Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 23. - 16:14, csoli1138 írta:

Megszereztem a Platina trófeát!

Nagyon élveztem a játékot, bár a fent említett dolog azért megkínzott egy-két esetben.

Köszönet illeti az ügyben @Dei-t, aki egyengette az utam tapasztalataival, tanácsaival a végső elismerésig!

Teljes nézet  

Gratulálok a platinumhoz és örülök hogy segíthettem. :) 

Közbe megvolt a játék újabb végigjátszása, ezt csak úgy poénból. Kövi alkalom Jedi Master fokozat lesz. :D 

Hozzászólás ideje:

A hírek szerint EA-nek a Jedi Fallen Order volt a leggyorsabban fogyó Star Wars játéka a digitális értékesítés terén. A PC-n pedig megelőzve az előző két Battlefrontot az SW játékok közt a legjobb eladási számokat produkálta. Amennyire én tudom anno a 2015-ös Battlefront kifejezetten jól ment, így elvileg ez elég biztató hír.

A Respawn közben jelezte hogy szívesen készítenének egy folytatást. Úgy legyen! :)

• Nagyon tetszik 1
  • Meglepő 1
  • Tetszik 4
Hozzászólás ideje:

Nem tudom mennyi van még a játékból hátra, de eddig nagyon tetszik. A főszereplő is szimpatikus és megint kaptunk egy jó fej droidot. Most kell majd visszamennem a Kashyyykra, és még ott van a Dathomir is opcióként. 

Hozzászólás ideje:
  2019. 11. 26. - 21:10, Bomarr írta:

A PC-n pedig megelőzve az előző két Battlefrontot az SW játékok közt a legjobb eladási számokat produkálta. Amennyire én tudom anno a 2015-ös Battlefront kifejezetten jól ment, így elvileg ez elég biztató hír.

Teljes nézet  

A PC-s kicsit csalóka, mert PC-n a két Battlefront csak az Originen volt kapható, a Fallen Order viszont tíz éve az első EA játék, ami azon kívül is megjelent (Epic Store és Steam), és a Valve platformja bizony elég komolyan megdobta.

Hozzászólás ideje:
  2019. 12. 02. - 20:49, Bomarr írta:

Szinte minden ötletet jóvá kellett hagyjon a Lucasfilm.

Teljes nézet  

Állítólag ezzel nagyon meggyűlt a baja a Visceralnak és Amy Hennignek az elkaszált játék fejlesztésekor. Egyrészt a folyamat iszonyú lassú volt, mert szó szerint mindent be kellett mutatniuk a Lucasfilmnek jóváhagyásra, ám a Story Groupnak rengeteg más feladatot is el kellett látnia (filmek, sorozatok, képregények, könyvek ellenőrzése), és a játék nem élvezett prioritást. Továbbá Hennig sem volt hozzászokva, hogy egy külsős harmadik fél ellenőrzi a munkáját és emiatt ő is rendre bekavart (mondjuk néhány visceralos kifejezetten negatívan vélekedett Hennigről amúgy is).

Hozzászólás ideje:

A játékot gyártó Respawn-nál új embereket kezdtek toborozni a Star Wars csapatukba. Kifejezetten olyan szakikat keresnek, akik részt tudnának venni egy kivül nézetes akció-kalandjáték készítésében. Azt hiszem innentől majdnem biztosra vehető, hogy vagy elkezdték vagy hamarosan elkezdik készíteni a Jedi Fallen Order 2-öt :bb8flame:

Hozzászólás ideje:
  2019. 12. 12. - 11:38, Bomarr írta:

Azt hiszem innentől majdnem biztosra vehető, hogy vagy elkezdték vagy hamarosan elkezdik készíteni a Jedi Fallen Order 2-öt :bb8flame:

Teljes nézet  

Igen, ezzel borítékolható, hogy készül valami a Respawn háza táján, ami biztos, hogy a Fallen Orderhez kötődik. De azért még nem vennék rá mérget, hogy a folytatás, akár egy DLC vagy egy nagyobb lélegzetvételű kiegészítő is elkezdhetnek dolgozni. Akárhogy is, öröm látni, hogy már rááltak valami új elkészítésére.

