Hozzászólás ideje: 2023. Február 28.2 éve A szokásos rész előtti twitter poszt. Szerkesztve: 2023. Február 28.2 éve - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje: 2023. Március 1.2 éve Ez a rész annyira vidám és megnyugtató volt, hogy be is bújok a takaróm alá magzatpózban és álomba sírom magamat.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 4.2 éve A szerdai epizódban megismerünk majd egy új klónt, aki Dee Bradley egyik kedvence.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 7.2 éve Most nagyon nyomják a hype-ot. Valaki kérdezte twitteren Corey-tól, milyen sorrendbe nézze szerdán a sorikat. Erre Corey úgy válaszolt, mindenképpen a Mando-val kezdjen, mert a TBB-t emészteni kell majd. :O Ilyet is ritkán látni, hogy ennyire tolják a rész előtt.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 7.2 éve Szerző Már most beleborzongtam, és a lécet nagyon magasra tettem. A múltheti résszel elindult a végjáték ami nagyon jó dolgokat ígér.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 7.2 éve Én is remélem, hogy a hátralévő részekben már pörögni fog a történet.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 7.2 éve A holnapi epizódot szinte mindenki, aki látta előre az epizódokat, istenítette. Az egyik legjobb epizód a sorozatban - sőt, valaki még tovább ment és az egyik legjobb animációs résznek titulálta. Meglátjuk holnap.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 7.2 éve Szerző Fentebb olvashatod a véleményüket, Rex már betette. Hiszek nekik, de először akkor is ezt nézem meg és nem a Mandót.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 7.2 éve Már megy a spekulálás, meg miegymás. xD Mivel a rész S2E12, de ha kiveszitek a betűket, akkor 212, igy pár fan már összehozta a 212th clone battalion-al.... , ami Cody parancsnoksága alatt volt a köztársaság idejében. A twitteren vannak ilyen "összeesküvés" elméletek xD
Hozzászólás ideje: 2023. Március 8.2 éve Az eleje elég semmilyen unalmas akármi volt, de az utóbbi részek elkezdtek szárnyalni.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 8.2 éve A rész első feléig nem értettem mire fel a nagy hype, de aztán ATYAÚRISTENMIVOLTEZ!!4!
Hozzászólás ideje: 2023. Március 8.2 éve Jó rész volt, de aláfestő zenében meg iszonyat gyenge... A legvégét meg nem is értettem, mi is történik.....
Hozzászólás ideje: 2023. Március 9.2 éve Szerintem baromi jó lett mind a rész, mind az aláfestő zene!
Hozzászólás ideje: 2023. Március 9.2 éve Nem győzöm ámulni, milyen magasságokba jutott ez a sorozat. A zene meg egyenesen pazar volt.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 9.2 éve Szerintem is Kiner egyik legjobb munkája. Victory and Death-hez hasonló, bőröd alá kúszik.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 9.2 éve Olyan ez a sorozat, hogy egyszer habkönnyű szórakozás és a legelemibb értelemben vett felszabadult űrkaland, másszor meg húsbavágó dráma, kőkemény karaktertanulmány. Itt a rész végén olyan érzésem volt, mint talán legutóbb az Andornál...
Hozzászólás ideje: 2023. Március 9.2 éve Sajnos csak ma jutok hozzá, de a véleményeitek alapján már nagyon várom!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.