Hozzászólás ideje: 2023. Március 31.2 éve Szerző Elkezdődik a második évad szavazása, melynek időtartam a következő: április 12. 24h00m Friss az élmény, nem lehetnek kifogások. A szavazó link: https://mandrellody5852.survey.fm/the-bad-batch-2-évad-szavazás
Hozzászólás ideje: 2023. Március 31.2 éve 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elkezdődik a második évad szavazása, melynek időtartam a következő: április 12. 24h00m Friss az élmény, nem lehetnek kifogások. A szavazó link: https://mandrellody5852.survey.fm/the-bad-batch-2-évad-szavazás Tök jó az időzítés! Gyorsan le is szavaztam!
Hozzászólás ideje: 2023. Március 31.2 éve Szerző Köszi Donát! Ezúttal minden rész után összeírtam a kategóriák szereplőit, így nagyon könnyű volt a végén kitenni, csak a képeket kellett leszedni.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 1.2 éve Szavaztam. Most 9:20 kor kb. De azt írta nem érvényes az e-mail címem, így nincsenek meg a választottjaim. Megint.. Ha megvannak elkérhetem ahogy szoktuk? Köszi szépen.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 1.2 éve Szerző Azért írta mert be kell ikszelni egy négyzetet, hogy elfogadja.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 1.2 éve Megcselekedtem, amit megkövetelt a csapat. Jó, hogy vannak képek, így azt nem kellett keresgélni.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 1.2 éve Magam is leszavaztam. Tényleg sokkal jobb, hogy egyből az évadzáró után megejtjük a szavazást. 19 perccel korábban, Szisz írta: Jó, hogy vannak képek, így azt nem kellett keresgélni. Ez már egy ideje így van, valóban nagyon hasznos, nekem főleg a járműveknél és a droidoknál szokott segíteni, de a szörnyeknél is jól jön.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 1.2 éve 1 órával ezelőtt, Pildi írta: Ez már egy ideje így van, valóban nagyon hasznos, nekem főleg a járműveknél és a droidoknál szokott segíteni, de a szörnyeknél is jól jön. Boba Fettnél keresgéltem képeket, dettó a droidok és járművek miatt. Lehet voltak képek, akkor valamiért a gép nem jelenítette meg. Most telefonról nyomtam. Azért így is megizzasztott némelyik.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 1.2 éve Lehet, hogy a Boba Fettnél nem volt valamiért, de nem ez az általános.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 2.2 éve Ma én is leadtam a voksaimat. 2023. 04. 01. - 9:24, csoli1138 írta: Szavaztam. Most 9:20 kor kb. De azt írta nem érvényes az e-mail címem, így nincsenek meg a választottjaim. Megint.. Ha megvannak elkérhetem ahogy szoktuk? Más módja is van a szavazat lista megőrzésének. Én szavazás közben egy szöveges fájlba másolgatom az adott kategóriákat és a hozzájuk tartozó jelölteket. Sokkal egyszerűbb mint szükség esetén a lista másoktól való megszerzése. Szerkesztve: 2023. Április 2.2 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2023. Április 10.2 éve Szerző Ne feledjétek már csak két napig szavazhattok a Bad Batch aktuális évadára, szóval aki még nem szavazott az gyorsan pótolja.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 12.2 éve Szerző Annak aki még szeretne szavazni, a mai nap még a rendelkezésére áll!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 13.2 éve Szerző Ma reggel lezárult a szavazás és 605 szavazat gyűlt össze! Köszönet mindenkinek a szavazatért, hamarosan jövök a részletekkel. Jövőhét szombaton eredményhirdetés!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 13.2 éve Szerző Eddig a rekord 136 volt a Rebels második évad esetében.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 13.2 éve 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Eddig a rekord 136 volt a Rebels második évad esetében. Vajon hogy jött most össze 600+??
Hozzászólás ideje: 2023. Április 13.2 éve Szerző Kicsit ki lett bővítve a spektrum, kooperáltam @Rixon -nal aki meghirdette a Youtube csatornáján. Ezen felül betettem a tfn fórumára is, de onnan elenyésző aktivitás érkezett. A lényeg, hogy 17 országból érkeztek szavazatok az alábbi eloszlásban:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.