Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. (szerkesztve) 3. fejezet - The Sin / A bűn Írta: Jon Favreau Rendezte: Deborah Chow Helyszín: Nevarro Szereplők: Din Djarin - Pedro Pascal Grogu Greef Karga - Carl Weathers "Kliens" - Werner Herzog Fegyverkovács - Emily Swallow Dr. Penn Pershing - Omid Abtahi Paz Vizla - Tait Fletcher (Jon Favreau) Saucer Head Auromae Isalo Chussido Történet Mando minden ellenérzése ellenére leszállítja "zsákmányát" a Birodalom maradványait képviselő Kliensnek, majd visszatér a nevarrói enklávéra, hogy új páncélt kovácsoljanak neki. Lelkiismerete azonban nem hagyja nyugodni. Érdekességek - A Fegyverkovács végső sisak és páncéltervét Brian Matyas koncepciós művész készítette, egyensúlyt teremtve a formális mandalori páncél és a gyakorlatias kovács látványelemek között. A gyöngybagolyéhoz hasonló szemformájú mandalori sisakok először a Star Wars: A klónok háborúja sorozat 2012-es "A Friend In Need/Barát a bajban" c. részében tűntek fel. - Nevarrót, a mandaloriak menedékének vulkanikus otthonát a Hawaii Nagy Szigetén lévő Kailua Kona lávafolyói és az Olaszországban található Pompeii ősi, római romjai inspirálták. A Lucasfilm művészeti részlege szintén tett utalásokat Észak-Afrika és a Közel-Kelet építészetére és színekben gazdag piacaira, melyek a Star Wars: Galaxy's Edge-ben szereplő Batuu piacait is befolyásolták látvány terén. - Brian Matyas koncepciós művészt a brutalista építészet és az Art Deco formái, valamint a Német Expresszionista mozgalom ihlették a mandalori nehézgyalogos, Paz Vizsla sisakjánál. A Gatling-típusú sugárágyú, melyet Paz Vizsla hord tisztelgés az M56-os Smartgun előtt James Cameron tudományos-fantasztikus filmjéből, A bolygó neve: Halálból. - A Doktor Pershing birodalmi tudós egyenruhájának jobb vállán látható szimbólum ugyanaz az embléma, melyet a kaminói klónkatonákon is láthattunk a 2002-es Star Wars: A klónok támadásában. Maga az egyenruha hasonlatos ahhoz, mint amilyet Galen Erso és a Halálcsillagon dolgozó tudóstársai hordtak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben. - Felismeritek ezt a tárolót? A kellék azon a darabon alapszik, melyet Willrow Hood tartott magánál Felhőváros kiürítésekor a Star Wars: A Birodalom visszavágban. Concept Art galéria View post on imgur.com Pár kitétel. 1. A felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd. 2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni. 3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki. 4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt. 5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat. Szerkesztve: 2023. Március 15. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Egy igazán akciódús rész volt, nem gondoltam volna, hogy már most így felpörögnek az események Baby Yodával kapcsolatban ezúttal nem volt új fejlemény. Az, hogy az orvos és Werner Herzog karaktere életben maradt, arra enged következtetni, hogy találkozunk még velük. A párbeszédük nagyon érdekes volt. Az Ügyfél meg akarja ölni a gyereket, Dr. Pershing viszont azt mondja, hogy "He has explicitly ordered us to bring it back alive". Tehát biztosan van egy férfi feljebbvalójuk, akinek élve kell a kicsi... Palpatine? Válasz
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 18 perccel korábban, Yoda József írta: Egy igazán akciódús rész volt, nem gondoltam volna, hogy már most így felpörögnek az események Baby Yodával kapcsolatban ezúttal nem volt új fejlemény. Az, hogy az orvos és Werner Herzog karaktere életben maradt, arra enged következtetni, hogy találkozunk még velük. A párbeszédük nagyon érdekes volt. Az Ügyfél meg akarja ölni a gyereket, Dr. Pershing viszont azt mondja, hogy "He has explicitly ordered us to bring it back alive". Tehát biztosan van egy férfi feljebbvalójuk, akinek élve kell a kicsi... Palpatine? Esetleg Giancarlo Esposito karaktere? Őt a trailerekbe is láthattuk, volt egy maroknyi halálosztagos mellette szóval nem lesz piskóta 2 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hát nem nagyon tudok mit mondani. Ez valami elképesztően jó volt. Mando egy állat! És hát amikor a végén megjelennek a társai, hát ott leesett az állam, libabőrös lettem és csak néztem. Nagyon adta. Megérte a mai részre is várni. Alig várom, hogy este újranézhessem. