Fulcrum Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. 2021. 08. 02. - 14:03, Ody Mandrell írta: @Fulcrum szokott fent lenni. A többiek jó kérdés... Jake Sully is eltűnt, de mondhatnám @Palpi-t is. Így van, itt vagyok naponta többször is felnézek, olvasom a fórumot csak az írás elmarad, magam se tudom hogy miért. Mindig van valaki aki jobban megtudja fogalmazni a véleményemet. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Donát Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Szerző Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Visszatértem. 13 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Ez jó hír Donát! Maradjon sokáig így. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. (szerkesztve) Kedves fórumtársak, barátaim! Volt egy kis időm, így 10-en x lapot olvastam át ebben a topicban. Változatos érzelemskála mozgolódott bennem,mitagadás. De ne menjünk előre. Én egy ideje, lassan évekre tehető ez, sajnos már szinte csak célirányosan jövök fel, illetve úgy pontos, hogy célirányosan nyitok fel topicokat. Azt ami érdekel. Egyre kevesebb hsz jellemez, és hát az idő sem több amit itt töltök. Rég jöttem. Nem vagyok őstag, de régen. A star wars.hu-n is voltam már, de ide a TCW miatt jöttem. És megismertem a díszes társasâgot, amennyire így lehet. Szóval lemaradtam. Ebben a topicban is. Meglepődtem, hogy elszállt a 15., majd a 16. évforduló is. Most konstatáltam @Brodie távozását. Elképedtem a @Darth Cupsy vs. @caseyjones dolgon. Megörültem az 1000. Felhasználónak. Gratulálok Cupsynak és @Iqvi nek az 5000-esükhöz! Mindent egybevetve felkavarodtam kicsit, hogy mit jelent ide járni, itt maradni, tevékenykedni. Nem tagadom volt már mérlegen a távozás nálam is. De valami már ide is köt. Ismeretlen ismerősök, rokonlelkek. Mert azok vagytok. És azthiszem az a válasz a maradásra, hogy a magánéletben nincs meg ez a fajta társaság. Mondom ezt úgy hogy sikerült 10+ fős sleppel jelmezzel kardokkal menni Disney érás premierekre. A pécsi és Hitman itt is van, de igen csak ímmel ámmal. Ez van. De a rohamosztagom lelkesedése nem elég. Mert időszakos. Nekik nincs a fél otthonuk tele sw relikviákkal. Nem fanatikusok. Nem úgy mint én. Nem úgy mint mi. Ezért maradok, ha visszafogott intenzitással is, de fel kell néznem ide, mert itt vannak olyanok, mint én. Kell a visszaigazolás, hogy ez a dolog nem kinőhető, mert a világ, a valódi, sokszor sugallja hogy kocka, vagy infantilis vagy szociopata tulajdonság az ilyen rajongás felnőtt fejjel. De nekem jó így. A család elfogadja, a körülöttem lévők, tudják, el fogadták, úgy kezelik, mintha jellemvonásom lenne a star wars. De nem az. Hanem a szórakozásom, az egyik örömöm. Kell az az embernek amennyi csak van! Csepnyi bánatom és bocs a személyes infóért, de kiderült, most már merem állítani, hogy nem öröklődnek ezek a tulajdonságok. A gyerekeim nem rajongók. Még az öcsi sem. Sose hittem volna. Néha kudarcnak érzem. Basszus a love theme-re esküdtem, kevés volt?? Az MCU a közös hangunk. Hjajj, na bocsi kikívánkozott belőlem ez a néhány sor. Szóval voltam, vagyok leszek, ha kellek szóljatok! Jó hogy vagyunk! Szerkesztve: 2021. Október 3. - csoli1138 12 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. Jó, hogy ez a hely még mindig sokaknak, sokat jelent. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 3. 4 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Csepnyi bánatom és bocs a személyes infóért, de kiderült, most már merem állítani, hogy nem öröklődnek ezek a tulajdonságok. A gyerekeim nem rajongók. Még az öcsi sem. Szülőként az egyik legnagyobb kihívás azt elfogadni, hogy a gyerekeink egyáltalán nem, vagy nem mindenben hasonlítanak hozzánk. De mi sem feltétlenül hasonlítunk a szüleinkre. A Star Wars rajongással kapcsolatban pedig nekem az az érzésem, hogy amit készen kap az ember a családon belül (pl. odaültetik a tévé elé, hogy na most figyeljetek, mert most jön maga a csoda) és nem maga fedezi fel az örömeit és szépségeit, az egészen más élmény. Ha Te szeretnéd bevonni a gyerekeket abba a világba, amely Téged is rabul ejtett, az a kötődést erősíti köztetek, de ritkán hoz olyan szintű rajongást, amilyet Te érzel. Lehetséges, hogy a SW sorozatok közös nézését a gyerekeid azért szeretik, mert látják, hogy ez Neked fontos, és örülnek, hogy ezt az élményt megosztod velük, vagyis miattad szeretik a SW-t és nem maguk miatt. A rajongást nem lehet átadni, az belülről kell érezni, magunktól. Ettől persze még lehet együtt premierre menni, meg otthoni maratonokat tartani, és ezek úgyis remek élmények, hogy a szíved mélyén csak Te vagy a rajongó, a többiek pedig a vendégeid. Aztán meg talán az sem igazán baj, ha még egy szülő életének is van olyan része, ami csak az övé, amiben nem osztozik a családon belül mással. Egy kis privát szféra. 