Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Hamarosan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Elkezdődik a második évad szavazása, melynek időtartam a következő: április 12. 24h00m Friss az élmény, nem lehetnek kifogások. A szavazó link: https://mandrellody5852.survey.fm/the-bad-batch-2-évad-szavazás 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szavaztam! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elkezdődik a második évad szavazása, melynek időtartam a következő: április 12. 24h00m Friss az élmény, nem lehetnek kifogások. A szavazó link: https://mandrellody5852.survey.fm/the-bad-batch-2-évad-szavazás Tök jó az időzítés! Gyorsan le is szavaztam! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Köszi Donát! Ezúttal minden rész után összeírtam a kategóriák szereplőit, így nagyon könnyű volt a végén kitenni, csak a képeket kellett leszedni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Ment részemről is 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 31. Leszavaztam én is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Szintén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Szavaztam. Most 9:20 kor kb. De azt írta nem érvényes az e-mail címem, így nincsenek meg a választottjaim. Megint.. Ha megvannak elkérhetem ahogy szoktuk? Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Azért írta mert be kell ikszelni egy négyzetet, hogy elfogadja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. No, én is leszavaztam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Szintén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megcselekedtem, amit megkövetelt a csapat. Jó, hogy vannak képek, így azt nem kellett keresgélni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Magam is leszavaztam. Tényleg sokkal jobb, hogy egyből az évadzáró után megejtjük a szavazást. 19 perccel korábban, Szisz írta: Jó, hogy vannak képek, így azt nem kellett keresgélni. Ez már egy ideje így van, valóban nagyon hasznos, nekem főleg a járműveknél és a droidoknál szokott segíteni, de a szörnyeknél is jól jön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. 1 órával ezelőtt, Pildi írta: Ez már egy ideje így van, valóban nagyon hasznos, nekem főleg a járműveknél és a droidoknál szokott segíteni, de a szörnyeknél is jól jön. Boba Fettnél keresgéltem képeket, dettó a droidok és járművek miatt. Lehet voltak képek, akkor valamiért a gép nem jelenítette meg. Most telefonról nyomtam. Azért így is megizzasztott némelyik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 1. Lehet, hogy a Boba Fettnél nem volt valamiért, de nem ez az általános. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 2. (szerkesztve) Ma én is leadtam a voksaimat. 2023. 04. 01. - 9:24, csoli1138 írta: Szavaztam. Most 9:20 kor kb. De azt írta nem érvényes az e-mail címem, így nincsenek meg a választottjaim. Megint.. Ha megvannak elkérhetem ahogy szoktuk? Más módja is van a szavazat lista megőrzésének. Én szavazás közben egy szöveges fájlba másolgatom az adott kategóriákat és a hozzájuk tartozó jelölteket. Sokkal egyszerűbb mint szükség esetén a lista másoktól való megszerzése. Szerkesztve: 2023. Április 2. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 4. Levagyok szavazva 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 4. @NorbiLordi Még jó hogy nem savazva. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Ne feledjétek már csak két napig szavazhattok a Bad Batch aktuális évadára, szóval aki még nem szavazott az gyorsan pótolja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Tegnap nekem is sikerült leadni a szavazataim. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Annak aki még szeretne szavazni, a mai nap még a rendelkezésére áll! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Leadtam én is, igaz vagy 2 hete, de elfelejtettem beírni. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. @Ody Mandrell hány szavazat gyűlt össze? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Ma reggel lezárult a szavazás és 605 szavazat gyűlt össze! Köszönet mindenkinek a szavazatért, hamarosan jövök a részletekkel. Jövőhét szombaton eredményhirdetés! 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. 605? Az valami rekord lehet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Eddig a rekord 136 volt a Rebels második évad esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Eddig a rekord 136 volt a Rebels második évad esetében. Vajon hogy jött most össze 600+?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Kicsit ki lett bővítve a spektrum, kooperáltam @Rixon -nal aki meghirdette a Youtube csatornáján. Ezen felül betettem a tfn fórumára is, de onnan elenyésző aktivitás érkezett. A lényeg, hogy 17 országból érkeztek szavazatok az alábbi eloszlásban: 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 13. Így valószínűleg kicsit mainstreamebb lesz az eredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.