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Abszolút felülmúlta mindkét előző részt, annyira jó volt! A kis bébi még cukibb volt, mint eddig, de annyira, hogy azt azért lehetett sejteni, hogy a Mando se fogja ott hagyni, hogy kísérletezzenek rajta. És hát persze, hogy nem. Csak előbb okosan felvette érte a jutalmat. Csatlakozom kudarhoz, a vége fenomenális volt! Ilyen egy igazi mandalori, a társaival együtt! Klassz volt, hogy ugyan korábban volt köztük némi feszültség, de amikor bajba került, mindenki egyként ment neki segíteni. Az is annyira aranyos volt, ahogy végül odaadta a picinek a kapcsoló lecsavarható gombját. Mint egy igazi apuka. Ezentúl vajon ketten róják a fejvadászok rögös útját? 3 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Amúgy nem tudom hogy volt e róla szó az előző topicokban, de nem lehetséges, hogy a kisfiú Mandót, a klón háborúk alatt Yoda mentette meg és azért kötődik a kis Yodához? Vagy ez nem lehetséges? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Mando páncélja ugyan beskarból van, de a szíve arany. Na jó, ilyen cukimuki gremlit én sem hagytam volna hátra a gonosz birodalmi bácsiknak. Ütős rész volt, az fix. Volt itt minden, ami szemnek és szájnak ingere, különösen combos volt az a benga mandi. Azért az ő páncélja szerintem felemésztett egy komplett beskár bányát. Ez a Great Purge egyre sürűbben jön elő, kíváncsi vagyok, mi lehetett. Szerintem valami nem sokkal a klón háborúk után. Talán a birodalmi megszállás a Mandalore-on? Vagy valami utána? Szerintem semmiképpen sem a Rebelsben történtek után, mert az alig öt évre van innen, márpedig úgy vettem ki, hogy a a Great Purge és a foundlingek között valami összefüggés lehet. Talán a klón háborúk során/után történt valami nagy mészárlás, ami miatt a mandik kénytelenek a népükön kívüli árvákat maguk közé fogadni és felnevelni? Érdekes ez a szál mindenképpen. De az látszik, hogy minden széthúzás ellenére van összetartás. Tetszett Mando megújulása, csak megkapta a fényes páncélját, bár jele még mindig nincs. Az is tetszett, hogy ő is szerezni akar egy jetpackot. Na igen, az hiányzik a repertoárjából, mint ahogy Sabine-nak is hiányzott egy jó darabig. A B2 szuper harci droidok meg milyen fenyegetőek voltak a flashbackben? Csak néhány pillanatra tűntek fel, de szerintem hatásosabb volt így, mint az ep2-3-ban. A vörösen világító szemük, ahogy a gyerek fölé tornyosul, nagyon baba volt. Meg észrevettem, hogy már az első részben is látott Quadjumpernek ugyanolyan a színe, mint annak, amelyket az ep7-ben szétlőtték. Arról meg tudni, hogy Zuviónak is van Quadjumpere, aki a Chapter 1-ben ott volt a kocsmában, és az ep7-ben is ott van Niimában (egy pillanatra látszik az ep7-ben). Lehet, hogy a Chapter 1-ben és az itt is látott Quadjumper, ami 25 év múlva olyan tragikus véget ér a Jakkún? Chussido meg jól meghalt, Enfys Nest biztos nem lenne rá büszke, amiért egy gyereket akart visszavinni a Birodalomnak. Azért ez fura egy egykori lázadótól. De, ha jól láttam, Auromae Iselo is ott volt, azt viszont nem tudom, hogy ő megúszta-e. Az meg mekkora, hogy Greef azt a Saucer Headet zavarta el, akivel két évtizeddel együtt Han együtt sabbaccozott a Vandoron. Jól összegyűltek egy helyre a Solo szereplői. 