Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A véletlenre nem gondoltam. A próbálgatás beugrott. Meg az is hogy utána törölhette volna.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Rog írta:

@Kargarosz

Kéretik az ezelőtti hozzászólásom dühítős értékelését visszavonni. Totál felesleges volt azzal foglalkoznod. Egyáltalán nem vágom hogy mi a dühítő abban a kommentben neked.

Az ég világon semmi csak próbáltam egy kicsit viccelődni mivel te választottad ki :D Nyugi Rog én szeretlek  :D 

Hozzászólás ideje:

A képet amivel értékeltél nem én választottam ki. Az általad értékelt hozzászólásom egy másik képre vonatkozik.

Hozzászólás ideje:
19 hours ago, Rog said:

@Kargarosz

Kéretik az ezelőtti hozzászólásom dühítős értékelését visszavonni. Totál felesleges volt azzal foglalkoznod. Egyáltalán nem vágom hogy mi a dühítő abban a kommentben neked.

Nyugi, nekem Donát reagált ugyanígy egy kommentemre a Marvel topikban, csak "vicces"-sel. Azóta se osztotta meg velem, mi volt neki abban vicces, pedig szívesen nevetnék vele. :D 

Hozzászólás ideje:
On 1/8/2020 at 12:13 PM , Dzséjt said:

Pláne úgy, hogy a Star Warsban meglepően kevés dühöngő karakter van. Kylo Ren és Anakin (mily meglepő, igaz? :D ), oszt jónapot. Viszont Kylo csak bútorátrendezéssel fejezi ki dühét, Anakin meg csúnyán néz. Egyik sem éppen "ikonbarát".

Ha jól emlékszem, Pong Krell sem volt éppen egy nyugodt pasas. :D Bár ő inkább talán goromba meg undok volt, mint dühöngő.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De van ilyen statisztika.

1. Tetszik: 64.1% (36.531)

2. Vicces: 13.5% (7.717)

3. Nagyon tetszik: 9.7% (5.530)

4. Köszönöm: 7.3% (4.134)

5. Meglepő: 1.9% (1071)

6. Szomorú: 1.6% (928)

7. Nem értek egyet: 1.3% (741)

8. Zavaros: 0.6% (338)

Hozzászólás ideje:

Sziasztok! Lenne egy javaslatom a háttérképekkel kapcsolatban. Mivel 6 db hely van és úgytűnik, hogy nem lehet bővíteni(?), ezért a javaslatom az lenne, hogy az SW különböző éráit/médiáit meg lehetne jeleníteni a háttereken.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a 6 -ból 3 ST jellegű - ebből 2 TLJ - van 2 db PT -s hátterünk - Coruscant és Kamino - továbbá a Scariffi csata a RO "jelképe". Szerintem remek ötlet lenne a következő:

- A PT -nek maradjon a kaminoi, én például azt használom, nagyon jól néz ki.

- Az OT -nak jöhetne egy háttérkép, bármi szinte

- Az ST -nek a 3 közül lehet az egyik, én a TLJ -s azon plakátjára szavazok, ahol Rey fénykarddal választja el Luke és Kylo fejét. :D

- A spin-off filmeknek jó a csata képe, de lehet más jellegzetes téma is. :)

- Az élőszereplős sorozatoknak jól jöhet egy. Például most a Mandinak egy háttérkép remekül állna.

- Végül pedig az animációs sorozatoknak is megfelelne egy kép. Régen volt Rebels, most lehetne aktuálisabb, mondjuk TCW. :D

Vélemények? :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Csak én értem félre, de amikor BB-8 ezt mutatja akkor nem épphogy bemutat Finnek, hogy "kapd be"? 

Nem, azt mutatja, hogy "like", ahogy Finn is, hiszen épp akkor tett szívességet a csávónak. ;)

Viszont szerintem felesleges még egy "szívesen" is.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Nem, azt mutatja, hogy "like", ahogy Finn is, hiszen épp akkor tett szívességet a csávónak. ;)

Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" :D Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak" :lol:

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Nemtom nekem az a mozdulat, az első megtekintéstől úgy jött le, hogy mivel Finn nem ellenálló így BB nyilván ellenséges vele vagy legalább is bizalmatlan és nem is akarja elmondani a bázis helyét, de Finn mégis kihúzza belőle, megköszöni erre BB-8 meg, "oké elmondtam, de bakaphatod" :D Az ahogy kicsapja a hegesztőt tök olyan, mint amikor ökölbe szorított kézzel mutatunk valaki felé aztán kiemeljük a középsőt, a like-ot nem így csapja ki az ember szerintem azt egyből mutatod. Na mindegy az nekem így is úgy is megmarad "kabbénak" :lol:

Ez a mozdulat benne lesz a Battlefont 2-be, mint emote BB-8nek. Ott is thumbs up lesz a neve. :D 

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Én még rajtad kívül senkiről sem hallottam, aki ezt kabbeként értelmezte volna. Főképp, mivel abszolút nem is illene BB cuki karakteréhez. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.