Ugrás a kommentre

Videjó játékok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem az UT2004 most is fent van a gépemen, feltettem pl. Droid módot és lehet választani Battle Droid egységeket, mint botokat, nagyon vicces amiket mondanak és remekül meg vannak animálva. A kedvencem az : - I hate this job. és az I'm in charge now! :) Meg amikor kiadom a parancsot, egyből jön a Roger Roger. Remek motorral bír a játék, lehúztam hozzá kb. 100új pályát, meg új fegyvereket, egyszerűen nem tudom megunni. :) Egy jó kis zászlórablásnál, pedig jobban el sem tudok képzelni! :)

Hozzászólás ideje:

Lehetséges, hogy megint hülyeségen pattogok, de némi ellentmondást véltem újfent felfedezni FlóriBá hozzászólásaiban.

Ezt írtad a játékokról március 5-én:

"...mostanában a grafika lett a minden, a történet, játékélmény meg sehol. Szerintem ez a Crysis-al indult el..."

kontra

1. változat: (Sorozatok 5 topic-ból)

"Amúgy igen, nálam valóban a látvány és a csaták fontosak, mert ez miatt nézem újra és újra a filmet, nem pedig a szerelmes és politikai szónoklatokért..."

2. változat:

"Én sci-fiben úgy vagyok, hogy a történet mellett a látvány is legyen a helyén, ha most elkezdeném az elejéről a sorozatot, akkor valószínű csalódás lenne, mert láttam régebbi részekből jeleneteket és ott még a technikai megoldások elég alapnak tűntek, ezért az a rész nem is érdekel."

3. változat:

"hogy megnézzem ott milyen egy igazán költséges csata, én ugyanis azokat szeretem...."

Tehát akkor mi is van a "nem minden a látvány" dologgal? Vagy ez a Te olvasatodban csak játékora vonatkozik, egyébként meg filmek és sorozatok esetében igenis a "költséges" látvány az első a karakterek és a jó történet helyett?

Csak nekem tűnik ez durva ellentmondásnak?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A játékban én irányítok, mint "aktív szemlélő" veszek részt benne, így ha a történet jó, akkor képes magával ragadni, még ha 4-5éves is egy játék. PL UT2004 eszement pörgése, vagy a Dawn Of War régebbi részei, ahol teljesen más volt a hangulat.

És igen, egy filmben, ha béna a CGI, akkor hiába vezetik fel akármilyen jól és jók a párbeszédek, én elvárom, hogy 2012-ben legyenek annyira igényesek a készítők, hogy nem egy Elysium látványtervezőt bérelnek fel. Persze lehet túlzásokba esni, mint az Avatarnál, ahol a történet -5, a látvány meg 10/10, ettől függetlenül nem tudtam élvezni, mert annyira kiszámítható és egyszerű volt, hogy az már fáj. De most itt van pl. a Vasember széria, ahol szintén a történet eléggé suta volt, de remek látvánnyal helyrehozták, míg az X-menekben erre nem volt akkor a szükség, a történet is eredeti volt is izgalmas.

Amint már írtam, egy látványos és szép CGI elem csak növeli nálam az újranézés esélyét. Játékban pedig legyen a történet a helyén, találjak olyan karaktert aki szimpatikus és ne legyen egy bughalmaz, meg pl. négyzet alakú a tenyerük és már jól is van! :)

Jah és amúgy Homeworld 1-2? Szerintem eléggé kiborító egy játék, amúgy van hozzá Star Wars mod, most találtam, lehet fel kéne ismét tennem? :)

Szerkesztve: - FlóriBá
Hozzászólás ideje:

Két dolgot nem értek. Az egyik, hogy miért esik nehezedre a témánál maradni. Egy-két off belefér, de te rendszeresen írsz olyat, ami nem vág témába. Ez egy játék topic, posztod tetemes része mégis arról szól, hogyan állsz a filmekhez. Amit mellesleg már egyszer leírtál a filmes, és egyszer a sorozatos topicban is, ahol szintén off volt. Maradj a témánál!

A második...

Hozzászólás ideje:

Nálam ha stratégia, akkor Heroes minden szinten (bár ez körökre osztott). Most is a Heroes III csücsül a gépemen, és azzal játszok. Elég sok kreativitást igényel és tervezést, nálam tuti nyerő. :)

Hozzászólás ideje:

Nos PC játékok terén igen széles arzenállal rendelkezek, de a kedvenceim a Command & Conquer: Red Alert 3, a Call of Duty 4, és az Age of Empires sorozat.Plusz van egy rakat Star Wars játékom: Battlefront 2, Republic Commando, Rogue Squadron, Episode I: Racer stb...

