NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Elképzelhetőnek tartom, de szerintem inkább a Főinkvizítor fogja megölni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Vagy átáll a jó oldalra. Leia megdolgozza. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Leia elfogása kapcsán eszembe jutott egy olyan gondolat, miszerint Reva esetleg eljutna Luke-hoz is. Ez esetben Kenobi ölhetné meg. Már persze ha addigra összekapja magát. Örülnétek egy ilyen forgatókönyvnek? A logikus az lenne, ha Kenobi ölné meg. Mielőtt meghalna, elmondaná Reva, miért is gyűlöli annyira Kenobi-t. Nem hiszem, hogy Leia-t bántaná. Biztos érzékelte, vagy érzékelni fogja majd, hogy erőérzékeny a kislány, és talán ő maga jutna eszébe, ennyi idősen. Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Szerintem megtér és Vader öli meg. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. 1 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Nem hiszem, hogy Leia-t bántaná. Biztos érzékelte, vagy érzékelni fogja majd, hogy erőérzékeny a kislány, és talán ő maga jutna eszébe, ennyi idősen. Nem is bánthatja, hisz egy szenátor lánya. Már azért is lecseszték mert elrabolta. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Szerintem itt még a Főinkvizítor bekavarhat. Ugye a Rebelsben hal meg, ergo valamikor vissza kell térnie. És gondolom az lesz majd a fordulópont Reva életében. Onnantól még a Birodalom is ő rá fog vadászni. Aztán lehet, hogy végül túléli a sorozatot. Vagy Vader megöli, amiért hibát vét. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem is bánthatja, hisz egy szenátor lánya. Már azért is lecseszték mert elrabolta. Szerintem simán megölné, rákennék egy bűnözőre, és le van tudva..... Úgy is elrabolták, szóval rákenik valamelyik már halott elrablóra, és le is lenne tudva..... Meg fogja érezni, hogy erőérzékeny a kiscsaj, és nem bántja. Viszont akkor ki fog derülni, hogy nem Organa lánya.. Legalábbis Reva tudni fogja, hogy nem a szenátor az apja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Szerintem nem fogja megérezni. Vader se érezte meg 20 centiről. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Nekem két dolog volt érdekes az új részben. Az első, hogy amikor Vader csak úgy kitörte a kölyök nyakát, Reva arcán látszik, hogy ez sok(k) volt neki. Egy kis emberség a számító gazember arc mögött. Apróság, de nagyon tetszik (és ez a borzasztó színésznő). A másik, hogy szóba került az, hogy a Birodalom az Erőérzékeny gyerekeket is elviszi. Nos, ez megint egy Rebels kapcsolat, hiszen ezt abban láthattuk először. Egyszer, amikor Ezra beépült a lothali birodalmi akadémiára (Breaking Ranks), és miután azonosították, hogy Erőérzékeny, a Főinkvizítor már meg is jelent, hogy begyűjtse. És ugye Ezra itt ismerkedett össze Zare Leonisszal, aki a testvérét kereste, Dharát, akit az Erőrézékenysége miatt szintén elrabolt a Birodalom. A másik eset pedig, amikor a Hetedik Nővér és az Ötödik Fivér Erőérzékeny csecsemőket raboltak el (The Future of the Force). Mindez ugye az Aratás-projekt keretében történik, és most erre utaltak. Az is érdekes, hogy Obi-Wan irányából előhozták azt is, hogy az ifjoncokat nagyon korán elvitték a szüleiktől. Nos, érdekes számomra, hogy Reva eléggé bosszús lett a Jedi Rend jelének láttán, és már az első részben is inkább úgy tűnt, hogy az egész Jedi Rendet rühelli, nem kizárólag Obi-Wan Kenobit. Mi van, ha a Jedikre már azért megorrolt, mert elvitték a családjától, aztán a 66-os parancs után bár azt megúszta, az Aratás-projekt révén mégis bedarálta a Birodalom. Vagy alternatívaként a Jedi Rend nem fogadta be, mert mondjuk túlkoros volt, és emiatt a "csatornákban kellett maradnia", aztán végül az Aratás-projekt talált rá, ahol kiélhette az ambícióit és a Jedik iránti haragját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Biztosra veszem, hogy padawan volt. Szerintem azért haragudhatott, mert ott maradt martaléknak a Birodalom számára. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Biztosra veszem, hogy padawan volt. Nem ifjonc? Valószínűleg őt láthatjuk az első rész elején az ifjoncok között. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Hozzászólás ideje: 2022. Június 1. Akkor ifjonc. Tök mindegy, a lényeg, hogy a Jedi rendbe tartozott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nem ifjonc? Valószínűleg őt láthatjuk az első rész elején az ifjoncok között. Az ifjoncok is padawanok. 1 Válasz
