Rog Hozzászólás ideje: 2023. December 17. Hozzászólás ideje: 2023. December 17. Nekem az első volt az első 3D-zésem. Azóta nem is volt több. A megnézése körül nagyon bejött de utána elég hamar megcsappant a lelkesedésem és már alig érdekel. A másodikat meg még nem is láttam és nem is tervezem letudni. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. December 18. Hozzászólás ideje: 2023. December 18. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az első nekem tetszett. A másodikat egyszer azért még újra nézem. A Vízesre írtam, amit írtam. Az elsőt nem láttam moziban emlékeim szerint. Az Avatar óta csak Opira ültem be. Ez utóbbi nagyobb élmény volt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. (szerkesztve) A harmadik Avatar film címe, 2025. decemberében érkezik majd: Szerkesztve: Augusztus 10. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Kitalálom. A Sully család klón-avatar-Quaritch elől menekülve, na meg mert meg kell száradniuk rendesen, elmenekül Pandora déli csücskébe, ahol meg kell ismerniük a tűz törzsének szokásait, hogy rendesen beilleszkedhessenek. Közben klón-Quaritch-avatar megismerkedik a víz törzs szopásaival szokásaival, miközben igyekszik jó apa lenni. James Cameron a két film alatt összehozott másfél filmnyi jelenetsort, szóval ennyiből már csak össze tud rakni egy harmadikat is. 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. A nagy sikerü fiktiv világok közül talán nincs még egy, amelyik olyan unalmas lenne, mint az Avataré. Pedig mikor beültem a második filmre reménykedtem, de gyakorlatilag egy mentális dögkút az egész. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Úgy látszik ez kell az embereknek. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Nem tudom elképzelni, hogy a második rész után a harmadik is sikeres lesz. Persze, a sokadik Halálos irambant látva... Ugyanakkor azoknál a filmeknél legalább az alkotók is rájöttek, hogy jobb, ha nem veszik magukat komolyan, és igazából mostanra inkább felhőtlen baromkodás, így szvsz. érthető, ha az ember megnézi agykikapcsolás gyanánt. De az Avatar ebben a formában erre nem jó. Pláne nem harmadszorra. Pandora egyszer volt érdekes. A na'vik szerintem egyszer sem. És Cameron még két filmet akar a harmadikon kívül? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. A második rész 2.3 milliárdot hozott. Egyszer láttam, de azóta se bírtam magam rávenni hogy újra nézzem. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Az elsőben minden benne volt, érdekes felütés, kerek egész történet, jó karakterek és karakterívek, álleejtő kivitelezés, James Horner. A második már csak egy techdemó szintjére süllyedt, össze se tudnám most hirtelen foglalni, hogy miről szólt. Egyszer én is tervezem újranézni, de 3 óra az 3 óra, és őszintén szólva, ha lehet választani, akkor inkább az elsőt nézném meg a felújított változatban, tizedjére. Nyilván ettől még érdekel a harmadik rész, de már tisztán csak szemrágógumiként tekintek rá. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A második rész 2.3 milliárdot hozott. Egyszer láttam, de azóta se bírtam magam rávenni hogy újra nézzem. A második szerintem az első résznek köszönheti a bevételt, meg annak a 13 évnyi várakozásnak. De valahogy nem érzem azt, hogy a Way of the Water akkora hatást gyakorolt az emberekre, hogy epekedve várnák a folytatást és rohannának a moziba. 1 perccel korábban, Odumin írta: össze se tudnám most hirtelen foglalni, hogy miről szólt Pedig nem nehéz. Ugyanarról, mint az első rész, csak erdő helyett vízben zajlottak az események. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Augusztus 11. Hozzászólás ideje: Augusztus 11. Az első rész sokat (ha nem mindent) a látványnak meg a 3D-nek köszönhet. A 2. is szép nem azt mondom, de már nem annyira kiugró, mint az első volt az akkori mezőnyben. Heteket, ha nem hónapokat hevert már a D+-on mire megnéztem. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Hozzászólás ideje: Augusztus 12. A másodikban szerintem rém idegesítő volt az a családi szál, maga a film látványra szép volt, de ezzel 2009-ben lehetett eladni nekem ezt a filmet, manapság már többre vágynék, ha beülök az oly rég óta készülő folytatásokra. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.