MASS-AKTÁK :D

themassfiles.jpg

Nemrég én is végignyomtam.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Imádom a "névátköltéseidet"! :lol:

Ha ennyire nem is mennének bele a részletekbe, olyan apróságokat azért behozhatnának, mint egy vég, amiben...

A Kaszások nem nyernek. Mert momentán ennyi befejezés van:

2012. 03. 19. - 9:52, Dzséjt írta:

Ha ennyire nem is mennének bele a részletekbe, olyan apróságokat azért behozhatnának, mint egy vég, amiben...

A Kaszások nem nyernek.

Nekem is jobban megfelelne egy olyan aminek a végén kaszásékon kívül mindenki más rózsaszínben látná a világot. Ha úgy veszem akkor a legutóbbi hajrázás eredménye részemről kedvezőnek mondható.

Idézet

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 19. - 17:37, Rog írta:

Alapjáraton nagyon sokan gondolják így. Akkor viszont az azt jelenti, hogy a játék nincs befejezve (amiben mondjuk az ME2-es DLC dömpinget figyelembe véve, van ráció). Mert ugye akkor...

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 19. - 17:43, Dzséjt írta:

Alapjáraton nagyon sokan gondolják így. Akkor viszont az azt jelenti, hogy a játék nincs befejezve (amiben mondjuk az ME2-es DLC dömpinget figyelembe véve, van ráció). Mert ugye akkor...

Mozgolódás Mass Effect 3 fronton a befejezéseket illetően

Érdekes. Az Amazon visszaveszi és kifizeti a játékok árát az elégedetlen vásárlóknak.

Személyes megjegyzés/vélemény: Kicsit túl sokat hisznek magukról a játékosok, és ez a felhajtás a befejezések körül is már túlmegy (szerintem) egy bizonyos határon. Nevetséges az egész sírás-rívás!

Szerkesztve: - Darth Riddick

A magyarítás gőzerővel készül, de rengeteg a szöveg a játékban. Nem két nap, és nem is két hét, mire elkészülnek vele. De a project vezetői szerint a tervek szerint nem is több hónap. (Látva az ütemet saját becslés szerint április vége felé szerintem már készen lesz vagy a vége felé fognak járni)

(Pl egy szalonnát lehet magyarosítani, ha magyaros fűszerezést/ízesítést kap, de játékokat vagy bármi hasonlót nem szokatak magyarosítani :D a szó, amire te gondolsz, az a magyarítás) ;)

Ja még valami. Az előzetesekben látható szöveg nyers fordítás, még csiszolásra kerülnek a magyartalan vagy nyeltanilag helytelen kifejezések, mondatrészek, mondatok. Ahogy nézem a project vezetői igen erősen törekszenek arra, hogy igényes munkát adjanak ki a kezeik közül.

És itt a magyarítás hivatalos oldala is.

És még valami:

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Tegnap este vittem végig a játékot. Öszintén szólva lővésem sincs, mi az AKKORA probléma a befejezéssel. Szokatlan, de ennyi. Igazából még abban se vagyok biztos, hogy nem ez-e a jobb annál mint hogy megkaptuk volna azt amire úgyis mindenki számított. Majd később bővebben kifejtem.

Maga a játék meg: a trilógia legjobbja. Óriási, szenzációs, wow és a többi. Várom nagyon a DLC-ket.

Hozzászólás ideje:

Na spoiler mögött mondom, hogy mik az én apróbb fenntartásaim a Mass Effect 3 befejezéssel -mert azért vannak ilyenek- és azt hogy miért nem értem az óriási felháborodást (már ha ez tényleg óriási és nem arról van szó hogy egy hangos kisebbség írja a peticiókat meg húzza le a finálét a külföldi fórumokon - azért ez utóbbit nem vetném el).

Hozzászólás ideje:

Klassz kis poén a ME3 végéről:

Ha ezt mi játékosok tudtuk volna! :D

Hozzászólás ideje:

Hát végigjátszottam az ME3-mat.

Egyet kell értenem azokkal akik azt mondják hogy nem tetszik. Amikor elkezdtem játszani vele akkor már halottam, hogy sokaknak nem tetszik de úgy voltam vele, biztosan csak a vészmadarak trollkodnak... Amikor vége lett vagy 5 percig ültem némán nem akartam elhinni, hogy most mi van????? ez lenne az a nagy epikus vég?? én úgy ültem ide le hogy most szétrúgom a tetves reaperek seggét erre 3 végkifejlet ami ugyanaz kis eltérésekkel..... amúgy a játék az utolsó óráig 10ből csillagos 11-es, hozza a ME hangolatot van egy olyan érzésem hogy a multi miatt lett ilyen az egész :hmm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.