Galen Malek89 Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Hozzászólás ideje: 2022. Június 2. Vagy a testvérét szakították el tőle és a családjától (ha volt neki persze), és ő lelte halálát az Order 66 alatt. Ez is lehet egy motiváció, hogy miért gyűlöli a Jediket és Obi-Want pl. Persze lehet már nyakatekert a gondolatmenet, de simán lehet ezért emlegették ezt a gyerek elszakítós dolgot többször is a részben. Igaz, egyszerűbb ha ő volt ifjonc. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. Az erőérzékeny gyerekek, hogy kerültek a Jediekhez? Csakúgy simán elszakították őket a családjuktól? Csak azért kérdezem, mert mi van, ha Obi-Wan is ludas abban, hogy Reva távol került a családjától és Kenobinak valamilyen formában köze lehetett hozzá, hogy Reva a Jedikhez került? És ezért haragszik rá ennyire a Harmadik Nővér. Lehetséges volna? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. (szerkesztve) Reva korából adódóan nem hiszem, hogy Obi benne lett volna abban a csapatban akik új alanyok után kutattak. Most, hogy összejött Leiával, biztos fény derül a múltjára és az indítékaira. Szerkesztve: 2022. Június 3. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. Hozzászólás ideje: 2022. Június 3. Nekem mindegy, csak nyírják ki. Letojom milyen sérelem érte, nagyon sok gaztettet követett el egykori társai ellen. Hány Jedi halt meg miatta? Már egy miatt is halált érdemel. A legjob lenne ha Vader ölné meg. A hosszú nyelve Vader valagában sem mentené meg. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Inkább GI térjen vissza és nyírja ki. Személy szerint engem nyugtalanít, hogy eddig a sorozatban is úgy kezelik, mintha meghalt volna 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. 19 perccel korábban, Yoda József írta: Inkább GI térjen vissza és nyírja ki. Személy szerint engem nyugtalanít, hogy eddig a sorozatban is úgy kezelik, mintha meghalt volna Engem az nyugtatna meg, ha ez a GI nem a rebelses GI lenne. Akkor jobban el tudnám fogadni a mostanit, és még az is több értelmet nyerne, hogy Rupert nem nézte meg a Rebelst. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Ez a karakter kifejezetten a Rebels miatt jött létre, onnan emelték át. Nyilván nem fognak szembe menni vele. Viszont láthatóan parkolópályára akarták tenni ami érthető. A legutóbbi rész jobban is működött nélküle. Majd az utolsó részben tisztázzák hogy mi lett vele. Rubert is azt mondta hogy képbe hozták hogy a karaktere mit fog csinálni a Rebelsben. Minek csinálták volna ezt ha tojnak a Rebelsre? Arra a Rebelsre aminek épp az élőszereplős folytatását forgatják. Ja és ez ugyanaz a karakter mint a Rebelses, hisz már felbukkant az ep.3 után közvetlenül játszódó képregényekben is. 3 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Valahol olvastam, hogy a Pau'anoknak két gyomra van? Elvileg valami kánon műben szerepel ez az infó. Talán a Last Shot? És talán valami olyan magasságban szúrta meg Reva GI-t, ha jól emlékszem. Ezen infó alapján simán túlélte. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. 50 perccel korábban, Donát írta: Engem az nyugtatna meg, ha ez a GI nem a rebelses GI lenne. Akkor jobban el tudnám fogadni a mostanit, és még az is több értelmet nyerne, hogy Rupert nem nézte meg a Rebelst. Mennyi esélye van, hogy két pau'an - amely azért nem egy túl gyakran látott faj - is ugyanazt a pozíciót éri el, amely a két Sith után a legmagasabb az Erő szempontjából? 