Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kb. egy hónapja voltam utoljára fent a fórumon, és azóta eltűnt minden értesítésem. Pedig kell lennie, mert láttam topicokat, ahol válaszoltak nekem, reagáltak hsz-emre stb. Mi lehet ennek az oka? 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Pedig én nem nyúltam semmihez. Amikor beléptem az oldalra, már nem volt semmi. Csodálkoztam is, hogy egy hónap után egyetlenegy értesítésem sincs... 

Hozzászólás ideje:
51 minutes ago, Ody Mandrell said:

De hogy hogy nem volt semmi? Láttad az értesítéseket és eltűntek, vagy nem is voltak? 

Egyáltalán nem voltak. Rákattintottam a bolygó ikonra, azt írta ki, hogy "There are no new notifications". Aztán amikor rámentem a "View All"-ra, akkor se adott ki semmit. Azóta már bejöttek az értesítések, mármint azokkal a hsz-eimmel kapcsolatban, amiket ma írtam. De minden korábbi nem látható. 

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Ody Mandrell said:

Angol nyelvűre van beállítva nálad a fórum? 

Igen.

1 minute ago, Dzséjt said:

@caseyjonesNem volt abban az egy hónapban sütitörlés vagy webhely adatok törlése, nem futattál takarítást a gépen (CCleanerrel vagy más programmal), esetleg nem voltál kijelentkezve? Ezek okozhatnak ilyen anomáliákat.

Hát, mindegyik előfordulhatott. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Akkor ezek egyike (vagy mindegyike :) ) lesz a ludas. Ha tudod előre, hogy lesznek ilyen nagyobb kihagyások, érdemes beállítani azt, hogy a fórum e-mailben is értesítsen, akkor azok biztos megmaradnak. Ezt lehet napi és heti leosztásban is kérni, így idegesítővé sem válik.

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Ody Mandrell said:

Miért nem jó a magyar nyelv?

Mert ahol csak tudom, beállítom idegennyelvűre az oldalt, hogy szokjam, hogy pl. angolul hogy vannak ezek a weboldalakkal kapcsolatos fogalmak (save, notify, view, topic stb.). :D A gmailem is angolra van állítva. Tudom, vicces. :D

Vagy baj, ha angolra van állítva? :o

Hozzászólás ideje:

Na végre megjött a bankkártyám, így én is tudtam utalni. Hihetetlen, hogy alig 10 nap alatt összegyűlt majdnem a teljes évi költség! :clap: Remélem, még legalább ugyanennyi ideig fennmarad a fórum! :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon szépen köszönjük! :) Remélhetőleg sose fog megszűnni a fórum, komolyan sose merült fel ilyen eshetőség. :) Sok embernek fontos ez a hely és ez most látszik igazán! Ez a hely a napi kapcsolattartás nélkülözhetetlen formája több közeli ismerőssel is. 

Hozzászólás ideje:

Először is leszögezem, semmi rossz szándék nem vezérel, nem is akarok bunkó lenni, és abszolút nem akarom elrontani senki szülinapját. 

Szóval: nem lehetne a szülinapi köszöntéseket privát üzenet formájában lefolytatni? Az én részemről zavar, hogy amikor belépek az "Egyéb fontos" topikba, azt remélem, hogy hátha valami érdekes témáról megy a diskurzus, ehelyett vagy legalább tízszer végig kell olvasnom ugyanazt a mondatot (Boldog születésnapot/Isten éltessen), amennyiben valakinek szülinapja van.

És azt is hozzátenném, hogy a saját szülinapomat illetően is ugyanez a véleményem. Valójában meg sincs adva, de ha meg is lenne, én jobban örülnék neki, ha privátban jönnének a köszöntések, mert lehet, hogy másokat zavar, hogy szülinapi köszöntéseket kell olvasnia 30x egymás után egy olyan topikban, ahol legfőképpen a nagyvilággal kapcsolatos és egyébként sokszor nagyon érdekes  témákat szokott kivesézni a nép. Vagy éppen fontos kérdésük van, amely másoknak is hasznos lehet. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.