Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 10. Hozzászólás ideje: 2020. Január 10. A véletlenre nem gondoltam. A próbálgatás beugrott. Meg az is hogy utána törölhette volna. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Január 10. Hozzászólás ideje: 2020. Január 10. 2 órával ezelőtt, Rog írta: @Kargarosz Kéretik az ezelőtti hozzászólásom dühítős értékelését visszavonni. Totál felesleges volt azzal foglalkoznod. Egyáltalán nem vágom hogy mi a dühítő abban a kommentben neked. Az ég világon semmi csak próbáltam egy kicsit viccelődni mivel te választottad ki Nyugi Rog én szeretlek 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 11. Hozzászólás ideje: 2020. Január 11. A képet amivel értékeltél nem én választottam ki. Az általad értékelt hozzászólásom egy másik képre vonatkozik. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Január 11. Hozzászólás ideje: 2020. Január 11. 19 hours ago, Rog said: @Kargarosz Kéretik az ezelőtti hozzászólásom dühítős értékelését visszavonni. Totál felesleges volt azzal foglalkoznod. Egyáltalán nem vágom hogy mi a dühítő abban a kommentben neked. Nyugi, nekem Donát reagált ugyanígy egy kommentemre a Marvel topikban, csak "vicces"-sel. Azóta se osztotta meg velem, mi volt neki abban vicces, pedig szívesen nevetnék vele. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Január 11. Hozzászólás ideje: 2020. Január 11. On 1/8/2020 at 12:13 PM , Dzséjt said: Pláne úgy, hogy a Star Warsban meglepően kevés dühöngő karakter van. Kylo Ren és Anakin (mily meglepő, igaz? ), oszt jónapot. Viszont Kylo csak bútorátrendezéssel fejezi ki dühét, Anakin meg csúnyán néz. Egyik sem éppen "ikonbarát". Ha jól emlékszem, Pong Krell sem volt éppen egy nyugodt pasas. Bár ő inkább talán goromba meg undok volt, mint dühöngő. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Ody, nincs esetleg egy statisztika, hogy melyik visszajelzőt mennyiszer használtuk eddig? Hány "Imádom", hány tetszik, stb. került eddig kiosztásra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. De van ilyen statisztika. 1. Tetszik: 64.1% (36.531) 2. Vicces: 13.5% (7.717) 3. Nagyon tetszik: 9.7% (5.530) 4. Köszönöm: 7.3% (4.134) 5. Meglepő: 1.9% (1071) 6. Szomorú: 1.6% (928) 7. Nem értek egyet: 1.3% (741) 8. Zavaros: 0.6% (338) 1 1 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Ezek baromi jó arányok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Igen. 94% pozitív. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Hozzászólás ideje: 2020. Január 13. Ezért szeretünk ide járni. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. 2020. 01. 08. - 19:51, Dzséjt írta: Holnap megszerkesztem, aztán megnézzük, hogyan fest. Valaki szóljon rám holnap, hogy ne felejtsem el... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Ma holnap vagy holnap holnap. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Egy kis ösztönzés: 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ma holnap vagy holnap holnap. Tegnaphoz képest ma holnap. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. @Dzséjt csináld az avatart! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. Hozzászólás ideje: 2020. Január 14. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Tegnaphoz képest ma holnap. Szerkesztve: 2020. Január 14. - Bence1997 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. (szerkesztve) Sziasztok! Lenne egy javaslatom a háttérképekkel kapcsolatban. Mivel 6 db hely van és úgytűnik, hogy nem lehet bővíteni(?), ezért a javaslatom az lenne, hogy az SW különböző éráit/médiáit meg lehetne jeleníteni a háttereken. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a 6 -ból 3 ST jellegű - ebből 2 TLJ - van 2 db PT -s hátterünk - Coruscant és Kamino - továbbá a Scariffi csata a RO "jelképe". Szerintem remek ötlet lenne a következő: - A PT -nek maradjon a kaminoi, én például azt használom, nagyon jól néz ki. - Az OT -nak jöhetne egy háttérkép, bármi szinte - Az ST -nek a 3 közül lehet az egyik, én a TLJ -s azon plakátjára szavazok, ahol Rey fénykarddal választja el Luke és Kylo fejét. - A spin-off filmeknek jó a csata képe, de lehet más jellegzetes téma is. - Az élőszereplős sorozatoknak jól jöhet egy. Például most a Mandinak egy háttérkép remekül állna. - Végül pedig az animációs sorozatoknak is megfelelne egy kép. Régen volt Rebels, most lehetne aktuálisabb, mondjuk TCW. Vélemények? Szerkesztve: 2020. Január 19. - Bence1997 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Ennyi a limit. Felőlem lehet csak kell aki megcsinálja. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. @Dzséjt avatar. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Hozzászólás ideje: 2020. Január 26. Igyekszem időt szakítani rá ma. 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Az értékelés menübe vagy mibe (Tetszik, Köszönöm, Vicces stb.) nem lehetne berakni egy "Szívesen"-t? Mondjuk egy ilyet: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Dzséjten múlik. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. Hozzászólás ideje: 2020. Január 27. (szerkesztve) Csak én értem félre, de amikor BB-8 ezt mutatja akkor nem épphogy bemutat Finnek, hogy "kapd be"? Szerkesztve: 2020. Január 27. - Darth Cupsy 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Sokkal valószínűbb hogy BB mutogatása Finn mutogatásával egyenértékű. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. 12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Csak én értem félre, de amikor BB-8 ezt mutatja akkor nem épphogy bemutat Finnek, hogy "kapd be"? Nem, azt mutatja, hogy "like", ahogy Finn is, hiszen épp akkor tett szívességet a csávónak. Viszont szerintem felesleges még egy "szívesen" is. 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Pláne hogy a "köszönöm"-et már nagyrészt ikonnal jelezzük a másiknak, így nincs hozzászólás amire rálehetne nyomni a "szivesen"-t. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nem, azt mutatja, hogy "like", ahogy Finn is, hiszen épp akkor tett szívességet a csávónak. Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 28. Bennem soha fel se merült, hogy ez "kabbe" lenne. Szerintem is Finnre reflektál, innentől haverok. 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. 13 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak" Ez a mozdulat benne lesz a Battlefont 2-be, mint emote BB-8nek. Ott is thumbs up lesz a neve. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. 20 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak" Én még rajtad kívül senkiről sem hallottam, aki ezt kabbeként értelmezte volna. Főképp, mivel abszolút nem is illene BB cuki karakteréhez. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.