Hozzászólás ideje:

Múlt héten én is beszereztem a játékot. Nekem nagyon bejött. A pályák felépítése, a rejtvények megoldása és a rejtett dolgok, kicsit az új Tomb Raiderekre emlékeztetett. De ez nem baj. azokat imádtam. Szerettem sok időt elpocsékolni a különböző helyszínek teljes felderítésével. :D Továbbá tetszett a történet. Főleg az inkvizítoroké, azon belül is a Második Nővéré. Aki a DV képregényben nem volt olyan hangsúlyos. Itt meg egy remek eredetsztorit kapott. Nagyon remélem hogy lesz folytatása. Most egy kicsit szüneteltetem, játszok valami mást. De aztán megint előveszem, aztán jöhet a platina!
Olvastam a neten, és kipróbáltam, hogy mi lesz ha a játék elején a metróban megpróbálom 66x kinyitni az ajtót. Jó kis easter egg. 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ma sikerült kipörgetni végre a játékot. Remek lett. A legvégső "harc" azzal a zenével karöltve hideg rázós volt. Várós nagyon egy esetleges folytatás.

Szerkesztve: - luke19
Hozzászólás ideje:

Ott járok, hogy eltört a kardban a kristály. Meg tudnátok írni, hogy kb hány százaléka van még hátra a sztorinak? Voltam Zeffon 2x, Boganon, Kashyyykon 2x, Dathomiron. Ha jól sejtem, most kristály szerzés jön. Talán az Illumon?

Hozzászólás ideje:
  2020. 01. 04. - 12:52, Darth Sky írta:

És mi a véleményed a játékról? :) 

Teljes nézet  

Alapból az ügyességi játékoknak nem én vagyok az elsőszámú célközönsége. DE! Ettől függetlenül ez egy remekül összerakott játék, kiválóan egybeköti a különböző érákat, remek cameo szereplések pl Sawtól vagy a 66os bemutatása, eleve, hogy a Jedi mester egy lassat, az már más önmagában egy remek utalás a Rebelsre. A mentési rendszerrel Story módban nem volt gondom. A térkép helyenként egy katyvasz és egyik másik fejtörőt is túlzásnak éreztem, de miután ráakadtam egy kiváló végigjátszás videó sorozatra, már ez sem volt gond. Abban egyetértek, hogy a ládák felkutatása nagyobb fun lett volna, ha van loot rendszer. Kiváló volt viszont a zene és a Zeffo vonal is. A vége meglepett a holocronnal kapcsolatban, ha már ennyit küzdöttek érte, de az a zeffos látomás annyira brutál erős volt, hogy ezt is megértem. Vader nagyon nagy volt a végén, nemcsak azért, mert Vader, hanem mert simán eltiport minket. Hatalmas a kontraszt, hogy az inkvikkel felveszed a harcot, győzködöd ôket, hogy álljanak át, de Vadernél nincs duma, nincs harc, csak kiszolgáltatottság. Őt tényleg egyedül az mentette meg, hogy volt egy fia, aki hitt benne, és akit ő sem akart kinyírni. Mert ez alapján, amit itt is láttunk, hát a bespinen csak ennyi lett volna megölni Luke-ot:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nemrég vittem végig a játékot és fantasztikus élmény volt. :) Egy igazi Star Wars kaland.

A látvány gyönyörű, a zene hozza a filmek szintjét, a sztori jó/érdekes/grandiózus, a karakterek pedig jól megvannak írva és megformálva. A gameplay is bejött. A The Force Unleashed játékokkal ellentétben, végre a főszereplőnk nem egy félisten és ugyanolyan esendő, mint a filmbéli jedik. (Gondolok itt az Attack of the Clones arénás jelenetére, ahol hiába vannak sokan, úgy hullanak, mint a legyek.) Kell taktikázni, hogy legyőzzük az ellenfeleket, legalábbis ha az ember minimum Jedi Knight fokozaton játszik, mint ahogy én tettem.

Cal nagyon szimpatikus főhős. Cameron Monaghan remek alakítást nyújtott. BD-1 meg egy nagyon aranyos kis droid. A személyisége egy kiskutyáéra emlékeztetett. :)

Cere érdekes mentor figura és jók voltak, amiket Calnak tanított. Greeztől nem voltam elájulva, de azért a maga nemében szimpi volt.

