Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. (szerkesztve) Amit betettem az CSS részlet. A fájlba így van benne. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Átírás után egyszerűsödik a kód, eltűnnek az outline-border-color sorok: Na igen, pont ez volt a baj, hogy ezt nem vettem ki. Kész is van, 0.6-os border méret mellett szerintem jól néz ki. Szerkesztve: 2021. Július 4. - Ody Mandrell 2 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. (szerkesztve) Jó lett! Köszi @NorbiLordi a segítséget. Szerkesztve: 2021. Július 4. - Dzséjt 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Nagyon pöpecek. Taps mindenkinek aki ezen a szimbólum project-en ügyködött! 1 Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Ha már a Visions sorozat nem kánon, talán érdemes lenne átrakni a Legends szekcióba a Tartakovsky féle clone wars mellé. Így nincs helye a kánon művek mellett szerintem. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Viszont a Visions nem Legends. Az a Disney előtti kibővitett univerzum. Oda nem való. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. (szerkesztve) Szerintem egy 3. kategóriát felesleges neki csinálni, ha hivatalosan nem is Legends, itt a fórumon simán be lehet dobni közéjük. Szerkesztve: 2021. Július 4. - Darth Cupsy Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kész is van, 0.6-os border méret mellett szerintem jól néz ki. Nagyon jól néz ki Ügyesen megoldottátok együttes erővel, grat mindenkinek! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. 1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Szerintem egy 3. kategóriát felesleges neki csinálni, ha hivatalosan nem is Legends, itt a fórumon simán be lehet dobni közéjük. No igen, előállt az a faramuci eset, hogy egyik szekcióba se igazán illik. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: No igen, előállt az a faramuci eset, hogy egyik szekcióba se igazán illik. Biztos be sorolják, majd hivatalosan is valahova, lehet meg kellene azt várni. Lehet hivatalosan is Legends kategória lesz és ezentúl a Legends megnevezés nem a Disney előtti művekre fog vonatkozni, hanem mindenre ami nem kánon, a legrosszabb az lesz, ha hivatalosan kap egy 3. féle címkét, mert akkor a jövőben még biztos számíthatunk hasonlókra. Szerkesztve: 2021. Július 4. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. 1 perccel korábban, Darth Cupsy írta: a legrosszabb az lesz, ha hivatalosan kap egy 3. féle címkét, mert akkor a jövőben még biztos számíthatunk hasonlókra. Ne fesd az ördögöt a falra! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Nagyon pöpec lett így az új ikon! 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Nem ezaz első eset hogy egy Disney alkotás nem kánon. A LEGO alkotások is ilyenek voltak, igy például a Freemaker család kalandjai vagy a 2020-as Holiday Special. De nem csak a LEGO-nál volt ez. Például ott volt a Roll Out sorozat is. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 5. Hozzászólás ideje: 2021. Július 5. On 7/4/2021 at 8:05 PM , Bomarr said: Nem ezaz első eset hogy egy Disney alkotás nem kánon. A LEGO alkotások is ilyenek voltak, igy például a Freemaker család kalandjai vagy a 2020-as Holiday Special. De nem csak a LEGO-nál volt ez. Például ott volt a Roll Out sorozat is. Ezt nem a Visions topikjába akartad írni? 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 5. Hozzászólás ideje: 2021. Július 5. Nem, nem oda akartam írni. A fórum struktúrájáról beszélgettünk Ody-val és Cupsy-val. Ez nem a Vision topikba való. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Mit gondoltok, jobb így az rang jelzés, hogy lekerült az avatar alá? Válasz
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mit gondoltok, jobb így az rang jelzés, hogy lekerült az avatar alá? Szerintem rövid hozzászólásoknál túlságosan széthúzza az oldalt függőleges irányban a nagyobb helyigény miatt. Nekem az eddigi jobban bejött. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Az előző megoldás szerintem is jobb volt. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Hozzászólás ideje: 2021. Július 15. Gondolom vissza is lett állítva, mert én nekem úgy van ahogy eredetileg, de szerintem is ez a jobb, így hogy rajta van az avataron a rangjelzés, jobban mutat, mint élőben is a rangjelzők az emberekre vannak tűzve. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Az a nálam jelentkező gubanc hogy a topikokban való bejelentkezésekkor a rendszer kidobott a főoldalra valamiért megszűnt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Ez konkrétan hogy zajlott? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Hozzászólás ideje: 2021. Július 22. Gőzöm nincs. Azért is írtam azt hogy "valamiért megszűnt" mert nem tudom hogy miért szűnt meg. Én tutira nem csináltam semmit azért hogy megszűnjön. Csak annyit tudok hogy miután ráklikkeltem a "Bejelentkezés" bigyóra nem a főoldal jött elő hanem az a topik amelyikben akkor voltam amikor a bejelentkezést megkezdtem. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. Az miért van, hogy az értesítéseim között van valami, viszont, ha rákattintok nem is az én hsz-mre visz? Plusz nincs is ilyen tevékenység a Minden aktivitás" között. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Nekem nincs ilyen esetem. Értékelésnél mindig az adott hozzászólásra, válasznál pedig a válaszra ugrik gond nélkül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. 6 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Az miért van, hogy az értesítéseim között van valami, viszont, ha rákattintok nem is az én hsz-mre visz? Plusz nincs is ilyen tevékenység a Minden aktivitás" között. Milyen fajta értesítésről van szó? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. 51 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Milyen fajta értesítésről van szó? Egy értékelési, de most már jó, most már az én hszmre dob rá, éjjel valamiért a 2 hsz-el lentebbi kommentre dobott rá. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. Kedves modik, javítanátok az írónő nevét a Clauida Gray: Into The Dark és a Claudia Grey: The Fallen Star topikok címében? Előre is köszi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. Hozzászólás ideje: 2021. Július 31. 6 perccel korábban, Nute Gunray írta: Kedves modik, javítanátok az írónő nevét a Clauida Gray: Into The Dark és a Claudia Grey: The Fallen Star topikok címében? Előre is köszi! Megtörtént. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. @Dzséjt! Be tudod állítani a mobilnézeti hozzászólás dobozra a formázás törlése gombot? Radír kinézete van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Dzséjt! Be tudod állítani a mobilnézeti hozzászólás dobozra a formázás törlése gombot? Radír kinézete van. Mindjárt megnézem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 3. @Ody MandrellMegcsináltam. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.