Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. December 20. Hozzászólás ideje: 2014. December 20. De látom, Revan, neked meg pont meg lett a 9000, gratula. Köszi, neked is gratulálok ehhez a szép kerek számhoz Én meg várom a híreket, morzsákat. Egyébként pedig gratulálok Revan! Köszönöm szépen. A 9-es pont a szerencseszámom. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. (szerkesztve) Elnézést kérek mindenkitől, a ma hajnali viselkedésem miatt. Donátnak igaza volt, valóban elvesztettem a hidegvérem. Sajnálom. Szerkesztve: 2015. Január 26. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Semmi baj Werebazs. Mindannyiunkkal előfordult már. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Semmi baj Werebazs. Mindannyiunkkal előfordult már. Az lehet, de olyan h*lyét még nem nagyon láttam, aki előadja, hogy mennyire igyekszik senkit sem megsérteni, aztán a következő tíz sorában mást se csinál, mint sérteget.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Semmi baj, Werebazs! Velem is előfordult már hasonló, ilyenkor igyekszem valahogy lehiggadni, ezt próbáltam tanácsolni neked is. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Sziasztok! Bemutatkoznék. A nevem: Mőnich László. A negyedik x-et ősszel töltöttem, így gondolom, hogy az idősebb generációhoz tartozom. Az Sw iránti rajongásom 1985-ben, a kultikus tv vetítésel kezdődött. Azóta is tart töretlen lelkesedésem. A prequel ugyan úgy elvarázsolt, mint az klasszikus trilógia és a the Clone wars is egy olyan sorozat, amit nagy érdeklődéssel figyeltem. Viszont a Rebelsből egy részt sem láttam teljesen végig és nem is nagyon mozgatja a fantáziám. Itt szeretnék köszönetet mondani Ody-nak. Nélküle nem lehetnék fórum tag. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Szia Laci! Üdv köztünk! A Rebelst mindenképpen ajánlom, ha a TCW-t szeretted, ezt imádni fogod, csak meg kell barátkozni az új karakterekkel. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. (szerkesztve) Helló! Az Erő legyen veled! szerk: Ja igen és Rebelst nézni szerintem is!!! Szerkesztve: 2015. Január 29. - Darth Cupsy Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Hozzászólás ideje: 2015. Január 29. Lehet, hogy megpróbálkozom a Rebelssel. amíg megjön az EPVII, addig bőven be tudom pótolni az idáig megjelent részeket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Üdv a fedélzeten! A Rebelst én is csak ajánlani tudom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Üdv minálunk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Szép kezdés Laci! Remélem jól érzed majd magad itt. A csillagászati témát se hagyd ki. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Üdv minálunk! Mindig jó érzés, ha egy TCW-kedvelő taggal bővülünk. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Üdv minálunk! Mindig jó érzés, ha egy TCW-kedvelő taggal bővülünk. Sokan, mert ez rajzfilm, azt hiszik, hogy gyerekeknek készült. Szerintem meg egyáltalán nem. Ez mese a felnőtteknek. Válasz
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Sziasztok! Már régóta olvasgatom a fórumot és ma elhatároztam,hogy fel is regisztrálok ide megbeszélni veletek az éppen aktuális témákat. Na de akkor a bemutatkozás: 18 éves győri fiú vagyok és már egész kiskorom óta Star Wars rajongó. A rajongás máig töretlen. A PT és az OT világa éppúgy lenyűgöz,mint a Rebels vagy a TCW és mint remélhetőleg az új trilógia is fog. A fórumról úgy gondolom,hogy jelenleg mi vagyunk a legjobb hazai SW-vel foglalkozó oldal és a tagok is nagyon jófejek az írásaik alapján. Bírom,hogy szinte mindig higgadtan meg tudjátok vitatni a megosztóbb témákat is és különben jómagam sem vagyok veszekedős típus Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Üdv Mateo! Mindig öröm ha az emberre ilyen figurák találnak rá. Köszönjük a dicsérő szavakat és csak remélhetjük, hogy rászolgálunk a bizalomra. Kellemes fórumozást! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Hozzászólás ideje: 2015. Június 12. Erő hozott köreinkben! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Üdv közöttünk, és jó fórumozgatást kívánok! Válasz
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Köszönöm a kedves fogadtatást Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Üdv nálunk, Mateo! Számunkra mindig öröm ilyen tagokkal bővülni, meglátod, hogy mennyire megéri felregisztrálni. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Laci, Mateo Isten hozott minálunk ! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Mateo, üdv körünkben! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Hozzászólás ideje: 2015. Június 14. Jó helyre találtál! Üdv itt! Válasz
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Így utólagosan is köszi a szíves fogadtatást mindenkinek Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.