Jump to content

R2-D2 vs. Rose Tico (KIEMELT SELEJTEZŐ)

Donát

Kiemelt Selejtező #2  

30 members have voted

1. 1. Ki jusson a Winter Madness főtáblára?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/10/19 at 06:59 PM

Recommended Posts

• Donát pinned this topic
  • Donát unlocked this topic
  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rose egy abszolút kedvelhető, szerethető, tisztasztívű és pozitív személyiség. Csupa olyan dolgot képvisel, amit sok ember eltanulhatna tőle a való világban is... Egyszerűen nem érdemli (és nem is ért

Kevés olyan karakter van, aki kevésbé mozgatna meg, mint Rose. Számomra teljesen semleges, érdektelen, átlagos. R2 ellenben igazi karakter, aki már a kezdet kezdete óta velünk van. Nem kérdés, hogy ki

Sky-hoz hasonló okból én is Rose-ra szavazok.  Amúgy teljesen egyértelmű, hogy Artu fog továbbjutni, de hátha összejön Rose számára is 3 szavazat, hogy legközelebb is versenybe kerüljön. 

Posted Images

Kevés olyan karakter van, aki kevésbé mozgatna meg, mint Rose. Számomra teljesen semleges, érdektelen, átlagos. R2 ellenben igazi karakter, aki már a kezdet kezdete óta velünk van. Nem kérdés, hogy kit szeretnék továbbjuttatni. ;)

• Nem értek egyet 1
  • Tetszik 2

15 perccel korábban, Bomarr írta:

Itt nálam is szinte gondolkodás nélkül ment a voks R2-ra. Rose-al egyébként nincs bajom. Szerintem van pár szép jelenete. Főleg a legelső tetszik, ahol összeismerkednek Finnel. De aztán már valahogy nem tud igazán kitünni.

Nekem a fathieres szála tetszik Finnel, de ez kevés ide. 

Sose gondoltam volna, hogy Rose-t ennyire meg fogom kedvelni, mert nagyszerű, leginkább aranyos, csupaszív karakter, de egyetértek azzal, hogy picit kalapból előhúzott nyuszi. R2 pedig a kedvenc droidom (meg hát a maga módján ő is nagyon aranyos), így a verseny eldőlt nálam az ő javára :)

• Like 1
  • Tetszik 1

R2-ra szavaztam. Egy droid, nem szerves, ember vagy idegen, de mégis élő. Érzelmeket tud kifejezni, hőseinket menti meg, és C-3PO-val a duója, rendkívül szórakoztató. És majdnem elfelejtettem szerepelt a TCW-ben, Rebelsben. Ez egy szép droid karrier. :r2d2:

Rose egy abszolút kedvelhető, szerethető, tisztasztívű és pozitív személyiség. Csupa olyan dolgot képvisel, amit sok ember eltanulhatna tőle a való világban is... Egyszerűen nem érdemli (és nem is értem) azt a gyűlöletet, amit a sok agyatlan TLJ fikázótól kap elsősorban. Nyilván nem túl fair összehasosnlítani R2-val, akinek 9 filmje és 2 animációs sorozata volt kibontakozni a lánnyal szemben, így nehéz a döntés. De bármennyire is csípem a mi kis R2-esünket, most nincs szívem nem Rose-ra szavazni, noha valószínűleg R2 lesz a továbbjutó. :) 

• Like 1
  • Tetszik 3

Sky-hoz hasonló okból én is Rose-ra szavazok. :)

Amúgy teljesen egyértelmű, hogy Artu fog továbbjutni, de hátha összejön Rose számára is 3 szavazat, hogy legközelebb is versenybe kerüljön. 

Edited by Pildi

3 órával ezelőtt, Donát írta:

Kevés olyan karakter van, aki kevésbé mozgatna meg, mint Rose. Számomra teljesen semleges, érdektelen, átlagos. R2 ellenben igazi karakter, aki már a kezdet kezdete óta velünk van. Nem kérdés, hogy kit szeretnék továbbjuttatni. ;)

Sokszor vádolták már az SW-t, hogy a karakterei a játékboltok polcaira készülnek. Nahát Rose nem ilyen. Igazán tiszta szívű és szerethető karakter, aki egyrészt Finn karakterfejlődésének egyik kulcsfontosságú pontja, másrészt pedig megmenti attól, hogy idő előtt alulról szagolja az ibolyát. 

R2-t nem kell taglalni, imádom minden jelenetét, de mivel itt simán nyerni fog, ezúttal protest szavazatot adok Rose-ra. R2-val pedig a következő körben bepótoljuk ami most elmaradt. ;) 

Edited by Ody Mandrell
  • Like 1
  • Tetszik 1

• Donát unpinned this topic