Merrinnek bírtam a szarkazmusát és az időnként egészen sötét humorát. :lol: Tetszik, hogy annak ellenére, hogy Éjnővér, hajlandó volt elhagyni Dathomirt és összeállni egy jedivel. Érdekes párosítás. A közte és Cal között kialakulóban lévő potenciális romantikus kapcsolat fejlődését pedig elnéztem volna még egy darabig.

Na és akkor ott vannak a rossz fiúk, vagy inkább nagyrészt rossz lányok. :D A Második Nővér számomra remek női gonosztevőnek bizonyult. Remélem egy nap a filmekben is látunk majd egyet. A játék végére eléggé szimpatizáltam vele. Az első rövid párbaj vele az esőben nagyon hangulatos volt. Nagyon tetszik a témája is. :)

Egyébként Merrin mellett ő sem nevezhető éppen csúnyának. :D

latest?cb=20191119141752

A Kilencedik Nővért nagyon nem bírtam, főleg mert rengetegszer kellett újra próbálkoznom, mire végre sikerült legyőznöm és közben ráadásul végig hergeli az embert. :lol:

Darth Vader cameója remek volt, bár számítottam rá, mert sajnos véletlenül láttam egy-két spoilert a neten, mielőtt végigvittem a játékot, meg arra is számítottam, hogy Calék terve, hogy feltámasztják a Jedi Rendet nyilván nem fog végbe menni, de ez nem rontott az élményen.

A játék vége viszont nem volt annyira izgalmas számomra, mert a Dathomiron Malicosnál jó pár elhalálozás után már nem voltam hajlandó még egyszer végigcsinálni azt, amit a Kilencedik Nővérnél, szóval onnantól átváltottam Story Mode-ra, ami hiba volt. Plusz, igazán csak azután jöttem rá, hogy érdemes lett volna az összes bolygót rendesen bejárni Cal szívósságának és képességeinek fejlesztése érdekében, miután már végigvittem a sztorit. Na mindegy. :D Majd legközelebb jobban csinálom. "The greatest teacher failure is." :)

A Zeffo kultúra után való kutatás; a sírjaikba való leereszkedés volt számomra talán a történet legérdekesebb része, bár végül nem derült ki annyira sok minden róluk.

Végső soron azt hiszem, számomra ez a Star Wars játék felülmúlta az eddigi összeset, amivel játszottam és ezt úgy mondom, mint aki ismeri a korai 2000-es évek nagyágyúit. Nagyon remélem, hogy lesz folytatás. :)

Szerkesztve: - LordGravon
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  2020. 01. 26. - 20:21, Darth Cupsy írta:

Mert a dathomiron ugyanazon a helyen járunk, mint ahol a TCW-s részek játszódnak? :o Nekem az annyira nem tűnt hasonlónak. Vagy csak magát az építészeti stílust szobrokat stb. mondod?

Teljes nézet  

Utóbbira gondoltam, csak az ilumi hasonlatodról ugrott be, milyen szépen ügyeltek a koherenciára a Dathomirnál is. :) Elvileg nem ugyanazok a helyszínek vannak a játékban, mint a TCW-ben, de építészetileg szerintem kellően megidézik a hangulatát. Pl.: a szobrok, épületek, az Éjfivérek faluja. De ilyen összekötő elem az Éjnővér-zombik, vagy az Éjfivérek felbukkanása is.

Hozzászólás ideje:
  2020. 01. 26. - 23:12, Darth Sky írta:

Utóbbira gondoltam, csak az ilumi hasonlatodról ugrott be, milyen szépen ügyeltek a koherenciára a Dathomirnál is. :) Elvileg nem ugyanazok a helyszínek vannak a játékban, mint a TCW-ben, de építészetileg szerintem kellően megidézik a hangulatát. Pl.: a szobrok, épületek, az Éjfivérek faluja. De ilyen összekötő elem az Éjnővér-zombik, vagy az Éjfivérek felbukkanása is.

Teljes nézet  

De az ilumi az ugyanaz a hely nem? Vagy több templom is volt a bolygón? :hmm:

• 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.