Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 23. Dexter Revival promo: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 28. Ewan McGregor az Obi sorozat előtt látható lesz ebben... https://velvet.hu/kockahas/2021/04/27/gian-franco-rodriguez-ewan-mcgregor-halston-ryan-murphy/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. Holnap végre jön az előzetes az évad második feléhez. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Folytatják az Idő Kereke sorozat forgatását. Az utolsó két epizódot most veszik fel a napokban. Talán már be is fejezték. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Ez lesz az utolsó évad? Erről nem volt még szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez lesz az utolsó évad? Erről nem volt még szó? Eredetileg ez lett volna az utolsó, de a Netflix adott még egy évadot. A 6. lesz az utolsó, 10 epizódból fog állni, a forgatással pedig már végeztek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 2. Úgy tűnik az Amazon csak 6 másodperces mini kostolókban gondolkodik. Most Az Idő Kerekéhez Lan, az őrző érkezett meg. Remélem, a Középfölde sorozatnál nem így csinálják majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 4. Sziasztok! A Yellowstone 3. évadhoz értünk és megdöbbenve látom, hogy még az enkóron sincs időzített felirat se az sd se a HD verziókhoz ami időzítve lenne. Tud valaki segíteni hogy hol találhatnék hozzá valót? A "BORDURE" verziót szedtem le és nem passzol az amit a hsz-ekbe linkeltek. Nem is szokott ilyen lenni. Decemberi feltöltés és nincs magyar melléklete.. Köszi előre is Cowboyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 12. Yeah boy, már csak 2 nap 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 14. 2021. 05. 12. - 17:40, NorbiLordi írta: Yeah boy, már csak 2 nap Szerinted milyen lett? Szerintem jóval gyengébb, mint az előző évad, a történetekben, az animációban egyaránt. Nem tudom mentségnek venni azt, hogy igazából egy fél évad csupán és meglehet, hogy a másik felében vannak az ütős cuccok. Inkább egy idióta, barom húzásnak tartom, ha nem készültek el a teljes évaddal időre akkor még az egész évad csúsztatása is jobb ötlet lett volna, mint ez a felezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 15. 9 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Szerinted milyen lett? Szerintem jóval gyengébb, mint az előző évad, a történetekben, az animációban egyaránt. Nem tudom mentségnek venni azt, hogy igazából egy fél évad csupán és meglehet, hogy a másik felében vannak az ütős cuccok. Inkább egy idióta, barom húzásnak tartom, ha nem készültek el a teljes évaddal időre akkor még az egész évad csúsztatása is jobb ötlet lett volna, mint ez a felezés. Leginkább hétfőn lesz érkezém megnézni, de most elszomorítottál De egyébként most ez a módi, hogy kétfelé bontogatnak évadokat. Attack on Titan legutóbbi évadát és úgy promózták, és a főcímben is konkrétan kivan írva, hogy The last season. És csak ketté lett bontva, a mostmáraztánténylegzáróévad majd valamikor 22-ben jön ha jól rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 15. (szerkesztve) 28 perccel korábban, NorbiLordi írta: Leginkább hétfőn lesz érkezém megnézni, de most elszomorítottál Lehet így, hogy lezúztam az elvárásaid neked jobban fog tetszeni. Egyébként az animáció gyengeségét úgy értem, hogy kevésnek érződik a fotorealisztikus vagy az ahhoz közelebb álló részek száma az előző évadhoz képest, megvalósítás terén rendben vannak a stilizáltabb, rajzosabb és fotorealisztikus részek is. Idézet De egyébként most ez a módi, hogy kétfelé bontogatnak évadokat. Hát dugják fel a módijukat jó mélyre! Főleg egy ilyen, amúgy sem hosszú játékidejű sorozatnál. Szerkesztve: 2021. Május 15. - Darth Cupsy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. 2021. 05. 15. - 10:55, Darth Cupsy írta: Lehet így, hogy lezúztam az elvárásaid neked jobban fog tetszeni. Egyébként az animáció gyengeségét úgy értem, hogy kevésnek érződik a fotorealisztikus vagy az ahhoz közelebb álló részek száma az előző évadhoz képest, megvalósítás terén rendben vannak a stilizáltabb, rajzosabb és fotorealisztikus részek is. Na ledaráltam, nekem nemhogy tetszett, hanem k*rvára tetszett Mivel megfelezték az évadot, szerintem azért érzed, hogy másabbak az arányok. Néhol nagyon besza-behu mennyire realisztikus, a 8. résznél amíg ki nem szálltak az autóból én azt hittem élőszereplős. Az összes sztori tetszett kivétel nélkül, az biztos, hogy a gépekkel vigyázni kell Az első rész nagyon poén volt, ahogyan véget ért az milyen már.. A harmadik rész egy az egyben elmenne Dmitry Glukhovksy Futu.re című könyvének az adaptációjának, annyi különbséggel, hogy abban a rendőrök fehér páncélt viselnek. Az a rendőrautó mi menő már benne Ötödik rész elmehetne egy Stephen King könyvnek, a karácsonyos meg nagyon állat volt. Eskü lesz gyerekem megfogom vele nézetni, hogy na ezért kell egész évben jól viselkedni El sem merem képzelni, akkor mit kaptak volna ha rosszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Nekem csalódás volt ez a második évad. Volt egy kimagasló, meg pár egész jó rész, de a nagy része felejthető. Hiányoltam a csattanókat. Néhol csak másolták már kész műveket, mint a karácsonyosnál. A Holidays horror-antológiában volt ugyanez az ötlet csak húsvéttal. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Na ledaráltam, nekem nemhogy tetszett, hanem k*rvára tetszett Örülök, hogy neked legalább igen. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Mivel megfelezték az évadot, szerintem azért érzed, hogy másabbak az arányok. Csak ahogy írtam ez nem mentség, felőlem part1/part2-zhetnek attól még az két külön évad. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Néhol nagyon besza-behu mennyire realisztikus, a 8. résznél amíg ki nem szálltak az autóból én azt hittem élőszereplős. Szépnek szép valóban, cserébe dögunalom a sztori. Spoiler 1 órával korábban, NorbiLordi írta: A harmadik rész egy az egyben elmenne Dmitry Glukhovksy Futu.re című könyvének az adaptációjának, annyi különbséggel, hogy abban a rendőrök fehér páncélt viselnek. Az az egyik rész ami kimondottan tetszett, a másik az utána következő, kezdtem is reménykedni, hogy az első rész amolyan bemelegítő aztán most jön a java, de számomra innentől lejtmenet. A 7. rész még elmegy az animáció miatt, de a sztori nem túl frappáns, pláne, hogy a "robot ellened fordul" felütéssel indít a sorozat, ami amúgy sem épp friss ötlet, amint kimondta gépi hang, hogy a karbantartórobot meghibásodott már tudtam mi lesz. Spoiler 1 órával korábban, NorbiLordi írta: El sem merem képzelni, akkor mit kaptak volna ha rosszak. Ha bátrak lettek volna meglépik, hogy a fiú rossz volt, én erre vártam amikor elkezdi vizsgálni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 21. Dan Brown Elveszett jelkép könyve nem filmben hanem sorozatban fog elkészülni és nem Tom Hanks-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 4 hours ago, NorbiLordi said: Hivatalos: az Amazon felvásárolja az MGM-et, rengeteg film jöhet a Prime Videóra Na ha már megvették, akkor jöhetne majd a jövőben egy minőségi Csillagkapu sorozat is a Prime Videóra. Azért az Origins-nél nem lesz nehéz jobbat gyártani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. (szerkesztve) 50 perccel korábban, Iqvi írta: Na ha már megvették, akkor jöhetne majd a jövőben egy minőségi Csillagkapu sorozat is a Prime Videóra. Azért az Origins-nél nem lesz nehéz jobbat gyártani. Az a baj annak reboot lenne/lesz a vége szerintem Szerkesztve: 2021. Május 26. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 1 minute ago, Darth Cupsy said: Az a baj annak reboot lenne/lesz a vége szerintem Nem feltélten. Simán lehetne még folytatni, és lezárni az Atlantis/Universe vonalat. Nem is kellene ehhez feltétlen egy nagyon hosszú sorozat, két-három évad elég lenne. Még élnek a színészek javarészt, és még páran vannak is olyan állapotban, hogy visszatérjenek egy ilyen lezáró sorozathoz, új arcokkal karöltve. Miután pedig lezárták az Atlantis/Universe vonalat, indíthatnának egy új sorozatot, új karakterekkel, egy új sztorival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Iqvi írta: Nem feltélten. Simán lehetne még folytatni, és lezárni az Atlantis/Universe vonalat. Nem is kellene ehhez feltétlen egy nagyon hosszú sorozat, két-három évad elég lenne. Még élnek a színészek javarészt, és még páran vannak is olyan állapotban, hogy visszatérjenek egy ilyen lezáró sorozathoz, új arcokkal karöltve. Miután pedig lezárták az Atlantis/Universe vonalat, indíthatnának egy új sorozatot, új karakterekkel, egy új sztorival. Kivitelezés szempontjából én is azt vallom, hogy megoldható lenne, de valahogy úgy érzem, hogy ha hozzá fognak nyúlni az univerzumhoz annak reboot lesz a vége. Többek között azért, mert sokkal egyszerűbb dolguk van így. Szerkesztve: 2021. Május 26. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. 