1 6 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 14 perccel korábban, kudar írta: Amúgy nem tudom hogy volt e róla szó az előző topicokban, de nem lehetséges, hogy a kisfiú Mandót, a klón háborúk alatt Yoda mentette meg és azért kötődik a kis Yodához? Vagy ez nem lehetséges? Jason Ward (MSW) úgy tudja, hogy (lehetséges spoiler következik, ha nem akarod lelőni, NE nyisd meg) Spoiler A gyerek Mando-t Obi-Wan találja majd meg, akit Ewan McGregor alakít majd ebben a sorozatban is Néhány napja a főtopikba is beírtam ezt, hát ezután a rész után majdnem biztos vagyok benne, hogy Wardnak igaza van... Abban legalábbis mindenképp, hogy egy Jedi menti meg a gyereket) 16 perccel korábban, Dzséjt írta: Ez a Great Purge egyre sürűbben jön elő, kíváncsi vagyok, mi lehetett. Ezt jó, hogy megemlítetted, én kifelejtettem. Ezidáig azt hittem, hogy a Great Purge a 66-os parancsra és a Jedik levadászására vonatkozik (a régi BF2-ben is így hívták), viszont most már úgy néz ki, hogy nem, sokkal inkább a Mandalore-i történelemhez kötődik. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. A stáblista szerint a Heavy Mandalorian neve Paz Vizla Csak nem egy bizonyos másik Vizla rokona? 2 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 2019. 11. 16. - 14:08, gafz írta: Vagy a kis Yodáért kapja a beskart majd visszaveszi a megbízóktól Bejött. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Erről a részrők csak annyit, hogy az eddigi legjobb volt! Szinte minden pillanatát imádtam, amikor a Mando lradta a gyereket a birodalomnak, a páncélkovácsolást az enklávét. Ahogy visszaszerezte a gyereket, és aztán a kantinban elkezdtek bekapcsolni a jeladók. Minden tökéletes volt benne. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Ez a rész is nagyszerű volt. Most indulnak be igazán a dolgok. Szép az új mando páncél. De naná hogy nem hagyta ott a gyereket náluk. Amúgy megfigyeltétek hogy a beskar egy fagyigépben volt tárolva? Tetszettek a klón háborús flashback-ek. Gondolom a B2-est majd egy klón fogja headshot-olni. De jobban tetszene ha egy fénykard félbeszakítaná a tevékenységét. Az igazi sztori csak most kezdődik! Egyébként nem lehet hogy ez a bolygó a Sullust? Az űrből nézve hasonlít a felszíne rá. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Ha jobban megnézzük a képet akkor látható hogy a Sullust inkább sötétebb, barnásabb míg az alsó bolygó inkább zöldesebb. Amúgy ha a Sullust lenne miért nem látni egy sullustit se? Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) Következő tipp: a kis Yoda-ból midichlorianokat akarták kivonni. Esetleg egy Palpatine-klón erőérzékennyé tételéhez. Szerkesztve: 2019. November 22. - gafz 1 1 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 10 perccel korábban, gafz írta: Következő tipp: a kis Yoda-ból midichlorianokat akarták kivonni. A fejezet nézése közben ezen én is morfondíroztam egy kicsit. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: A B2 szuper harci droidok meg milyen fenyegetőek voltak a flashbackben? Csak néhány pillanatra tűntek fel, de szerintem hatásosabb volt így, mint az ep2-3-ban. A vörösen világító szemük, ahogy a gyerek fölé tornyosul, nagyon baba volt. Abszolút! Bár nekem ez volt az érzésem az egész csata jelenetre. Jobban átadta a háborús hangulatot, mint az ep2-3. Számomra ezt csak a Solo mimbai háborús jelenete előzi. 1 Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Engem most, ennél a résznél elkapott egy nagy katarzis hullám. Amikor a többi Mando szinre lépett nálam elfogyott a levegő, annyira felemelő érzés volt. Ez a karakter ábrázolás meg hihetetlen Pedro részéről, úgy látszik a maszkos karaktereket játszó színészek castingolása a SW-ban, mind telitalálat. Ő is egy remek példája a csak a hanggal és gesztusokkal operáló kiválló színészi teljesítménynek. A zene nálam egyre fülbemászóbb. Jon Favreau egy zseni. 