Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Bomarr szerint várható egy trailer jövőhéten. Megelőlegezzük a bizalmat. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Az elég extrém lenne, de én semmit nem mondok azok után, hogy milyen jól megjósoltam a Boba Fett trailert. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Jordan Maison és a BSL is erősíti a SWNN hírét. Bár a Kenobinál inkább a teasert emelték ki, szóval eltudok képzelni egy 1-1,5 perces kis szösszenetet, amely mutat valamit a sorozatból. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Akárhogyis, bárminek örülnék. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Hozzászólás ideje: 2021. November 4. Én is. De akkor ez azt is jelenti, hogy nem lesz olyan későn az a premier 22-ben. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Egy csomó oldalon láttam, hogy pénteken jön az első trailer. Ez igaz lenne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 9. 2 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Egy csomó oldalon láttam, hogy pénteken jön az első trailer. Ez igaz lenne? Ezt mindenki nagyon reméli. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. 5 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Egy csomó oldalon láttam, hogy pénteken jön az első trailer. Ez igaz lenne? Disney+ Nap lesz aznap sok bejelentéssel és promóval, úgyhogy komoly sansz van rá. A hírek főleg egy kémjelentésre alapoznak. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Akkor remélem tényleg lesz valami Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Hozzászólás ideje: 2021. November 10. (szerkesztve) BSL szerint elfogja lopni a showt. Reménykedjünk. Valamint mostmár egyre biztosabb az, hogy a Boba Fett után ezt fogjuk látni. Az Andort most erősítették meg, hogy a Disney pénzügyi évének utolsó negyedévében fog megjelenni (július-szeptember időszak, a sorozat topikjában írtam erről), tehát tavasszal Obi-wan? Szerkesztve: 2021. November 10. - Bence1997 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Hozzászólás ideje: 2021. November 10. (szerkesztve) Azt lehet tudni, hogy hány évvel fog a Sith-ek bosszúja után játszódni? A Concept trailerekből nem sok minden derült ki, itt az egyik pl.: Szerkesztve: 2021. November 10. - Cpt. Rex 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Egy fanmade előzetesből mégis minek kellene kiderülnie? 10 évvel fog a Sithek bosszúja után játszódni az alap cselekmény, de én azért sanszosnak tartok klónháborús flashbackeket is. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Ha ez kijön holnap, fel fog robbanni az internet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 11. Hozzászólás ideje: 2021. November 11. 37 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ha ez kijön holnap, fel fog robbanni az internet. Meg én is. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Én meg már azt hittem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Á, az majd valamikor márciusban jön van leghamarabb. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. (szerkesztve) Majd jön, amikor jönnie kell. Egy perccel se később. Bár a Lucasfilmet ismerve nagyjából egy 5 héttel a premier előtt fog érkezni. Hogy ez mikor fog bekövetkezni, azt majd meglátjuk. Apropó premierdátum, a fickó, aki a májust belengette mostmár privátba rakta magát twitteren. Biztos büntit kapott. Szerkesztve: 2022. Február 4. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 26. Hozzászólás ideje: 2022. Február 26. Lehetséges volna? Jelenleg instán és twitteren is van egy privát oldal, ahol 1-1 post már ott van, csak rejtve van az oldal. Lehet, hogy Maxine erre célzott hétvége alatt? Bár nehezen hinném, hogy vasárnapra jönnének egy előzetessel, de ha esetleg bejelentik, hogy hétfőre várható az előzetes, összepisilem magam helyben. Adná az ég. Na nem az összepisilést, hanem az előzetest. 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 27. Hozzászólás ideje: 2022. Február 27. Még sosem drukkoltam ennyira azért, hogy egy ember összepisilje magát. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 27. Valakinek nagyon le van merülve a telefonja. Természetesen hihetetlen jó lenne, várjuk szeretettel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. (szerkesztve) Március 11-én lesz 23 éves az első TPM trailer. Azt pusmogják, hogy akkor várható az előzetes. Nem mellékesen péntekre esik. Szerkesztve: 2022. Március 2. - Ody Mandrell 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Az jó is lenne. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Szülinapra elfogadom! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Nekem is tökéletes lenne az időzítés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nekem is tökéletes lenne az időzítés. Hm... Megnézni egy bizonyos helyen egy bizonyos nagyvásznon? 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. (szerkesztve) Pontosan! Mekkora feeling lenne, főleg ahogy most kinéz a társaság! Mindenki ott lehet, amire nem is tudom mikor volt utoljára példa. Szerkesztve: 2022. Március 2. - Ody Mandrell 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. 33 minutes ago, Dzséjt said: Hm... Megnézni egy bizonyos helyen egy bizonyos nagyvásznon? Ezt az utalást nem értem, túl fiatal vagyok hozzá.. 29 minutes ago, Ody Mandrell said: Pontosan! Mekkora feeling lennem, főleg ahogy most kinéz a társaság! mindenki ott lehet, amire nem is tudom mikor volt utoljára példa. Én nem tudom, én nem voltam még ott, de itt vagyok a szobámbam, ami a ti szempontotokból már ottnak minősül nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Dzséjt tudja miről beszélek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 3. Hozzászólás ideje: 2022. Március 3. Szerintem talán az Oscar körül kapunk majd előzetest. És ez optimista kijelentés a részemről. Az Oscar március 27-én fog történni. Az nagyjából az az időintervallum, amikor végre a Lucasfilm is elkezdi általában a marketingjét. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
A teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.