csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Most képzeld el, mit érzek én, két hónapja várom már ezt a részt. Na jó most azt képzeld el mit éreztünk mi, mikor megtudtuk, hogy nálunk korábban jutott el hozzád az első 4! rész! Majd máskor sajnállak cimbora! De szép próbálkozás volt! 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 4. 17 perccel korábban, csoli1138 írta: Na jó most azt képzeld el mit éreztünk mi, mikor megtudtuk, hogy nálunk korábban jutott el hozzád az első 4! rész! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Még senki nem látta az új részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Még senki nem látta az új részt? Én most fejeztem be. Nagyon tetszett. Részleteket inkább a topikba írok. A rész címe: The Axe Forgets 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Én is láttam már. Írtam is. Nem is két sort. Nagy megelégedésemre szolgál a minőség az irány és az egész mélysége! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Én szokás szerint csak este tudom majd megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Én is este fogom. Vagy csúszik péntekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. A mostani rész is szuper volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. @csoli1138 más lett a negyedik rész guide képe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. A dialógusok baromi erősek, no pátosz, real az egész, poénok finomak de ütnek, 5 rész óta... nagyon bejön a sztori, remekül megírva és adagolva, a látvány úgy pazar ahogy van. Nálam ez a sori 10/10, és az is látszik már most, hogy ez végig így marad, ez a stáb nem nyúl mellé, fél centit sem. Állat. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. 30 perccel korábban, Darth Porg írta: A dialógusok baromi erősek, no pátosz, real az egész, poénok finomak de ütnek, 5 rész óta... nagyon bejön a sztori, remekül megírva és adagolva, a látvány úgy pazar ahogy van. Nálam ez a sori 10/10, és az is látszik már most, hogy ez végig így marad, ez a stáb nem nyúl mellé, fél centit sem. Állat. Pontosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Sajnos én is csak pénteken fogom látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Én is holnap nézem. De nagy várakozással vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 5. Holnap fogom látni szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @csoli1138 más lett a negyedik rész guide képe. Hurrá, akkor hamarosan megoldom, a türelmi időt pedig megtoldom ezentúl.. Ki ez a szerencsecsomag aki ezzel trollkodik? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Keveslem eddig az aktivitást az epizód topikokban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Azt én is. Az új részt, még többen nem látták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Fantasztikus ez a sorozat! Bőven hozza a Zsivány szintet. Sőt! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 6. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Keveslem eddig az aktivitást az epizód topikokban. Az a helyzet, hogy mikor a nap végén megnézem a részt, az előttem szólók már kb mindent elmondtak róla... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Az a helyzet, hogy mikor a nap végén megnézem a részt, az előttem szólók már kb mindent elmondtak róla... Én is inkább érzelmi hsz-t írtam, mintsem tartalmit, mert számomra ami leginkább érdemessé teszi a sorozatot a többi közt, az a rám gyakorolt hatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Na itt akkor újítva 4. rész képe: Kicsit sajnálom, hogy nem egybevágó a D+ csempéivel a hivatalos guide-os. Na mindegy. az 5-össel várunk akkor még. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 7. Most már szerintem is érdemes várni az offical kiadásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 9. Van arról valamilyen info, hogy az Andor és a Rebels epizódjai milyen sorrendben követik egymást? Gondoltam az Andor mellé érdemes lenne egy Rebels újranézés is, ha már mind a kettő ugyanabban az évben játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 10. 13 órával ezelőtt, ati írta: Van arról valamilyen info, hogy az Andor és a Rebels epizódjai milyen sorrendben követik egymást? Gondoltam az Andor mellé érdemes lenne egy Rebels újranézés is, ha már mind a kettő ugyanabban az évben játszódik. Részletes sajnos nincsen. Az ötödik részben említenek egy kesseli incidenst, az több mint valószínű, hogy a Spark of Rebellionban látottakra utalás. Ha így van, akkor az Andor a Rebels első epizódja után veszi valamikor a kezdetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Na @csoli1138 még ilyen se volt! Olyan jelenetből készült guide kép, ami nem is volt a részben. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. (szerkesztve) Klassz, csekkolom, aztán majd hozom is, de most melóban vagyok. Szerk. : a speeder bike-os? Láttam már a képet, nem gondoltam, hogy ez lesz. Nem tudom miért nem maradnak a D+ csempéivel összhangban? Szerkesztve: 2022. Október 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Holnapra bekészítettem a 100-zas papírzsepit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Holnapra bekészítettem a 100-zas papírzsepit. Na ez érdekesen hangzik. Milyen tartalmak jönnek a D+-ra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 11. Na elkészítettem az 5. rész képét. Egy dolgot biztosan el lehet róla mondani: Spoilermentes! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.