1 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 1 órával korábban, gafz írta: Következő tipp: a kis Yoda-ból midichlorianokat akarták kivonni. Nekem is ez jutott eszembe. Mi másért tanulmányoznák Yoda Jr.-t? Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ezt jó, hogy megemlítetted, én kifelejtettem. Ezidáig azt hittem, hogy a Great Purge a 66-os parancsra és a Jedik levadászására vonatkozik (a régi BF2-ben is így hívták), viszont most már úgy néz ki, hogy nem, sokkal inkább a Mandalore-i történelemhez kötődik. Az a "The Great Jedi Purge" vagy rövidebben "Jedi Purge". Ez a rész is kb. 30 perces volt? Szerkesztve: 2019. November 22. - HeirToGrievous Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 7 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Ez a rész is kb. 30 perces volt? Igen. De szerintem ez pont elég is egy szép kerek epizódhoz. 1 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 6 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Az a "The Great Jedi Purge" vagy rövidebben "Jedi Purge". Ez a rész is kb. 30 perces volt? 30 perc volt a tömény tartalom. plusz kb 7 perc a credits stb... Na megnéztem még1x és még jobban ütött. Ez a rész baromi jó. Hogy egyre többet mutat Mando múltjából vagy ahogy látszik maszkon keresztül is, hogy elérzékenyül, amikor meglátja, hogy a karon nincs rajta a kis golyó. Igazi apuka lesz belőle. Kíváncsi vagyok mire fogunk itt kilyukadni a végén. De hát azt már korábban is írtam és most is, hogy amikor a végén megjelennek Mando társai az valami eszméletlen. Ezt a sorozatot eltudnám nézni még nagyon sokáig, ahogy megy bolygóról bolygóra és csinálja a küldiket. Ja és Mando hivatalosan is elmehetne egy életveszélyes svájci bicskának. Ennek a páncéljában minden IS van. 2 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Ez egészen elképesztő volt! Megyek és megnézem még egyszer. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Én is a legjobbnak találtam az eddigi három fejezet közül. Talán holnap erről is összehozok egy hosszabb értekezést. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) Ez volt Deborah Chaw bemutatkozó epizódja. Az Obi-wan sorozat miatt nagyon is kíváncsi voltam, hogy a rendező milyen munkát végzett. És hát... nem találok szavakat! A legjobb részt kaptuk eddig. A végén csak fogtam a fejemet, hogy mi a fa...gylaltos kehely? Az eleje érdekesen indult: a főhős leszállította a gyereket! Itt azért volt bennem egy olyan érzés, hogy az átvétel után rögtön kiszabadítja a gyereket, de mégsem, inkább lelépett a beskarral. És micsoda páncélt csináltatott magának. Füttyentenem kellett, annyira szép volt. A Great Purge szerintem is egy olyan esemény lehetett, amely a klónháborúk után történhetett. Eltudom képzelni, hogy a Mandalore ostroma után - miután Maul is eltűnik valahogy a képből - a Birodalommá avanzsálódott Köztársaság elkezdte kiírtani a mandikat - márpersze akik ellenálltak a nagyhatalomnak. Gar Saxon szövetségesei meg szépen hatalmat szereztek. Az ellnállók meg mehettek beskar nélkül a csatornákba. És ezzel együtt valahogyan jöttek az árvák is. Innen nézve nagyon érdekes a mandi múltja. Szegényt elszakították a családjától. A háború nem kegyelmezett senkinek. Apropó háború: a harci droidok nagyon félelmetesek voltak. A PT -ben nem éreztem ennyire fenyegetőnek őket, és még a TCW is inkább a vicces énjükre ment rá - 1-2 esettől eltekintve. Érdekes, hogy ki fogja megmenteni a főhőst. Egy jedi, ebben biztos vagyok. És ha már főhős: a gyerek megmentésével valszeg végleg lőttek annak, hogy a fejvadász céhbe továbbra is operáljon. Saját utat kell kijárnia magának mostantól. A kliens és a doktor közti beszélgetés nagyon érdekes volt. A feljebbvaló valószínűleg az előzetesekben is látott hadúr lesz. Na