Hozzászólás ideje: 2020. Január 10.5 éve A véletlenre nem gondoltam. A próbálgatás beugrott. Meg az is hogy utána törölhette volna.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 10.5 éve 2 órával ezelőtt, Rog írta: @Kargarosz Kéretik az ezelőtti hozzászólásom dühítős értékelését visszavonni. Totál felesleges volt azzal foglalkoznod. Egyáltalán nem vágom hogy mi a dühítő abban a kommentben neked. Az ég világon semmi csak próbáltam egy kicsit viccelődni mivel te választottad ki Nyugi Rog én szeretlek
Hozzászólás ideje: 2020. Január 11.5 éve A képet amivel értékeltél nem én választottam ki. Az általad értékelt hozzászólásom egy másik képre vonatkozik.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 11.5 éve 19 hours ago, Rog said: @Kargarosz Kéretik az ezelőtti hozzászólásom dühítős értékelését visszavonni. Totál felesleges volt azzal foglalkoznod. Egyáltalán nem vágom hogy mi a dühítő abban a kommentben neked. Nyugi, nekem Donát reagált ugyanígy egy kommentemre a Marvel topikban, csak "vicces"-sel. Azóta se osztotta meg velem, mi volt neki abban vicces, pedig szívesen nevetnék vele.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 11.5 éve On 1/8/2020 at 12:13 PM , Dzséjt said: Pláne úgy, hogy a Star Warsban meglepően kevés dühöngő karakter van. Kylo Ren és Anakin (mily meglepő, igaz? ), oszt jónapot. Viszont Kylo csak bútorátrendezéssel fejezi ki dühét, Anakin meg csúnyán néz. Egyik sem éppen "ikonbarát". Ha jól emlékszem, Pong Krell sem volt éppen egy nyugodt pasas. Bár ő inkább talán goromba meg undok volt, mint dühöngő.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 13.5 éve Ody, nincs esetleg egy statisztika, hogy melyik visszajelzőt mennyiszer használtuk eddig? Hány "Imádom", hány tetszik, stb. került eddig kiosztásra?
Hozzászólás ideje: 2020. Január 13.5 éve Szerző De van ilyen statisztika. 1. Tetszik: 64.1% (36.531) 2. Vicces: 13.5% (7.717) 3. Nagyon tetszik: 9.7% (5.530) 4. Köszönöm: 7.3% (4.134) 5. Meglepő: 1.9% (1071) 6. Szomorú: 1.6% (928) 7. Nem értek egyet: 1.3% (741) 8. Zavaros: 0.6% (338)
Hozzászólás ideje: 2020. Január 14.5 éve 2020. 01. 08. - 19:51, Dzséjt írta: Holnap megszerkesztem, aztán megnézzük, hogyan fest. Valaki szóljon rám holnap, hogy ne felejtsem el...
Hozzászólás ideje: 2020. Január 14.5 éve 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ma holnap vagy holnap holnap. Tegnaphoz képest ma holnap.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 14.5 éve 11 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Tegnaphoz képest ma holnap. Szerkesztve: 2020. Január 14.5 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2020. Január 19.5 éve Sziasztok! Lenne egy javaslatom a háttérképekkel kapcsolatban. Mivel 6 db hely van és úgytűnik, hogy nem lehet bővíteni(?), ezért a javaslatom az lenne, hogy az SW különböző éráit/médiáit meg lehetne jeleníteni a háttereken. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a 6 -ból 3 ST jellegű - ebből 2 TLJ - van 2 db PT -s hátterünk - Coruscant és Kamino - továbbá a Scariffi csata a RO "jelképe". Szerintem remek ötlet lenne a következő: - A PT -nek maradjon a kaminoi, én például azt használom, nagyon jól néz ki. - Az OT -nak jöhetne egy háttérkép, bármi szinte - Az ST -nek a 3 közül lehet az egyik, én a TLJ -s azon plakátjára szavazok, ahol Rey fénykarddal választja el Luke és Kylo fejét. - A spin-off filmeknek jó a csata képe, de lehet más jellegzetes téma is. - Az élőszereplős sorozatoknak jól jöhet egy. Például most a Mandinak egy háttérkép remekül állna. - Végül pedig az animációs sorozatoknak is megfelelne egy kép. Régen volt Rebels, most lehetne aktuálisabb, mondjuk TCW. Vélemények? Szerkesztve: 2020. Január 19.5 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2020. Január 19.5 éve Szerző Ennyi a limit. Felőlem lehet csak kell aki megcsinálja.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 27.5 éve Az értékelés menübe vagy mibe (Tetszik, Köszönöm, Vicces stb.) nem lehetne berakni egy "Szívesen"-t? Mondjuk egy ilyet:
Hozzászólás ideje: 2020. Január 27.5 éve Csak én értem félre, de amikor BB-8 ezt mutatja akkor nem épphogy bemutat Finnek, hogy "kapd be"? Szerkesztve: 2020. Január 27.5 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2020. Január 28.5 éve Sokkal valószínűbb hogy BB mutogatása Finn mutogatásával egyenértékű.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 28.5 éve 12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Csak én értem félre, de amikor BB-8 ezt mutatja akkor nem épphogy bemutat Finnek, hogy "kapd be"? Nem, azt mutatja, hogy "like", ahogy Finn is, hiszen épp akkor tett szívességet a csávónak. Viszont szerintem felesleges még egy "szívesen" is.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 28.5 éve Pláne hogy a "köszönöm"-et már nagyrészt ikonnal jelezzük a másiknak, így nincs hozzászólás amire rálehetne nyomni a "szivesen"-t.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 28.5 éve 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nem, azt mutatja, hogy "like", ahogy Finn is, hiszen épp akkor tett szívességet a csávónak. Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak"
Hozzászólás ideje: 2020. Január 28.5 éve Szerző Bennem soha fel se merült, hogy ez "kabbe" lenne. Szerintem is Finnre reflektál, innentől haverok.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 29.5 éve 13 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak" Ez a mozdulat benne lesz a Battlefont 2-be, mint emote BB-8nek. Ott is thumbs up lesz a neve.
Hozzászólás ideje: 2020. Január 29.5 éve 20 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak" Én még rajtad kívül senkiről sem hallottam, aki ezt kabbeként értelmezte volna. Főképp, mivel abszolút nem is illene BB cuki karakteréhez.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.