Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Egy újabb remek résszel lettünk gazdagabbak. Baromi jó epizód volt, kaptunk megint olyan látványt, hogy csak lestem. Válaszok is adódtak, de még hogy milyenek. Eddig nagyon megvagyok elégedve a szériával. 2 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Felcsigáztál rendesen Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. (szerkesztve) Corbett, a sorozat vezető írója elárulta a SW.com -nak adott interjújában, hogy a sorozat későbbi részében belemennek majd abba, hogy a klónok és Crosshair miképpen vélekednek a 66-os parancsról és annak feltétel nélküli végrehajtásáról. Szerkesztve: 2021. Június 25. - Bence1997 1 6 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Hozzászólás ideje: 2021. Június 28. Bounty lost guide képe: 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Július 1. Hozzászólás ideje: 2021. Július 1. (szerkesztve) Joelaron tweet. My primary inspiration for lighting target, DOF, and tone references for this weeks #StarWars #TheBadBatch : “Kelly’s Heroes”. Let’s talk tomorrow. we made a GIANT leap in our cinematography with this episode! Wait till you see what’s coming next! Szerkesztve: 2021. Július 1. - Cpt. Rex Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. A common ground guide képe: 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 8. Hozzászólás ideje: 2021. Július 8. Már eddig is gyönyörű a sorozat látványvilága, de lehet másra érti a "gyönyörű" jelzőt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Úgy tűnik az animációra értette Tracy. "Wow! Some of the scenes in this episode were absolutely beautiful and barely looked animated" Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Valóban gyönyörű epizód volt, nagyon is élveztem. Remekül sikerült. Remélem még több ilyet láthatunk majd a sorozat későbbi szakaszában. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. (szerkesztve) Még csak másfél percet néztem meg az új részből, de már lefostam a bokámat. Szerk.: ha listát állítanék a The Clone Wars, a Rebels és a Bad Batch eddigi epizódjaiból, a Devil's Deal tuti benne lenne a top10-ben. Szerkesztve: 2021. Július 9. - Dzséjt 1 2 Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Hozzászólás ideje: 2021. Július 9. Eddig egy remek sorozat, ami habár egy erősebb indítás után kicsit döcögősen haladt előre, most már szép lassan a TCW méltó utódjává kezdi kinőni magát, csak remélem, hogy a jövőben még a mostaniaknál is jobban fog bővülni a világa. Igaz, kétség kívül nagyon szép az animáció - talán a legszebb, amit eddig láthattunk - az elején nagyon érezni lehetett, hogy ez egy spin-off sorozat. Tehát a TCW "világában" játszódott, de a galaxis kisebbnek érződött, meg nyilván nem voltak benne azok a hősök és gonosztevők, akiket előtte megszokhattunk. Engem maga az éra meg a témák, amikkel a sorozat foglalkozik jobban érdekel, mint a Bad Batch, de eléggé kedvelem őket, hogy látni akarjam, merre halad a történetük. Sokakhoz hasonlóan nekem is Wrecker a kedvencem. Jobban foglalkoztat a sorsuk, mint amire számítottam, részben Omega jelenléte miatt, aki egy remek kontraszt a Bad Batch-el szemben. Ugyanígy éreztem a The Mandalorian-nal kapcsolatban is, amit sokkal érdekesebbé tett számomra Grogu jelenléte és az ő kapcsolata Dinnel. Most már azonban nyugodtan lehet a Bad Batch-et a TCW folytatásának nevezni és nagyon tetszenek a különböző utalások meg ahogyan kapcsolódik a más már ismert történetekhez, mint pl. a mostani rész. Szóval, csak így tovább. A Bad Batch-nek csak azt mondanám: "We shall watch your career with great interest." 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Még mindig nem tudni lesz-e második évad? Lassan véget ér az első, ideje lenne valamit mondaniuk erről. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. 4 minutes ago, Ody Mandrell said: Még mindig nem tudni lesz-e második évad? Lassan véget ér az első, ideje lenne valamit mondaniuk erről. Szerintem biztos fog kapni folytatást. Legkésőbb a finálé után tuti hallami foguni róla. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Bízzunk benne. A legtöbb SW sorozatnál még évad közben jött hír a folytatásról, itt ez most eddig nem történt meg. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. Hozzászólás ideje: 2021. Július 10. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Bízzunk benne. A legtöbb SW sorozatnál még évad közben jött hír a folytatásról, itt ez most eddig nem történt meg. Ha lesz is esetleges 2. évad, akkor az nem fog jövőre érkezni. Már ha csak a grafikai megvalósitást nézem alapul. Én nem tartom valószinűnek, hogy 2022-ben jöjjön az új évad. 2023-ban viszont jöhet. (Persze, ez csak az én véleményem, és tévedhetek is) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Amennyiben jönne jövőre, már rég készítési fázisban kellene legyen. Persze még lehet abban, nem tudjuk. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Fura, hogy már csak öt rész van hátra, mostanában kezdtem igazán megkedvelni a BB-t. Egy 2. évad biztos jó lenne, de ahogy a mai epizód is bizonyította, én szívesebben látnám őket mellékszereplőként. Viszont én még mindig abban reménykedem, hogy Omega Erőhasználó lesz. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Hozzászólás ideje: 2021. Július 11. Jaj ezen jót nevettem! https://pbs.twimg.com/media/E5pB0O5X0AEzCHU?format=jpg&name=900x900 3 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 12. Hozzászólás ideje: 2021. Július 12. (szerkesztve) Szerkesztve: 2021. Július 15. - Rog 1 7 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 13. Hozzászólás ideje: 2021. Július 13. (szerkesztve) Szerkesztve: 2021. Július 15. - Rog 1 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 13. Hozzászólás ideje: 2021. Július 13. Nagyon örültem Choppernek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Íme a Devil's deal fájdalmasan "random" guide képe.. Én kérek elnézést az sw.com nevében.. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Hirtelen azt se tudom megmondani melyik jelenet ez. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Pedig emlékezetes volt Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Na ja. továbbra sem szabadulok naiv elképzelésemtől, hogy egy guide kép próbálja már meg reprezentálni az epizódját. Valaki simán elengedte ezt.. De fizetést cserélnék vele! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Nem akarnak lelőni semmi poént ezekkel a képekkel. Más kérdés, hogy már kikerült a rész, így kár titkolózni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem akarnak lelőni semmi poént ezekkel a képekkel. Más kérdés, hogy már kikerült a rész, így kár titkolózni. Mondjuk ezt nem teljesen értem, a posztereket is kiadják hivatalosan, amelyek pl. most lelőtték a poént ebben nem sok logikát látok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. sok logikát én se látok benne, gyakorlatilag csak tippelni lehet, hogy mi alapján választják ki a guide gépet. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. Hozzászólás ideje: 2021. Július 14. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: sok logikát én se látok benne, gyakorlatilag csak tippelni lehet, hogy mi alapján választják ki a guide gépet. Ez egy rendkivül fontos momentum a részben, ahol Hunter sisakon keresztüli szemmel verést alkalmaz, az áldozatán. A rész fénypontja! Nem hivatalos, de attól még, EPIC! The Bad Batch Episode 11 Ending Theme - EPIC COVER 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Idő előtt kikerült a 12. rész rövidke előzetese, amit azóta töröltek. Viszont volt valaki, aki lementette. Itt meglehet tekinteni. (nyugodtan megnézhetitek, nem lő le semmit.) 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.