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. 45 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Valahol olvastam, hogy a Pau'anoknak két gyomra van? Elvileg valami kánon műben szerepel ez az infó. Talán a Last Shot? És talán valami olyan magasságban szúrta meg Reva GI-t, ha jól emlékszem. Ezen infó alapján simán túlélte. Így van a Last Shotban szerepel hogy két gyomruk van. Közben konkrétan rákérdeztek a sorozat írójánál hogy mi van a Főinkvizitorral és elmondta, hogy a kánon egysége roppant fontos és nem törik meg a kánont. Remélem ez mindenkit megnyugtatott 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Ha Fennec túlélte a gyomorlövést, úgy hogy Boba még ezután végighurcolta a fél sivatagon, akkor egy Főinkvizítor, aki a Sötét oldalt szolgálja nehogymár ne élje túl. De mondhatnám a már klasszikust érvelést is: ha Darth Maul túlélte a kettévágást, aki ráadásul még nem tudom mennyit zuhant lefele, akkor mindenki megnyugodhat, hogy a Főinkvizítor is túl fogja. Másrészről központi szerepe van a Rebelsben. Egy több évados, kánonnak számító sorozatot csak nem fognak azért felrúgni, amikor Ahsoka fénykardjának a színén mekkora háborgás ment, hogy más mint egy könyvben. Nem is értem, hogy merülhet fel egyáltalán, hogy végleg kinyírták. Ezt a maradék 3 részt végiglábadozza valamerre, majd vissza fog térni, mindenki nyugodjon meg. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. 3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Mennyi esélye van, hogy két pau'an - amely azért nem egy túl gyakran látott faj - is ugyanazt a pozíciót éri el, amely a két Sith után a legmagasabb az Erő szempontjából? Csak félig viccesen mondtam. Ami tény, hogy Rupert Friend GI-a az egyik legkevésbé tetsző elem számomra a sorozatból, így ha mégis lenne valami katyvasz, nekem könnyen bevenné a nem pau'an szimpla gyomrom. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. 16 perccel korábban, Donát írta: Csak félig viccesen mondtam. Ami tény, hogy Rupert Friend GI-a az egyik legkevésbé tetsző elem számomra a sorozatból, így ha mégis lenne valami katyvasz, nekem könnyen bevenné a nem pau'an szimpla gyomrom. Nagyon úgy tűnt, hogy halott. Már el is indult a hatalmi játszma az alsóbb számozású inkvizitor-ok között.... Sőt, még maga Vader is úgy mondta Reva-nak, hogy te lehetsz a következő Great Inkvizitor, ha úgy teljesitesz, ahogy elvárom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. Hozzászólás ideje: 2022. Június 4. 1 órával korábban, Cpt. Rex írta: Great Grand 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: Június 25. Sikerült szert tennem a Star Wars: Dawn of the Rebellion, ami az ep3 és Rogue One közti időszakot öleli föl az enciklopédiáktól megszokott alapossággal. Mivel tavalyi műről van szó, a The Bad Batch utolsó évadát leszámítva minden benne van. Természetesen ez azt is jelenti, hogy a korszak fontosabb alakjaival kiemelten foglalkozik, így Revával is. Sajnos, mint minden enciklopédia, ez szintén a már ismert infókat foglalja egybe, nem mesél el újakat, de azért néha meg lehet tudni néhány új dolgot. Szóval bár az nem derült ki, hogy mi történt Reváva a Jedi Templomban történt mészárlás után, de annyi bizonyos, hogy valamikor átesett egy ugyanolyan kibernetikus átalakításon, mint Fennec Shand. Vagyis lényegében ő is kiborg, a belső szerveinek egy részét kicserélték. Ez magyarázat lehet arra, miért élte túl a második leszúrást, a benne lévő gépek életben tartották. Az nem derült ki, mikor kerültek bele a kibernetikus alkatrészek, a könyv csak annyit ír, hogy valamikor a templomi sérülése után. 2 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 25. Hozzászólás ideje: Június 25. Egy picit "meh" marad nekem, de köszi az infót. Újranézéskor eszembe fog jutni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.