Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Szívesen. Még kiegészítettem pár fontosabb infóval, amik az elmúlt napokban történtek. 4 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hmm... Mintha átrendeződtek volna a kategóriák Az újonnan bemutatott idővonal szerint lesz a csoportosítás? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. 9 perccel korábban, Yoda József írta: Az újonnan bemutatott idővonal szerint lesz a csoportosítás? Az adta az ihletet, és a közelgő még több mű. Arra gondoltunk, hogy sokkal jobb így korszakokban és egyúttal időrendben csoportosítani a filmeket, sorozatokat. Nem teljesen azt az elnevezést használjuk, mint amit bemutattak, inkább a klasszikus korszakokat. De már láthatjátok is. Az EU fog még látványosabban megújulni ahol szintén korszakok és formátumok szerint lesz rendezve, nem így egyben. Habár ott a bélyeg ami alapján lehet keresni, szerintem átláthatóbb lesz az új rendszer. Az EU-nál majd kelleni fog egy kis segítség is. 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Nem akarok semminek az elrontója lenne, de nekem az előző beosztás jobban bejött. Lehetne esetleg egy választási lehetőség a régire visszatérni, ha már ez az új hullám? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Szerintem jobb az új. Legalábbis én a mozgóképes tartalmaknál támogatom ezt a rendezést. A többinél szerintem maradhat a régi 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. 3 perccel korábban, gafz írta: Nem akarok semminek az elrontója lenne, de nekem az előző beosztás jobban bejött. Lehetne esetleg egy választási lehetőség a régire visszatérni, ha már ez az új hullám? Sajnos a felosztást nem lehet változtatni, csak egy arculat lehetséges. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Jól néz ki az új rendszer. Egy picit még szokni kell, de szerintem seperc alatt meglesz. A Mangold és Filoni filmek később fognak a helyükre kerülni? Gondolom az előbbinél egy új menüpontot kell létrehozni, míg utóbbi mehet simán a New Republichoz. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. (szerkesztve) Azokat most én sem találom... Szerk: Ahh, megvan az új helyük. Szokni kell Szerkesztve: 2023. Április 15. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Azokat most én sem találom... A Star Wars Univerzum (régi nevén Star Wars Saga) alatt találhatóak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Köszi! Az időrend segít gyorsan hozzászokni, végülis ez volt a fő cél, hogy így legyenek. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: A Mangold és Filoni filmek később fognak a helyükre kerülni? Gondolom az előbbinél egy új menüpontot kell létrehozni, míg utóbbi mehet simán a New Republichoz. Igen, azok szándékosan maradtak ki. Jelenleg a NJO a legközelebbi. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Azokat most én sem találom... Szerk: Ahh, megvan az új helyük. Szokni kell Mangold és Filoni filmjei ott vannak ahol eddig is. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Még akár a korszakokhoz kiadott ikonokat is fel lehetne használni. Egyébként tetszik az új felosztás. 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Szoknom kell még az új kategóriarendszert de jó ötletnek tartom Így android böngészőről nem vettem észre a csoportosításokat, ezért azt hittem, hogy van valami gikszer az oldallal, de ráfrissítés után leesett. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Tetszik az új szisztéma. Bejön 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Meg kell szokni, de tetszetős. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 15. 4 órával ezelőtt, RacerX írta: Még akár a korszakokhoz kiadott ikonokat is fel lehetne használni. Egyébként tetszik az új felosztás. Már csak logókat kell szerezni, aztán meglátjuk mit tehetünk az ügyben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Tetszik az új időrendi/tematikus felosztás! A New jedi orderhez majd kerítek képet a rács nézethez! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. (szerkesztve) Köszi csoli a képet előre is, tudtam, hogy egyből rácsapsz. Egyébként ilyen korszakra való felosztást még nem nagyon láttam sehol. Mindenhol médiumok szerint vannak felosztva a művek. Egy SW-ben kevésbé jártas embernek az nem sokat mond. Ez az új rendszer abban is segít, hogy lássa mi hogy következik az idővonalon. Biztos megfigyeltétek már sok embernél, hogy nem tudják mi mikor játszódik. Szerkesztve: 2023. Április 16. - Ody Mandrell 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Bizony meg. Nagy a képzavar sokaknál. Még azoknál is akik szeretik az sw-t. Nem az életformájuk, mint nekünk, de szeretik. És mégis magyaráznom kell, hogy a Mando mikor is játszódik... hát?... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. (szerkesztve) Mondd nekik, hogy jöjjenek ide itt szépen mindent el tudnak helyezni a sorban. Szerkesztve: 2023. Április 16. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Tudtok abba segíteni, hogy a font awesome karakterkészletben megtalálhatók-e azoknak a korszakoknak a jelképei amik a fórumon vannak? Eddig a Birodalom a lázadás és a First Order jelképét sikerült megtalálni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Én a Galaktikus Köztársaság logóját megtaláltam itt, az Új Köztársaság logóját pedig a neten találtam, de itt a feltöltött verzió: New republic.svg A High Republichoz még nem találtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Köszi Bence! A new republic online elérhetőségét be tudod ide tenni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A new republic online elérhetőségét be tudod ide tenni? Itt találtam. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. (szerkesztve) Csak elsőre volt furcsa az új rendszer, de annyira logikus, hogy gyorsan kiismertem magam. Szerkesztve: 2023. Április 16. - Pildi 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. A "Lando" Projectnek reszeltek? Vagy hol van? A Squadrons-nak meg még nem? Mi újság ezekkel? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 1 órával korábban, csoli1138 írta: A "Lando" Projectnek reszeltek? Vagy hol van? Ott van a Star Wars Univerzum főtopikban. Csak erről nem tudjuk (csak feltételezhetjük), mikor fog játszódni, így elég nehéz besorolni. Reszelni még nem reszeltek neki, csak várnak Gloverre. Ez volt az utolsó hivatalos álláspont. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Teszem hozzá a Rangers of the New Republic is így járt. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 3 minutes ago, Ody Mandrell said: Teszem hozzá a Rangers of the New Republic is így járt. Abban az értelemben, hogy átkerült egy másik szekcióba, és majd lesz belőle valami? Amúgy én nagyon adnám, ha egybe gyúrnák a Rogue Squadron film ötleteit - Kennedy mondta, hogy sorozatként is meg lehetne valósítani - a Rangers of the New Republic ötleteivel és így csinálnának egy sorozatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Így van, bekerül majd a nagy egészbe, amint megvalósul. Ha nem, akkor mementoként marad ahol van. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. Hozzászólás ideje: 2023. Április 16. 40 perccel korábban, Iqvi írta: Abban az értelemben, hogy átkerült egy másik szekcióba, és majd lesz belőle valami? Amúgy én nagyon adnám, ha egybe gyúrnák a Rogue Squadron film ötleteit - Kennedy mondta, hogy sorozatként is meg lehetne valósítani - a Rangers of the New Republic ötleteivel és így csinálnának egy sorozatot. Ezt nem tudom elképzelni hogy működne, hiszen teljesen más korban játszódott volna a kettő, ahogy én értelmeztem. A Rangers az New Republic, a Rogue Squadron meg New Jedi Order. Szerintem a Rangers sorozat a Mando, Ahsoka és Skeleton Crew hármasba lett szétszórva. Elég csak a 3. meg az 5. epizódot nézni az évadból, meg hogy Mon Mothma ott van az Ahsokában 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.