már most, a doki miatt volt a gyerek életben? A kliens pedig már nem tudta garantálni a biztonságát a dokinak. Érdekes szál lesz ez még, mindketten életben vannak... még. A végén lévő harc nagyon fainra sikeredett. Már a kimenekítés is briliáns volt - azok a minirakéták vagy mik szép műsort rendeztek - de az utcán lévő harc mindent vitt. Már az is jól nézett ki, amikor a Mandi a siklóban harcolt a fejvadász céh embereivel. A csapdába eséskor már arra gondoltam, hogy a gyerek újra használni fogja az erejét és megállítja a lövedékeket, vagy éppen újra lebegtetni fog. Nos, nem ez történt. De nem ám! Jöttek a mandi társai. Micsoda jelenet volt az. A nagydarab mandi szépen irtotta az ellent. És igen, a főhősünknek tényleg már csak egy jetpack hiányzik. Innentől kezdve izgalmas vizekre fogunk utazni. Már előre várom, hogy mit hoz a jövő hősünk és a kis zöld barátunk számára. Az biztos, hogy már-már apai státuszba került a Mandalori. De vajion mi történik ezek után? Látszólag a fejvadász céh és a Birodalom maradéka is a főhős után fog loholni. Érdekes részeknek nézünk elébe. Szerkesztve: 2019. November 22. - Bence1997 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Zseniális volt! Naiv vagyok, mert végig ott motoszkált bennem a gondolat, hogy vajon most tényleg annyira lezüllünk ezzel a sorozattal, hogy Mando ott hagyja a bébit a Birodalomnál, de nem. Lenyúlta a jutalmat, majd visszament a gyerekért. Az, ahogy bekapcsoltak a jeladók, nagyon John Wick-es volt. Külön kiemelném, mennyire átjött a karakter vacillálása sisakkal együtt is, mikor ült a gépben és gondolkodott, hogy mi legyen. Nem láttuk az arcát, de mégis láttuk magunk előtt mindannyian, hogy mi suhan át az agyán épp. Le a kalappal. A bébi szokás szerint bébi volt csak ezúttal keveset láttunk belőle. Ez a rész most főként az akcióról szólt - egyébként azt hittem, hogy a bébi fogja elintézni a támadókat, de most nem érezte úgy, hogy be kéne avatkoznia. Külön kiemelném a fejvadászok főnökét, akinél nagyon jól vezették fel, hogy miképp éli túl a lövést. Nem holmi "golyóálló mellény" volt rajta, hanem a Beskar, amit előtte már belebegtetett, mint a sikeres megbízásért a jutalom. Nyilván neki is nagyon égő a szitu, hogy akiért személyesen kezeskedett, így felrúgja a szabályokat... Mando visszaemlékezése megint nagyszerű volt. Ahogy Dzséjt is kiemelte, a Super Battle Droidok nagyon fenyegetőek voltak, és 14 év után végre ismét a vásznon. (Az animált verzió nem számít ). A droid gunship és a s.b.droidok külön simogatták a prequeles lelkem. Kíváncsi vagyok, hogy menekül meg a visszaemlékezésben Mando. A mando felszerelése kapcsán: egyfelől nagyszerűen néz ki az új páncélban. Másfelől, egyre durvább a fegyvere. Nemcsak, hogy közelharcban is használható, plusz dezintegrálni tud célpontokat, de még kihallgatni is lehet vele. Vagy ha nem azzal, akkor a sisakjába épített cuccokkal látott át a falon és hallotta a célpontokat? Elég durva volt. Amikor megjegyezte a fejvadászok főnöke, hogy milyen durva fegyver, azt hittem, ez lesz a zálog. Ha odaadja a fegyvert, elengedik. A végén, amikor megérkeztek a társak, az pedig méltó megkoronázása volt az epizódnak. A Jet Packre meg nem csoda, hogy vágyik a főhős, ki ne vágyna. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Mando páncélja ugyan beskarból van, de a szíve arany. Na jó, ilyen cukimuki gremlit én sem hagytam volna hátra a gonosz birodalmi bácsiknak. Ütős rész volt, az fix. Volt itt minden, ami szemnek és szájnak ingere, különösen combos volt az a benga mandi. Azért az ő páncélja szerintem felemésztett egy komplett beskár bányát. Engem a Power kapitányból Tankra emlékeztetett a fickó. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nekem is ez jutott eszembe. Mi másért tanulmányoznák Yoda Jr.