Jump to content

A fórum közössége

Donát

Recommended Posts

• Replies 1741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ma 15 éves a fórum! Éljen meg még legalább ennyit. 

Visszatértem.  

Kedves fórumtársak, barátaim! Volt egy kis időm, így 10-en x lapot olvastam át ebben a topicban. Változatos érzelemskála mozgolódott bennem,mitagadás. De ne menjünk előre. Én egy ideje, lassan évekre

Posted Images

Én végig azt hittem, Riddick a Krónikás, A sötétség krónikája miatt. :oops:

Nem nem... a Krónikás Donát lesz. Engem nem hiszem, hogy bele fog írni a sztoriba. Mindenesetre rendkívül szórakoztató és kreatív... gratulálok Donát... még.. még! :):clap:

Nem nem... a Krónikás Donát lesz. Engem nem hiszem, hogy bele fog írni a sztoriba. Mindenesetre rendkívül szórakoztató és kreatív... gratulálok Donát... még.. még! :):clap:

Na, örülök, hogy tetszik, lesz folytatás, minden kiderül.

És ne aggódj, Riddick, már a te helyed is megvan, de az is egy következő epizódban lesz esedékes. :P

Nem rossz ,de én már totál alkoholistának tűnök. :D Pedig nem vagyok az. Vagy mégis? :D Viszont a nagyobb a szája mint a bátorsága az sajna nem igaz. Mert akkor ha elborul az agyam simán lőnék. Gondolkodás nélkül. Ha felhúznak nincs megállás. 3 hete is úgy dobtam ki a kilencedikről a Jack Danielst és a kukát mint a huzat. Tehát sajna nem csak a szám jár olyankor.

• 8 months later...

Mit nem talál az ember, ha a múlt dokumentumai között keresgél. A megboldogult starwars.hu-ról két komment. Ez a régi motorosoknak lehet nosztalgia, de az ifjoncok is láthatják, ki voltak a nagy öregek. És hatan még mindig megvagyunk a felsoroltak közül!

34568 csabaidonat 2005-03-16 15:58:38 válasz

Na, elolvastam a hozzászólásokat.

Most dolgozom a rajongói szöveg lefordításán, jó hosszú, max péntekre meglesz. (Remélem:)

A képek nagyon jók, az Anakin spoiler sem semmi.

OFF

Mivel már másfél éve fórumozom, kialakult a törzsfórumozókról egy kép a fejemben. Néhány szóval jellemeznélek titeket, ha nem gond. Ha valakit kihagyok előre is sorry:)

Tibi - szuperkém, a linkek ura. Neki köszönhetjük képeink és spoilereink legtöbbjét, legalábbis ő hívta rá fel a figyelmünket.

Turegga - a legönzetlenebb rajongó. Nagyon nagy köszönet jár neki, amiért ennyi mindent megoszt velünk.

Plok - Halverő barátunk fantasztikus angol tudással, és remek hírszerkesztői képességekkel. Emellett a leglelkiismeretesebb rajongó, akit ismerek. Egy nagy hurrá - és még több is - neki is kijár.

Ody - a Prequel imádó, aki hihetetlen határozott, és kissé hirtelen haragú is. Ezzel együtt nívós hozzászólásai és remek humora fantasztikus szintre emeli a fórum színvonalát.

B'ommar: Az egyik legkritikusabb rajongó. Legalább olyan határozott, mint Ody. Legnagyobb erénye,hogy ugyanolyan könnyen meglátja a film hibáit, mint előnyeit, és el is ismeri őket, és elfogadja azokat.

Jedi Master Yoda - az antiékezetek képviselője, és persze az Erő nagy mestere:)

Sith Losee master - spoiler és egyéb nyalánkságokra ő is fel szokta hívni figyelmünket, ő is nagy dícséretet érdemel.

Atlas - ping-pong és számítógép zseni:))) És mellesleg imádom a kritikáit:)

Dzséjt - Aayla Secura rajongó:)Az első szó, ami eszembe jut róla: Jump to lightspeed, a második: szinkron ruleez:)

Darth Metró - Yoda vs. Sidious egalizálója, nagy Yoda rajongó, és fantasztikusan megvilágítja a kis zöld fülű jellemét.