3 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Köszi Pildi, megszívlelendő gondolatok. Igazad lehet! Talán egy régi sztori már akkor elárulta mi lesz itt: pelenkás kislány ott totyogott a tv előtt, a nappali asztalába kapaszkodva felnézett és a világ legédesebb hangján konstatálta a kezdődő TCW epizód nyitó idézetét: "kék betyű!.. Apájé!" Na az ilyet próbálja meg elfelejteni az ember! 2 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Idézet Aztán meg talán az sem igazán baj, ha még egy szülő életének is van olyan része, ami csak az övé, amiben nem osztozik a családon belül mással. Egy kis privát szféra. Ezzel 100%-ig azonosulni tudok. Az én gyerekeim sem szeretik az sw-t, még a Visionst sem, pedig az tök anime, a nagyobbik lányom meg szereti az animét. De nem bánom. Ez a világ az enyém, a történetek nekem, hozzám szólnak és ez az a világ, ahol teljesen el tudok vonatkoztatni a mindennapoktól. Azt hiszem, soha sem lehetek eléggé hálás Lucasnak, hogy ezt a világot megálmodta. És soha sem lehetek eléggé hálás nektek, kedves fórum megteremtői/üzemeltetői/látógatói. Itt otthon érzem magam. 9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 23. Jön innen valaki holnap a II. Galaktikus Családi napra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Úgy tűnik, nem megy senki. Régen jártunk SW klubnapokra, még a kezdetek idején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. 25 minutes ago, Ody Mandrell said: Úgy tűnik, nem megy senki. Régen jártunk SW klubnapokra, még a kezdetek idején. De én igen. Csak kiváncsi voltam rajtam kívül jön-e innen valaki más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Akkor Te képviseled a fórumot! Swsaga pólóban menjél! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. 13 minutes ago, Ody Mandrell said: Akkor Te képviseled a fórumot! Swsaga pólóban menjél! Áh, olyan nincsen. Majd postázzál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. (szerkesztve) Mindent én se adhatok. El ne menjek helyetted? Találd fel magad! Fehér póló, filctoll és ráírod. Kész is. Szerkesztve: 2021. Október 24. - Ody Mandrell 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. 26 minutes ago, Ody Mandrell said: Találd fel magad! Fehér póló, filctoll és ráírod. Kész is. Big brain move. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 24. Egy beszámolót viszont majd írhatsz róla. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. On 10/24/2021 at 10:07 AM , Ody Mandrell said: Egy beszámolót viszont majd írhatsz róla. Cikk formájában, képgalériával kiegészítve, jön majd. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Ide gondoltam, egy személyeset, nem a zirora. De ha az lesz hát ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. 1 hour ago , Ody Mandrell said: Ide gondoltam, egy személyeset, nem a zirora. De ha az lesz hát ok. Ide is berakom majd. Amúgy SimonZ is kint lett volna csak lebetegedett. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. A beszámoló cikk. https://ziro.hu/velemeny/velemeny-imadtam-a-ii-galaktikus-csaladi-nap-minden-percet/ 3 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Mekkora ziro tag lettél. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Jah, nem tudom mit kell itt menőzni 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. 16 minutes ago, NorbiLordi said: Jah, nem tudom mit kell itt menőzni Mondja azt ez, aki a saját munkahelyét reklámozta a járvány alatt. Hipokráciá!4! 27 minutes ago, Ody Mandrell said: Mekkora ziro tag lettél. Köszi, nagyon jó volt találkozni velük élőben is. Remélem hogy majd a harmadik családi napon még többen ott leszünk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Vicces amúgy, hogy a Star Wars-os pólóm pont nem látszik Bencétől és Rixon-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. 34 perccel korábban, NorbiLordi írta: Jah, nem tudom mit kell itt menőzni "A nagyzási tébolynak is vannak határai!" - Han a RotJ 1995-ben kiadott verziójában. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. 22 perccel korábban, Iqvi írta: Mondja azt ez, aki a saját munkahelyét reklámozta a járvány alatt. Hipokráciá!4! Önzetlenül segítettem a járvány alatt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 25. 1 minute ago, NorbiLordi said: Önzetlenül segítettem a járvány alatt Igazi úriember. Fun fact, de kétszer is kértek tőlem aláírást. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: Köszi, nagyon jó volt találkozni velük élőben is. Remélem hogy majd a harmadik családi napon még többen ott leszünk. Valahogy arról is lemaradtam, hogy van ilyen program, hátha jövőre sikerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.