3 minutes ago, Darth Cupsy said: Kivitelezés szempontjából én is azt vallom, hogy megoldható lenne, de valahogy úgy érzem, hogy ha hozzá fognak nyúlni az univerzumhoz annak reboot lesz a vége. Többek között azért, mert sokkal egyszerűbb dolguk van így. Az a helyzet, hogy addig értelmetlen rebootolni a Csillagkaput amíg le nem zárják a Végzet és legénysége sorsát, és nyilvánosságra hozzák a Csillagkapu Program létezését. Atlantiszt lehet a legegyszerűbben elrendezni, úgy, hogy azt teszik meg új Parancsnokságnak. Szerintem csak ezek után volna értelme egy rebootnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Éppen most , Iqvi írta: Az a helyzet, hogy addig értelmetlen rebootolni a Csillagkaput amíg le nem zárják a Végzet és legénysége sorsát, és nyilvánosságra hozzák a Csillagkapu Program létezését. Atlantiszt lehet a legegyszerűbben elrendezni, úgy, hogy azt teszik meg új Parancsnokságnak. Szerintem csak ezek után volna értelme egy rebootnak. Rajongói szempontból igazad van, de a cégek gazdasági szempontok alapján működnek és nem hiszem, hogy azt fogják nézni mi lett lezárva mi sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Az a helyzet, hogy addig értelmetlen rebootolni a Csillagkaput amíg le nem zárják a Végzet és legénysége sorsát, és nyilvánosságra hozzák a Csillagkapu Program létezését. Atlantiszt lehet a legegyszerűbben elrendezni, úgy, hogy azt teszik meg új Parancsnokságnak. Szerintem csak ezek után volna értelme egy rebootnak. Ahogy Cupsy is írta, ez azért nem így működik. Amit te vázolsz, az a rajongói vágyálom, ami az esetek többségében nincs partiban a valósággal. Egy reboothoz egyáltalán nem kell semmit lezárni a régiből, sőt a reboot "szépsége", hogy tisztára lehet gyalúlni az egészet és elfelejteni mindent, ami addig történt. Elfelejthetik Abydost, Rét, a CsK-1-et, Atlantiszt, a Destiny-t, mindent. Még a csillagkapu is lehet szögletes, aminek kinyitásához négy aranykulcs kell, meg egy ötödik bronzból. Megjegyzem, azért a folytatása ezeknek a sorozatoknak már nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a rajongók hiszik vagy szeretnék. Az SGU óta is 10 év telt el, ráadásul a széria úgy ért véget, hogy hőseink sztázisba kerültek. Elég hülyén venné ki magát, ha ebből a hibernációból 10+ év után 10+ évvel öregebben jönnének ki. Az egyetlen, akinek valósidőben szabadna öregednie, az Eli, de neki meg már halottnak kéne lennie. És ez csak a Destiny problematikája. Valahogy azt is meg kéne magyarázni, mi történt Atlantisszal abban a 12+ évben, amióta leszállt San Francisco öblébe. 12+ éve ott dekkol láthatatlanul, teljes titokban és senkinek fel sem tűnik, hogy egy város méretű rész az öbölben megközelíthetetlen? A 10+ éves ugrás teljesen jól jönne egy reboothoz, de már úgy, hogy minden nyitva maradt szál off-screen elvarrásra került. Atlantisz lehet a Föld új csillagközi fővárosa, megemlíthetik, hogy mire elérték a Destiny-t, már senki sem volt élve rajta, aztán csók, lehet indítani új kalandokkal, új szereplőkkel, új űrhajókkal, Mark X-es naquada generátorokkal, amik egy ZPM teljesítményével bírnak, galaktikus únióval, aminek vezéregere a Tau'ri, stb. A CsKP már lehet múzeum (amúgy sincs haszna, hiszen az atlantiszi kapu felülbírálja a gízait), O'Neill, Sam és a többi öreg nyugdíjas, Teal'c mester, Mitchell és Shepard tábornok, Daniel halott és/vagy élő és/vagy felemelkedett lehetne, de már csak úgy mellékesen. Ebben a formában lehetne egy reboot-sequel, ami folytatja az eredeti univerzum történetét, de nem kell az eredeti szériákkal annyit foglalkozni. És elméletileg Mallozziék ezen dolgoznak már egy ideje, amit jótékonyan boostolhat ez a felvásárlás. Az Amazon azért nem kispályás, és a leköszönő Expanse helyére nyilván szívesen beraknának egy másik űrhajós sci-fit, a Stargate pedig egy jó alap. Van rajongótábora, múltja, és ha Mallozzi nem kamuzott, kész terv a feltámasztására. Az éppen új virágkorát élő Star Trekkel szemben pont jó lenne, hisz anno is egymással vetélkedtek. Igaz, most a Star Wars is a ringben van, de ez is lenne a lényeg: a Netflixnek ott lenne a Star Trek: Discovery, a CBS All Accessnek a Star Trek: Picard, a Disney+-nak az a sok Star Wars sorozat, az Amazon Prime meg birtokolhatná a Stargate-et. Ráadásul az új Star Trekek is lehetnek ékes példák, hiszen a DIS úgy reboot, hogy közben az eredeti sorozatok érájában/idővonalán játszódik. Szerkesztve: 2021. Május 26. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Az Amazon azért nem kispályás, és a leköszönő Expanse helyére nyilván szívesen beraknának egy másik űrhajós sci-fit, Folytatni kellene az Expanse-t és akkor nincsen baj 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 28. Befejezték a Lucifer 6. évadának, azaz a sorozat zárószezonjának forgatását (együtt forgatták az 5. második felével). Hogy mikor jelenik meg, az jó kérdés, egyesek szerint hat hónap múlva, mások szerint a Netflix csak 2022-ben mutatja be. Eközben mától elérhető az 5. évad második fele a Netflixen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.