Forceuser - az Erő használó.:)))

Obi1 - latin bika:) Hozzászólásait élmény olvasni, én mondom. Számomra sok dolgot új megvilágításba helyez:)

Lokatelli - róla is hasonló jókat tudok mondani. Nagy tudással rendelkezik a Star wars terén, és szeretem a hozzászólásait.

SimonZ - a háttérkép király!!!:))) Photoshop ruleez:)) emellett dícséretet érdemel színvonalas honlapja, és angol tudása.

Zed Zero - classic rajongó, aki azonban szereti a prequelt. A történettel majdnem tőkéletesen elégedett, a látvánnyal azonban csak 80%-ig. Ja, és Zed Zero kapitány ruleeez:)))

Buba Fett - mostanában kevésszer jut a fórum közelébe, mégis a fiatalos lendület tökéletes megtestesítője. Neki is remek meglátásai vannak.

Zééé - A humor nagyágyúja. És a szenes lapát nagymestere.

Hát ennyi. Bocsánat az offért, de ezt most már ideje volt leírnom. nem tudom miért. mondom, ha valakit kihagytam, attól elnézést kérek. És ezek szigorúan a bennem kialakult képek, és előfordulhat, hogy valakit tévesen ítéltem meg, tőlük előre is elnézés.:))))))

ON 34580 Zééé 2005-03-16 16:45:13 válasz csabaidonat [2005-03-16 15:58:38 ]

Könybe lábadt a szemem...:D Bár néhány pontatlanságot azért septibe kijavítanék.

Tibi:Nos róla nem kell sokat mondani...olyan amilyen....nem nagyon ismerem, deeee a megnyilvánulásai alapján....hát nem szívesen futnék vele össze az utcán.(szerintem van EPIII forgatókönyve...vagy nincs?)

Turegga:Vele ugyan az a helyzet...nem ismerem.(Bár a valóságba jó barátok vagyunk) :D Nekem ő csak Turi....mindenki másnak Turegga.

PloK:AZ KI?(Nem ugrik be...sorry) De azt tudom hogy Quarron leregisztrálta ezt a nevet is.

Ody:Na ő tudom ki...az oldal feketebáránya....róla aztán lehetne mit mesélni.Mint a rosszpénz....nem tud elveszni.Ő a forum Predátora, egy ragadozó aki preqvellgyűlölőket eszik uzsonnára.Amúgy egy velejéig romlott, konok, gonosz, irigy....gyűlöletkeltő és felforgató.Nyughatatlan....be nem áll a szája, mindenbe kotnyeleskedik, házsártos, pletykálkodik, kibeszél, beszól...áskálódik, fúrja a másikat, nagyképű, szívtelen....folytassam?(elvette a szeneslapátom....mer az is csak nála lehet)

Quarron:A nagy regisztráló...olyan neveken lehet ismert mint PloKon, néha Ody...sokszor Moon666.Amúgy rendes gyerek....őszinte barátság fűz kettőnket össze.

Dzséjt:Azt hittem lány, aztán rájöttem hogy nem az...megnéztem az adattáblát.De sokáig ebben a tévhitben voltam....

SimonZ:Közepesen erős animált képeiről híres...nem nagy durranás.Nem is értem miért van az ő egyik képe hónapok óta háttérként a számítógépemen.

Atlas:Amilyen keveset szól, olyan heves...talán rokona Odynak....vagy de?Ha valaki nem tetszik, jön Atlas és az illető már itt se volt.

Zed Zéro:klasszikus, hagyományos, jóvágású fan...mérsékelt beszólásokkal.Amolyan jófiú, színte már eminens....szerintem.

Zééé:Az valami gyökér csávó...???Mindegy nem komázom...nekem az ilyen túl lájtos(lightes).

Mit nem talál az ember, ha a múlt dokumentumai között keresgél.

Dzséjt - a második: szinkron ruleez:)

Ez a megállapítás tehát már akkor is igaz volt rád, és érthető is. Sose fejeltem el azt az áldott napot, mikor az aliensonline szerkesztőnek eljuttattad az Aliens mozis szinkronját :yes:;):D :D :D

Ez a megállapítás tehát már akkor is igaz volt rád, és érthető is. Sose fejeltem el azt az áldott napot, mikor az aliensonline szerkesztőnek eljuttattad az Aliens mozis szinkronját :yes:;):D :D :D

Hogy te mikre nem emlékszel? :D