst, az több mint valószínű, hogy a Spark of Rebellionban látottakra utalás. Ha így van, akkor az Andor a Rebels első epizódja után veszi valamikor a kezdetét.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Klassz, csekkolom, aztán majd hozom is, de most melóban vagyok. 

Szerk. : a speeder bike-os? Láttam már a képet, nem gondoltam, hogy ez lesz.

Nem tudom miért nem maradnak a D+ csempéivel összhangban?

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.