-t? Még arra tudok gondolni, hogy nem az Erő, hanem a hosszú élet titkát keresik, és ilyen szempontból is különleges a bébi anatómiája. 1 5 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Számomra ez a rész egy kisebb fajta csalódás. Megemlítik a Twi'lek gyógyfürdőket, de nem vetünk rá egy közeli pillantás, kihagyott ziccer. Ezen kívül az epizód tökéletes volt. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 3 perccel korábban, Dei írta: Számomra ez a rész egy kisebb fajta csalódás. Megemlítik a Twi'lek gyógyfürdőket, de nem vetünk rá egy közeli pillantás, kihagyott ziccer. Ezen kívül az epizód tökéletes volt. Azt majd az XXX-es szekcióban keresd. 4 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. (szerkesztve) (Szétcsesz az ideg, holnap este látom csak, fiammal együtt, nem ez volt a Terv. csak annyit tudok-látok, hogy el vagytok ájulva, kihagytam minden spoileres részt az írásaitokból, amennyire tudtam... Mi az, hogy ez a legjobb epizód eddig? Az meg hogyan lehetséges? hmmm... ez a 24 óra most baromi hosszú lesz, elegem van. Ráadásul a mai Scorsese Ír is elmaradt, az jövő hétre csúszott, pff) Szerkesztve: 2019. November 22. - Darth Porg Válasz
Go Rien Moss Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Ütős volt ez a harmadik rész, +külön köszönet illeti a fordítókat a gyorsaságért. Nem gondoltam volna, hogy mire hazaérek film is + fordítás is elkészül. Így lehet ismételgetni, elemezgetni. Mandalor Nagy Purgálás? A klónok háborúja alatt megszállták őket a droidok, volt polgárháború a keményvonalas Halál Őrség és békét akaró Mandaloriak között, majd megszállta őket a Birodalom is. + voltak klánok a Birodalom oldalán és a birodalom ellen. Ezek között is volt összecsapás. Tehát volt gazdagon elhalálozás. + Darth Maul miatt is fogytak a harcedzett "hagyomány őrző" Mandalor harcosok. Yoda Junior, itt én is arra gondoltam hogy vagy a Midikloriánokat akarják kiszedni belőle, vagy a hosszú élet titkára kíváncsiak, de inkább az első, mert minél magasabb a szintje a Midikloriánoknak annál valószínűbb az erőérzékenység, lehet valaki így akar erőhasználó lenni. Ha a doki kivonja a Yoda Juniorból akkor lehet nem tudja az erőt használni, így nem veszélyes a megmaradt birodalmni egységekre. Akár még életben is maradhatna. Azt sokan elfelejtik hogy a vezetés a Birodalom idejében a Moff-ok kezében volt, ők voltak a szektorkormányzók, őket felügyelték a Nagy Moff-ok, akik közvetlenül Palpatine-nek számoltak el. Amikor ezek meghaltak, sok szektorkormányzó nem tudta most mi legyen, mit kezdjenek a jelentős csapataikkal, de egy páran tudták, ezek rögtön próbálták megszerezni a hatalmat. Több száz vagy ezer bolygó felügyeletéről és az ehhez megfelelő számú birodalmi egységekről van szó, akik elvesztették a három legfőbb vezetőjüket Palpi, Vader, Tarkin. Itt is belharcok folynak a hatalomért. Főhősünk viaskodott a becsülettel, a fejvadász céh szabályaival, és a lelkiismeretével. A lelkiismerete nyert, de ezzel gondot okozott a klánjának, a fejvadász céh vezetőjének, és saját magának is. Fején a vérdíj, + ki fogja alkalmazni azok után hogy elárulta a megbízóit , aztán majd gondját kell viselje a gyerkőcnek is. De majd kiderül. Egyébként itt is látszott hogy a fegyvertelen, az életéért könyörgő tudóst nem nyírta ki, azaz nem mindenáron gyilok, hanem célirányosan, csak azok kerülnek hullazsákba, akik az életére törnek. Egy dolgot hiányoltam eddig a filmben, hogy a hajójukat csak úgy otthagyják nyitva bárhol ahol leszállnak, Fel lehet rá lopakodni, és vagy bombát eldugni rajta, potenciális veszélyforrás az egész. 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Valamiért azt érzem, hogy ennek a 3 résznek kellett volna egyben lenni a pilotnak. És már csak 5 rész van hátra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.